Blue 245 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2018 14 godzin temu, milan napisał: Co za głupi ryj, co mu jest? To tylko jego reakcja na twoje żarty. W końcu naprawdę świetny aktor w Gwiezdnych Wojenkach (nie licząc Drivera, który chociaż wciela może się w niedokońca sprawną umysłowo postać, to aktorem jest wybitnym.) Oczywiście każdemu może się kojarzyć głównie z Dr Who, ale jeżeli chcecie bardziej się przekonać do jego światowej klasy, to obejrzyjcie serial The Crown. Bardzo bym chciał, by grał Throwna lub jego bardziej ludzki odpowiednik - zimnego, wyrachowanego imperialnego generała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2018 Thrawn to extended universe wiec zaorali. ZAORALI TRAWNA KU.RWA xDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2018 Nie zaorali. Thrawn jest jednym z głównych antagonistów w Star Wars Rebel, które jest w obecnym kanonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 13 godzin temu, Mejm napisał: Thrawn to extended universe wiec zaorali. ZAORALI TRAWNA KU.RWA xDDDDD to, że coś jest w starym kanonie nie znaczy, że nie może być w nowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 30 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2018 3 godziny temu, szejdj napisał: to, że coś jest w starym kanonie nie znaczy, że nie może być w nowym Szczególnie, żę Trawn jest w nowym kanonie. Przemontowano go trochę, ale to Thrawn - http://starwarsrebels.wikia.com/wiki/Thrawn Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 31 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2018 Poje.bane to, że kreskówki sa w kanonie, może jeszcze historyjki z obrazkami z gum też będą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 września 2018 Chyba baje (te w 3d), i ksiazki nowe są w kanonie. I to tyle? Bo po przejęciu przez Disney wszystkie inne seriale/gry/książki sa w kateogri "Legendy" Co do Smitha no to ciesze się niezmiernie. W "The Crown" gra tak swietnie kogoś tak ciężkiego i złożonego do zagrania że jestem pod ciąglym wrażeniem. Nawet w "Dumie i Uprzedzeniu i zombie" kradnie show swoim przedłużonym cameo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 1 września 2018 Udostępnij Opublikowano 1 września 2018 Nic i nikt nie uratuje tego epizodu. Moze nie bedzie to az taka kapa jak z aktorka grajaca Phasme (tez przeciez taka slawna, w serialach gra) ale juz scenarzysci i rezyser sie postaraja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 19 września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 września 2018 A jednak jest recka od Plinketta Zaraz się zabieram za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 O ile dobrze kojarze, to jest to chyba jedyna część sagi, w której kompletnie olano nawet szturmowców. Nie przypominam sobie, żeby którykolwiek strzelał z blastera. Chyba, że Przy walce z Plasmą Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 Ehh to Star Wars, leży Han Solo na dysku, ale nie chce mi się tego odpalać Za to opinie są tak spolaryzowane, że nie wiem zupełnie czego się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 3 godziny temu, szejdj napisał: Ehh to Star Wars, leży Han Solo na dysku, ale nie chce mi się tego odpalać Za to opinie są tak spolaryzowane, że nie wiem zupełnie czego się spodziewać. To ku,rwa obejrzyj bez żadnych oczekiwań jezus. To jest właśnie też problem ludzi, że odpalają coś z pewnymi oczekiwaniami, ktoś ustawi twój mindset i będziesz tak myślał przez caly film. Milan ci wmówi, że jest słaby a ty go nie lubisz to będziesz na siłę wkrecał sobie w głowie, że tak nie jest. Przeczytasz recki, zobaczysz średnią na meta i już masz jakieś niewyobrażalne oczekiwania wobec danego tytułu. Dlatego ja wole nic nie oglądać ani czytać przed czymś co chce obejrzeć i z pusto głowo ocenić. Polecam ten styl zycia, bo na razie zabierasz się jak pies do jeża. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 bede se ogladal jak bede chcial i kiedy bede chcial Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 12 minut temu, szejdj napisał: bede se ogladal jak bede chcial i kiedy bede chcial no to przestań stękać Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 września 2018 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 1 października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 października 2018 Co ten Marek to ja nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2019 Zarzuć ktoś kotwicą na PW Ostatnio oglądałem na HBO, ale ominęło mnie jakieś pierwsze pół godziny i w ogóle chciałbym jeszcze raz na spokojnie, bo późno było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 19 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2019 @krzyhu923 Jeśli masz dostęp do hbo:go, (przykładowo, w Polsacie usługa w cenie abonamentu za pakiet), to tam obejrzysz ten film Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2019 8 godzin temu, Solderowy123 napisał: @krzyhu923 Jeśli masz dostęp do hbo:go, (przykładowo, w Polsacie usługa w cenie abonamentu za pakiet), to tam obejrzysz ten film Akurat dzisiaj o 21 na HBO2 będzie po raz kolejny to obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 Z Hamilla coraz więcej żalu wypływa w stronę Disneya oraz tego jak potraktowali Luke'a w nowej trylogii: https://www.cbr.com/mark-hamill-last-jedi-grievances/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 Słusznie. Z takiej postaci zrobili jakiegoś żartownisia byle tylko dać jego mordę na plakatach i przyciągnąć więcej osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 Ale uber-true fani dalej bronią Riana, że zrobił Luke'a takiego jak powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza
szczudel 146 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 Moim daniem najnowsza trylogia depcze równo całe trio z epizodów 4-6. Okazuje się, że najwięksi zwycięzcy Imperium, stracili całe życie na bezowocna walkę. Spoiler Luke nie potrafił znaleźć spełnienia w zakonie Jedi, a Han i Leia nie potrafili wspólnie pokonać straty po występku syna. Ostatnio oglądałem Nową Nadzieję i ten moment kiedy Luk ostatni raz patrzy na Księzyce Tatooine jest teraz cholernie przygnębiający. Uświadamia sobie człowiek, że czeka tego chłopaka całe życie strat i bezsensownej walki. Powinni byli dać trio z E4-6 happy ending, i wprowadzić Sithów jako nowe, dzikie, dynamiczne zagrożenie w galaktyce. A tak to co mamy w E7,8 jest kalka z E4-6. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 Amen. Nowe epizody są po prostu śmieszne. Cała droga postaci z epizodów 4-6 została wykasowana. Han jest znowu przemytnikiem (a powinnien być generałem Republiki, który zachowałby swoją roguelike osobowość), Leja znowu walczy w partyzantce (a powinna być dzielnym politykiem/generałem) a Luke został gorszym Yodą. Z każdym kolejnym obejrzeniem 7 i 8 jestem po prostu coraz bardziej smutny. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2019 1 minutę temu, Blue napisał: Z każdym kolejnym obejrzeniem 7 i 8 jestem po prostu coraz bardziej smutny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi