Opublikowano 29 maja 20177 l W dniu 28.05.2017 o 22:36, pajgi napisał(a): Co robić z ludźmi, którzy mówią, że starwarsy to SF? Je-bać, kur-wa ? Edytowane 29 maja 20177 l przez gekon
Opublikowano 29 maja 20177 l W dniu 29.05.2017 o 10:25, Shankor napisał(a): Czy to już pora, żeby zrobić dział Star Wars? Będą je klepać rok w rok, epizody na zmianę z opowieściami i spin-offami. Nie róbmy bałaganu, gdzie newsy z jednego filmu są wrzucane do innego tematu. Również popieram, tego newsa to tak przy okazji wrzuciłem, bo nie ma tematu o filmie z Hanem. Sam film nawet tytułu jeszcze nie ma.
Opublikowano 29 maja 20177 l No właśnie wiem, że przy okazji. Ale można zrobić dział, tematy przenieść (serialowe też, jeśli już robimy porządnie), zrobić nowy temat pt. Newsy filmowe i będzie git.
Opublikowano 29 maja 20177 l W dniu 29.05.2017 o 11:28, Masorz napisał(a): W dniu 29.05.2017 o 10:25, Shankor napisał(a): Czy to już pora, żeby zrobić dział Star Wars? Będą je klepać rok w rok, epizody na zmianę z opowieściami i spin-offami. Nie róbmy bałaganu, gdzie newsy z jednego filmu są wrzucane do innego tematu. Również popieram, tego newsa to tak przy okazji wrzuciłem, bo nie ma tematu o filmie z Hanem. Sam film nawet tytułu jeszcze nie ma. Pokaż ukrytą zawartość Han-Solo: Resurrection.
Opublikowano 29 maja 20177 l W dniu 29.05.2017 o 15:13, Shankor napisał(a): No właśnie wiem, że przy okazji. Ale można zrobić dział, tematy przenieść (serialowe też, jeśli już robimy porządnie), zrobić nowy temat pt. Newsy filmowe i będzie git. Bardzo chętnie, niestety ja nie mam aż takiej mocy coby dział utworzyć. Ale zwrócę się do administracji z taką prośbą, zobaczymy czy przejdzie.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Dobry look W piwnicy mam podobny worek na ziemniaki. Już wiem w czym pójdę na premierę.
Opublikowano 2 września 20177 l Pokaż ukrytą zawartość Moze tym razem bedzie w ksztalcie gwiazdy a nie sfery :potter:
Opublikowano 2 września 20177 l to jak w Yattamanie, tym razem nasza machina bedzie jeszcze wieksza i jeszcze bardziej zabójcza!
Opublikowano 3 września 20177 l W dniu 3.09.2017 o 07:54, Inuki napisał(a): W dniu 2.09.2017 o 20:56, milan napisał(a): to jak w Yattamanie, tym razem nasza machina bedzie jeszcze wieksza i jeszcze bardziej zabójcza!Tam przynajmniej każdy końcowy wybuch kończył się najazdem na tyłek albo cycki Dronio, tutaj nie będzie tak dobrze <_< Swoją drogą, premiera w grudniu, a tylko jeden zwiastun pokazali. Dziwne. I to jeszcze w dodatku teaser. Nie dziwne, bo Ep.7 też miał tylko dwa główne zwiastuny. Następny będzie pewnie dopiero w październiku.
Opublikowano 3 września 20177 l W dniu 3.09.2017 o 08:59, Inuki napisał(a): Tylko dwa? Myślałem, że więcej tego było :-/Clipów w tv była masa, ale wszystko praktycznie ze zwiastunów. No i chińskie, ale tych nie liczę.
Opublikowano 3 września 20177 l TFA miało trzy główne zwiastuny. TLJ będzie miało prawdopodobnie dwa. A to z tą trzecią gwiazdą to zwykły błąd kogoś z działu zabawek. Zdarzały się już takie wcześniej.
Opublikowano 9 października 20177 l Podczas meczu NFL, który zacznie się dzisiaj o 20:30 ET (jutro o 2:30 naszego czasu).
Opublikowano 10 października 20177 l wyczuwam bezpieczną kopie z imperium kontratakuje, co chyba jest spoko. Nawet trochę mi dygnął po tym trailerze.
Opublikowano 10 października 20177 l przebudzenie mocy kopia new hope, ostatni jedi kopia imperium kontratakuje, a na koniec kopia powrot jedi - no genialny pomysl na NOWA trylogie xdd mam nadzieje, ze po totalnie bezpiecznym i bezplciowym (choc ogladalo sie spoko) siodmym epizodzie tu jednak zaserwuja cos oryginalnego i zaskakujacego
Opublikowano 10 października 20177 l sw to jedna z największych marek na świecie, no raczej eksprymentowanie jest mało opłacalne i rozsądne finansowo wole oglądać bezpieczny scenariusz niż napyerdalać dłonią w czoło jak np przy ostatnim obcym gdzie wszytsko wypyerdalają do góry nogami Edytowane 10 października 20177 l przez Orzeszek