Masorz 13 215 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ja to myślę, że po tym całym porzygu fanów będzie jak najmniej odniesień do The Last Jedi, za to jak najwięcej do poprzednich trylogii, czego przedsmak już mamy w postaci głosu Benedykta XVI tzn. Palpatine'a. Wojtq ogarnij, żadnych podróży w czasie nie będzie, co najwyżej flashbacki. Cytuj
Wojtq 808 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 No nie wiem. Mam przeczucie, że na koniec wszystko cofnie się na Tattooine do małego Anakina i historia zatoczy koło. To by było podobne do JJ Abramsa. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 37 minut temu, Masorz napisał: Ja to myślę, że po tym całym porzygu fanów będzie jak najmniej odniesień do The Last Jedi, za to jak najwięcej do poprzednich trylogii, czego przedsmak już mamy w postaci głosu Benedykta XVI tzn. Palpatine'a. Wojtq ogarnij, żadnych podróży w czasie nie będzie, co najwyżej flashbacki. To pa na to xD Zaznaczylem juz fragment gdzie sie zaczyna. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Otwieram piwo, na której minucie mam zacząć? Oki, jest! Cytuj
Wojtq 808 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Sorry, ale wygląda na to, że podróże w czasie są już kanonem Gwiezdnych Wojen. Spoilery z Rebels (jeśli to kogokolwiek obchodzi): Spoiler Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Dobra. Obejrzałem filmik od Mejma i kurde, jeżeli się zdecydują na tak radykalne rozwiązanie jak przepisanie The Last Jedi, to nawet na moje starwarsowe standardy, będzie to za dużo. O ile w tym momencie podróż w czasie już wchodzi w grę, to nie wierzę, że ot tak zaorają TLJ i sobie bezpiecznie popłyną ku przyszłości. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ale TLJ juz jest zaorane. Oni nie maja dalej gdzie tego pchnac. Tzn. teraz nie mowie o tym, ze pojda w cofanie czasu (w to nie wierze). Po prostu nie maja bohaterow, nie maja weteranow (Lando nikogo), nie maja nic co mogliby kontynuowac poza "trzeba zabic Kylo". A zreszta, je.bac, do kina i tak nie ide a z powstawania 9 epizodu ciesze sie tylko dlatego, ze powstanie masa materialu je.biacego go z gory na dol. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Oj żebyś się nie zdziwił z tymi materiałami. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Obstawiasz, ze z epa 9 cos bedzie? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ja na TFA od Jar Jara bawiłem się znakomicie i jeżeli miałbym typować jedną osobę, która może naprawić to co zaszło w 8 epizodzie to byłby to zdecydowanie Abrams. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Epizod 8 ma status FUBAR, nawet pan bog nie pomoze. Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 nawet tej sraki nie oglądałem, a ten filmik bynajmniej mnie nie zachęcił, rip star wars 1 Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Critical drinker? Polecam. Recka Midsomer kozak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi