gekon 1 787 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ten cudowny pedo romnas Amiadala + Anakin. Aż chyba se odświeżę te (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ależ nie mogę się doczekać dzisiejszego seansu. Albo pokocham, albo znienawidzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 No prequele to szrot. Szanujmy się Rogue One to też prequel Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Sam chciałem pisać, że już chyba pora na odświeżenie recek Plinketta: Tam wyżej faktycznie przesadziłem, sorki. Już sobie zaparzyłem meliski i zjadłem relanium Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Bardzo lubię te recenzje, jak i cały kanał RedLetterMedia, ale nie nigdy nie przestaną mnie bawić używane w tym kontekście: -Prequele są spoko bo moim zdaniem x, y z. -Nie masz racji. Moim argumentem są argumenty innego gościa w 1,5 godzinnym materiale na YT xD Takie coś jest gorsze, niż prequele. A to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 23 minuty temu, Blue napisał: Wiesz co? Chyba do akcji zaczyna wkraczać realizm magiczny i nostalgia. Obejszysz sobie podsumowanie requeli przygotowane przez Red Letter Media i napisz tego posta jeszcze raz. Ale po co mam coś oglądać i na siłę wmawiać sobie, że te filmy są złe? Znam te recenzje i znam wady tych filmów, ale to nie zmieni faktu, że je lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Oczywiście, że prequele >>> TLJ. Tyle wspomnień i epickości, Darth Maul, klony, SKALA działań Sidiousa, przeciąganie Anakina na ciemną stronę, walka na arenie, Mustafar, MIECZE ŚWIETLNE. O pedo romansie Ani/Padme, CGI maszkarach czy Jar Jarze nie trzeba pamiętać, żeby zauważyć, że tam była MOC a obecnie jest HAJS i próby zadowolenia jak najszerszej publiki. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 ja cię lubię, więc nie będę cię obrażał, no ale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 ta, bo prequele wcale nie były próbą zadowolenia jak najszerszej publiczności i zarobić tony hajsu. W ogóle to Piotruś to zbawca filmowy bo jemu na zyskach nie zależało, a na dostarczeniu cudownego filmu, serii, uniwersum które jest z nami już prawie pół wieku. A teraz to filmowcy hur dur, hajsy chcą tylko brać nowa strona więc to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Oho zaczyna się walka na "moja prawda jest mojsza niż twojsza" Też zaczynam doceniać w jakiś tam sposób prequele po obejrzeniu 2 filmów nowej trylogii. Patrząc na opinie w internetach wielu ludzi się zawiodło na tym filmie, a pierwsze recenzje podnosiły hajp do tego stopnia, że można się było spodziewać dzieła sztuki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 -Dołącz do mnie i pomogę ci ocalić Padme -OK. Zabiłem Mace Windu. Co dalej, jak ją uratujemy? -Jestem pewny, że wspólnymi siłami uda się nam w końcu znaleźć sposób <trollface> masterpiece Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Dobra, pogódźcie się z innej beczki, uwielbiam tę piosenkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 o jezu tylko nie przeróbki, błagam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Jak zaczynasz od zoltych napisow po przeczytaniu ktorych widz zastanawia sie czy przypadkiem przed seansem nie powinien byl przeczytac jakichs ksiazek z extended univeres, wyjasniasz w 2min, ze jeden z lepszych pomyslow na jakim bazowaly trzy wczesniejsze filmy to wlasciwie jakies tam virusy we krwi, wymyslasz postac jar jar binksa a na koncu umieszczasz to wszystko w jednym filmie bedacym poczatkiem nowej sagi to wiadomo ku.rwa, ze bedziesz czul sie "niezrozumiany". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) A w nowej części film się zaczyna od tego, że Spoiler po napisach jest scena z ogroooooomnym Star Destroyerem do którego podlatuje Poe małym samolocikiem i sobie żarciki robi, no ku,rwa ale wściekły byłem z tej durnoty Edytowane 15 Grudnia 2017 przez S(pipi)ix Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 O nowej czesci podyskutujemy po swietach albo sylwestrze bo ide jak sie popkorniarze skoncza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 5 minut temu, S(pipi)ix napisał: A w nowej części film się zaczyna od tego, że Pokaż ukrytą zawartość po napisach jest scena z ogroooooomnym Star Destroyerem do którego podlatuje Poe małym samolocikiem i sobie żarciki robi, no ku,rwa ale wściekły byłem z tej durnoty A co, miał sobie szczotkę do dupy wsadzić? Podobny ból tyłka ludzie mają o to, że Luke strzepuje sobie niewidzialny pył z ramienia po tym jak nie mogli mu nic zrobić naku rwiając do niego na full z artylerii . W ogóle dziwię się, że jeszcze nikt tutaj się nie przyjebał do latającej Lei , jak to widzę na fejsie w komentach czy pod niektórymi reckami w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 serio mają ból tyłka o ten gest? xD przecież to było fenomenalne i pięknie oddawało charakter Luke'a w tym filmie, Mark na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 18 minut temu, S(pipi)ix napisał: o jezu tylko nie przeróbki, błagam ok ale bad lips reading zawsze spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 no leja sie naoglądała supergirl na netflixie proponuje zmienic nazwe tematu i rozmawiac tu normalnie o filmie bez tych spoilerow Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 no byłoby spoko. Kto chciał obejrzeć juz obejrzał, a jak ktoś czeka na dvd ripa i wchodzi do tego tematu z nadzieją, że nie zobaczy spoilera to pogratulować inteligencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ten film jest jednym wielkim bałaganem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Tak samo jak mieszanka Wedlowska. :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Audience score na rotten tomatoes obecnie 61% Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nie trawię tego chujowego, zero-jedynkowego systemu z RT. Z drugiej strony user score na metacritic wynosi 53/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi