McDrive 3 079 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Gdyby murzyn był biały film mógłby dużo zyskać. Mógłby np. być białym ciotą jak np. młody Luke Skywalker, która stała sie białym kozakiem w toku historii. A murzyn może stać się tylko murzynem. Ogólnie bądźmy szczerzy, że tęczowy lud "zagarnął" film. Trójka głównych bohaterów to kobieta, czarny i homo, a walczą ze złymi białymi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jak widać po Finnie nie tacy znowu biali, może się okazać, że jakieś 90% obsady to czarni przebrani za białych. Rasizm bez precedensu w historii kina i taki trochę koniec świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Gdyby murzyn był biały film mógłby dużo zyskać. Mógłby np. być białym ciotą jak np. młody Luke Skywalker, która stała sie białym kozakiem w toku historii. A murzyn może stać się tylko murzynem. Ogólnie bądźmy szczerzy, że tęczowy lud "zagarnął" film. Trójka głównych bohaterów to kobieta, czarny i homo, a walczą ze złymi białymi Skoro o tym mowa... Slowa Boyega Absolutely [their relationship continues to blossom]. Poe’s my boy. There’s always a new adventure for them to go on. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ogólnie to mam wywalone o ile historia w filmie będzie się trzymać kupy i doupy. Wiadomo, dziwne gdyby w całej galaktyce z uniwersum nie było "tęczowych wartości", ale niech nie koncentrują się tylko na tym w nowej trylogii, bo ludzie będą nią gardzić tak jak polityką ze średniej trylogii. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ja powiem wam, że po zobaczeniu Rogue One czekam bardziej na spin-offy niż na dalszą część historii. Boję się, że ta najnowsza trylogia będzie taką bajeczką Disneya a prawdziwy charakter SW będzie jednak w spinoffach. Jak na razie Rogue One wypadło lepiej od TFA. Najnowszy epizod ratuje jednak Luke oraz miecze świetlne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jeszcze nie wiadomo czy uratuje Coś mi się wydaje, że film będzie mega bezpieczny. Liczę w tym przypadku na Johnsona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jak na razie Rogue One wypadło lepiej od TFA. Opinie na ten temat są mocno podzielone, a prawdziwy charakter SW to właściwie zawsze była bajeczka (twarde SF czy historie godne oskara nigdy się temu uniwersum nie przytrafiły, raczej mroczniejsza wersja bajeczki jak już coś) Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Właśnie dlatego liczyłem, że Rogue One będzie miał nieco mroczniejsze tony, a jednak spin off wg mnie wypadł trochę bezpiecznie. Nie wykorzystano do końca potencjału jaki niósł materiał. Zobaczymy co przyniesie w tej kwestii Han Solo. I w mojej opinii TFA wypadło lepiej bo po prostu dostarczono to czego się oczekiwało. Ale to moje prywatne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Zdjęcia z najnowszego numeru Vanity Fair. reszta tutaj http://www.joblo.com/movie-news/new-details-photos-emerge-for-the-last-jedi-682 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Del Toro tutaj gra? lol, nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 W dziwny klimat poszli steam punk lul? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Historię się tworzy dokonując nieoczywistych wyborów. To pomieszanie klimatów może wyjść tylko na dobre i tchnąć powiew świeżości do serii. O Rogue One nikt nie będzie pamiętał za 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 szczerze to dobrze, że przypomniałeś o łotrze, bo ja już zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Byle nie rąbali się mieczami świetlnymi zasilanymi silnikami parowymi i zmiana może być na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 O Rogue One nikt nie będzie pamiętał za 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Jaki Steam Punk? Te maszyny w tle za Del Toro? Przecież to w stu procentach stylistyka Star Wars. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 no chyba średnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Więcej nowych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Weź mi gekon wytłumacz, dlaczego to jest bardziej "steampunkowe" od choćby takiej klasycznej gwiezdnowojennej lokacji: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Oczywiście nie jest steampunkowe, co najwyżej ma jakieś drobne naleciałości. A dwie fotki ciężko, żeby oddawały klimat całego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Szczególnie, jeśli nie są to ujęcia z filmu, tylko pozowane fotki w kostiumach i z rekwizytami. :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Co robić z ludźmi, którzy mówią, że starwarsy to SF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Trochę są jakby nie patrzeć. Taki miks baśni/fantasy z S-F. Btw. niedawno wyciekły fotki z planu filmu o Hanie Solo: http://mashable.com/2017/05/19/han-solo-set-pictures/#ugE51ucTNkqY Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Czy to już pora, żeby zrobić dział Star Wars? Będą je klepać rok w rok, epizody na zmianę z opowieściami i spin-offami. Nie róbmy bałaganu, gdzie newsy z jednego filmu są wrzucane do innego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Czy to już pora, żeby zrobić dział Star Wars? Będą je klepać rok w rok, epizody na zmianę z opowieściami i spin-offami. Nie róbmy bałaganu, gdzie newsy z jednego filmu są wrzucane do innego tematu. Popieram. Syf zaczyna się robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi