Opublikowano 10 października 20177 l orzech bledem ostatniego obcego jest to, ze scott powinien od paru lat nie tykac sie juz filmow, a nie, ze probowal wymyslec w scenariuszu cos nowego
Opublikowano 10 października 20177 l Jeju jeju, znowu czuje magie Star Wars <3333 Cudownie, że nowe filmy będą się kojarzyć ze świętami <3333 Jeju jeju. Na trailerze widzę, że Kylo zabije matke a Rey dołączy do Kylo Rena. Oczywiście zapewne rozumiem to o 180* inaczej niż powinienem, ale jeju jeju chcę już to. IMAX NADCHODZĘ.
Opublikowano 10 października 20177 l orzech bledem ostatniego obcego jest to, ze scott powinien od paru lat nie tykac sie juz filmow, a nie, ze probowal wymyslec w scenariuszu cos nowego no, czyli jak lucas po ep 1-3 i odrazu lepiej wszytsko wygląda.
Opublikowano 10 października 20177 l Ufff, mi się właśnie udało kupić do IMAX 13.12, akurat 3 wolne miesjca co potrzebowałem trafiły się w samym środku centralnie przed ekranem :D jeju jeju
Opublikowano 10 października 20177 l a ja sobie poczekam spokojnie na imaxa na pare dni po premierze ew pojde na "zwykla" wersje 13.12 bo widze ze miejsc jeszcze pelno
Opublikowano 10 października 20177 l A znając życie scena jak Kylo chce przekabacić Rey, skończy się tym, że odpowie mu https://youtu.be/k4hG_fbo2rI?t=34 Bo Luke ją nauczy, że równowaga mocy musi być zachowana*. *wesoła twórczość własna.
Opublikowano 10 października 20177 l Czyli Rey i Ren połączą siły aby zniszczyć Luka i Snoke'a. Dafuq..
Opublikowano 10 października 20177 l Beczunia z: - at-at przerobione na goryle - kalki hoth z bialymi szturmowcami - luke trzymajacy miecz od Ray w tej scenie wyglada jak karzel xD Cieszy mocno: - powrot Phasmy Cala reszta: - stare, dobre, przewidywalne GW A Ren chyba zalatwi stara juz w tej czesci bo musieli jakos uproac sie z faktem, ze ksiezniczka pigulara kopnela w kalendarz.
Opublikowano 10 października 20177 l Ban dla narzekajacych. Jest moc. Bedzie piekny twist. Tak jak pan milan pisze
Opublikowano 10 października 20177 l Trailer mega bezpieczny, w sumie pójdę, ale jakoś się nie jaram.
Opublikowano 10 października 20177 l Bezpieczny, czyli jak dla mnie byle jaki i standardowy. Może jak obejrzę jeszcze z 5 razy to zmienię zdanie.
Opublikowano 10 października 20177 l Nie ma R-ki?! Nie idę. Nie wiem czego ludzie chcą od SW? Gorzej niż 1-3 i tak nie będzie.
Opublikowano 10 października 20177 l Ja nic nie chce, film będzie fajny ale ten trailer jest chuyowy. CZAICIE?
Opublikowano 10 października 20177 l Ja nic nie chce, film będzie fajny ale ten trailer jest chuyowy. CZAICIE?To co mieli pokazać żeby był fajny? Wolisz taki jak w RO gdzie zwiastun zmontowali ze scen usuniętych z filmu?