Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 8: Ostatni Jedi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wlasnie skonczylem ogladac Powrot Jedi. Ale to byla moc. Muzyka na wejsciu, od razu pierwsza scena z Gwiazda Smierci w trakcie budowy, Gwiezdny niszczyciel, ciary.

Opublikowano
  W dniu 21.12.2017 o 10:45, S(pipi)ix napisał(a):

https://youtu.be/EIY-PsHrj9A

To jest właśnie to co rozpi,erdala tę serię niestety. Każdą część robi kto inny. Pierwszą robił Abrams to wy,(pipi)ił Luke na jakąś wyspę, drugą robił Rian to w odwecie zaje,bał mu Luka na tej wyspie a tera znowu Abrams i Terrio muszą ku,rwa kombinować i może na złość RIanowi ożywią Luka do kolejnego epizodu albo zaje,bią wszystkich żywych w filmie żeby następny reżyser miał pod górkę.

Lucas musi mieć niezłą bekę jak widzi jak 40 lat jego życia jest rozpi,erdalanych w drobny mak.

Tego się właśnie bałem jak ogłosili że jakiś lamus co ma w dorobku jeden odcinek serialu będzie kręcił 8 epizod, tak to wszystko ku,rwa czułem w kościach.

Rozwiń  

18 lat za późno na to

Game-5.png

Opublikowano

No i pierwsza sekwencja w Powrot Jedi. Vader swoja Lambda laduje na Gwiezdzie Smierci a wszyscy tam sraja w gacie na jego widok. A nowa trylogia? "O Kylo przylecial, down w masce".

Opublikowano

Wiele już tutaj rzeczy zostało ładnie wypunktowanych. Dodam od siebie tylko

Pokaż ukrytą zawartość

A w ogóle największą porażką to Star Wars bez odbijanych wiązek blasterów mieczem świetlnym. 2/10

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Ja tak miałem jak hakierzy w matriksie patrząc na cyferki widzieli fajne dupy w miniówkach i inne takie. Mózg roz(pipi)any.

Opublikowano

Chryste co za szmira ... Już pomijajac to feministyczne-politycznie poprawne zacięcie, zniszczenie charakterów, wpychanie """"przesłań""" itp - to po prostu jest gówniany film. Kupa dziur w fabule, pourywane wątki, zero wyjaśnień, interesujące postacie pozabijane żeby zrobić miejsce mary sue i duecikowi czarny plus azjatka. :/ 

Lipa, tragedia i masakra :/ 

• Plusik 5
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie wiem czy jest coś bardziej żenującego od dawania minusow komus za to ze nie podobal mu sie film. Widocznie każdy temat musi mieć swojego yetiego/ gekona.

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Abrams znowu dobrze się ustawił. Wystarczy, że nakręci coś lepszego niż niezręczny bajzel i wszyscy będą zadowoleni. No może poza feministkami i wielbicielami postmodernizmu.

• Plusik 2
  • Haha 2
Opublikowano
  W dniu 23.12.2017 o 12:19, Tokar napisał(a):

Abrams znowu dobrze się ustawił. Wystarczy, że nakręci coś lepszego niż niezręczny bajzel i wszyscy będą zadowoleni. No może poza feministkami i wielbicielami postmodernizmu.

Rozwiń  

No filmu gorszego niż OJ to nawet Abrams nie da rady nakręcić... 

Opublikowano

Taki sobie ten film. Akcje Finna z azjatka z doopy, Kylo jako postac bezplciowy, ten caly first order to tez jakich smiech. Najbardziej podobal mi sie Poe i Luke, chociaz i tak ten film jakis taki zbyt optymistyczny jest w porownaniu do filmow ze starej tryologii. Nie czulem zadnego zagrozenia ze strony Kylo. W scenach ze Snokiem mialem nadzieje, ze cos ciekawego sie wydarzy, jakis plot twist i sie nie doczekalem. Ogolem to nie bylo tam jakiegos rozwoju postaci w trakcie filmu. Niech juz skoncza z ta legenda skywalkerow.

Opublikowano
  W dniu 23.12.2017 o 12:02, milan napisał(a):

Nie wiem czy jest coś bardziej żenującego od dawania minusow komus za to ze nie podobal mu sie film. Widocznie każdy temat musi mieć swojego yetiego/ gekona.

Rozwiń  

Napisz kiedy i za co można dawać plusy i minusy, żeby nie było przypału.