Skocz do zawartości

Gwiezdne Wojny, Epizod 8: Ostatni Jedi

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 28.05.2017 o 22:36, pajgi napisał(a):

Co robić z ludźmi, którzy mówią, że starwarsy to SF?

Je-bać, kur-wa

Edytowane przez gekon

• Odpowiedzi 912
  • Wyświetleń 88,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szrot nie z tej ziemi. Nawet szkoda strzępić a dobra. Ludzie nie płaćcie za to. Pociągnijcie co najwyżej za 2 miechy pirota w 4k. Głupota na głupocie, jaja na jajcu, nic się nie klei. Mroczne Wid

• So good

Opublikowano
  W dniu 29.05.2017 o 10:25, Shankor napisał(a):

Czy to już pora, żeby zrobić dział Star Wars?

Będą je klepać rok w rok, epizody na zmianę z opowieściami i spin-offami. Nie róbmy bałaganu, gdzie newsy z jednego filmu są wrzucane do innego tematu.

Również popieram, tego newsa to tak przy okazji wrzuciłem, bo nie ma tematu o filmie z Hanem.

Sam film nawet tytułu jeszcze nie ma.

Opublikowano

No właśnie wiem, że przy okazji. Ale można zrobić dział, tematy przenieść (serialowe też, jeśli już robimy porządnie), zrobić nowy temat pt. Newsy filmowe i będzie git.

Opublikowano
  W dniu 29.05.2017 o 11:28, Masorz napisał(a):

W dniu 29.05.2017 o 10:25, Shankor napisał(a):

Czy to już pora, żeby zrobić dział Star Wars?

Będą je klepać rok w rok, epizody na zmianę z opowieściami i spin-offami. Nie róbmy bałaganu, gdzie newsy z jednego filmu są wrzucane do innego tematu.

Również popieram, tego newsa to tak przy okazji wrzuciłem, bo nie ma tematu o filmie z Hanem.

Sam film nawet tytułu jeszcze nie ma.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 29.05.2017 o 15:13, Shankor napisał(a):

No właśnie wiem, że przy okazji. Ale można zrobić dział, tematy przenieść (serialowe też, jeśli już robimy porządnie), zrobić nowy temat pt. Newsy filmowe i będzie git.

Bardzo chętnie, niestety ja nie mam aż takiej mocy coby dział utworzyć.

Ale zwrócę się do administracji z taką prośbą, zobaczymy czy przejdzie.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobry look

W piwnicy mam podobny worek na ziemniaki. Już wiem w czym pójdę na premierę. 

Opublikowano

Powiedziałbym wręczając drobne na bułki 

Opublikowano
Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

to jak w Yattamanie, tym razem nasza machina bedzie jeszcze wieksza i jeszcze bardziej  zabójcza!

Opublikowano
  W dniu 3.09.2017 o 07:54, Inuki napisał(a):

W dniu 2.09.2017 o 20:56, milan napisał(a):

to jak w Yattamanie, tym razem nasza machina bedzie jeszcze wieksza i jeszcze bardziej zabójcza!

Tam przynajmniej każdy końcowy wybuch kończył się najazdem na tyłek albo cycki Dronio, tutaj nie będzie tak dobrze <_<

Swoją drogą, premiera w grudniu, a tylko jeden zwiastun pokazali. Dziwne. I to jeszcze w dodatku teaser.

Nie dziwne, bo Ep.7 też miał tylko dwa główne zwiastuny. Następny będzie pewnie dopiero w październiku.
Opublikowano
  W dniu 3.09.2017 o 08:59, Inuki napisał(a):

Tylko dwa? Myślałem, że więcej tego było :-/

Clipów w tv była masa, ale wszystko praktycznie ze zwiastunów. No i chińskie, ale tych nie liczę.
Opublikowano

TFA miało trzy główne zwiastuny. TLJ będzie miało prawdopodobnie dwa. A to z tą trzecią gwiazdą to zwykły błąd kogoś z działu zabawek. Zdarzały się już takie wcześniej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a nie dzisiaj? 

Opublikowano

Tem mi sie obilo o oczy, ze dzisiaj.

Opublikowano

Podczas meczu NFL, który zacznie się dzisiaj o 20:30 ET (jutro o 2:30 naszego czasu).

Opublikowano

wyczuwam bezpieczną kopie z imperium kontratakuje, co chyba jest spoko. Nawet trochę mi dygnął po tym trailerze.

Opublikowano

przebudzenie mocy kopia new hope, ostatni jedi kopia imperium kontratakuje, a na koniec kopia powrot jedi - no genialny pomysl na NOWA trylogie xdd

mam nadzieje, ze po totalnie bezpiecznym i bezplciowym (choc ogladalo sie spoko) siodmym epizodzie tu jednak zaserwuja cos oryginalnego i zaskakujacego

Opublikowano

sw to jedna z największych marek na świecie, no raczej eksprymentowanie jest mało opłacalne i rozsądne finansowo  :reggie:  wole oglądać bezpieczny scenariusz niż napyerdalać dłonią w czoło jak np przy ostatnim obcym gdzie wszytsko wypyerdalają do góry nogami

Edytowane przez Orzeszek