Timmy 1 799 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 IMAX'owy plakat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ja nic nie chce, film będzie fajny ale ten trailer jest chuyowy. CZAICIE? zrób lepszy trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Dobrze, że mało w zwiastunie pokazali. Mam nadzieję, że styl Riana Johnsona sprawi, że film będzie ciekawszy od poprzednika który mimo wszystko bardzo mi się podał. Pomimo, że był to SW Redux. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Chewie, we're home chyba nic nie przebije już. Łzy w oczach miałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Chewie, we're home chyba nic nie przebije już. Łzy w oczach miałem. Co jakiś czas sobie puszczam ten trailer. Za każdym razem łzy w oczach. Nie ma nic lepszego. Edytowane 11 Października 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 No bo hana soli nic już nie przebije. Luke nigdy nie był tym co przyciągało do pierwszych star wars. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Teraz za każdym razem jak oglądam ten nowy zwiastun mam wrażenie, że Luke jest zbzikowanym menelem. Pewnie zayebią go w tej części, a tak chciałbym zobaczyć jak ora wrogów Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Hamill ma chyba problemy z tarczycą, bo kiedyś aż takiego wytrzeszczu nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 W filmowej kategorii jaką widocznie są trailery podoba mi się. Właściwie każda pokazana scena epatuje sporym ładunkiem emocjonalnym (odpowiednio podkręconym i wstawionym w ładny kadr, ale nie przeszarżowanym jak u Snajdera), czyli czymś co świetnie zagrało w FA, a czego zupełnie pozbawione było RO. To jest dobry prognostyk. Czy to będzie fabularnie podobne do Imperium nie jest istotne (jak już to raczej upatruje w tym plusy dodatnie), ważne, żeby działało jak uprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Cos czuje, ze znowu bedzie u mnie seans od IV Epizodu do FA jako wczowka przed Last Jedi. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Obejrzałem znowu trailer i tak mi się wydaje, że żadna z tych scen z trailera nie trafi do faktycznego filmu :) Gdzieś czytałem, że ludzie mówią, żeby nie oglądać trailerów bo spoilery :)))))) a no i może ktoś nie widział: Spoiler? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Przeciez w tym trailerze jest umieszczona cala fabula epizodu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 No to słucham, napisz o czym będzie ten epizod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 No ale co tu umieszczać, jak fabuła zawsze taka sama DAWNO DAWNO TEMU W ODLEGŁEJ GALAKTYCE BZIIUUUUUM *odgłos lecącego statku* PIU PIU PIU PIU PIU BUUUM BZUUUIIMMMM Jasna strona Mocy jest słaba w Tobie. Odnaleźć musisz ją BZIIUUUUUUUM kurtynowa zmiana sceny SW style COME TO THE DARK SIDE! piu piu, bzz bzz bzz tssskks *odgłosy lightsaberów* ziuuum, buuuum, piu piu, bzzztt, BUUUM *odgłosy walki w kosmosie* kurtynowa zmiana sceny SW style WYGRALIŚMY! oj, jednak nie. End credits 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 o jezu seplenienie rayosa i marudzenie mejma na jednej stronie, wrócę jak będą same peany Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 peany będą jak będzie o czym pisać, teraz mamy tylko średniawy trailer i spoilerujące plakaty :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 oh nein, gwiezdne wojny nie są thrillerem z rozbudowaną fabułą ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 oh nein, gwiezdne wojny nie są thrillerem z rozbudowaną fabułą ;/ Nie może być? A ja liczyłem na rozbudowaną warstwę fabularną z idealnie dobraną obsadą. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 dobrana obsada? jest a fabularnie jak kto woli, mi wszystko pasuje. Nawet kiedy gość, który masturbuje się do mario śmieje się z tej fabuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ale mi taka forma SW wcale nie przeszkadza, nigdy nie oczekiwałem czegoś więcej po SW. To ma być przyjemne, proste kino. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Liczę na więcej autystycznych zachowań Kylo Rena, zdecydowanie najjaśniejszy punkt siódmej części. Fajny ten nowy zwiastun, oglądam sobie raz dziennie i ciary są. Jeszcze uśmiercą w końcu te stare pomarszczone truchło, dadzą więcej Isaaca i jestem kontent. Edytowane 12 Października 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 co raz więcej przecieków/plotek się pojawia i zaczynam liczyć na jakiś sport plot twist z udziałem Luke'a. Mam nadzieję, że coś albo kogoś rozpier,doli w tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 No to słucham, napisz o czym będzie ten epizod. Luke szkoli panne na wyspie w Irlandii. Nagle laska robi pokaz mocy, Luke stwierdza, ze (pipi)i bo juz cos takiego widzial i niech dama idzie wpi.zdu. Dama idzie wpi.zdu. Syn marnotrawny strzela do mamy z tajfajtera bo w kosmosie trwa jakas znowy wazna bitwa na star destroyery i fregaty kalamari bo it was a trap. W miedzyczasie stary zboczeniec snork przeslu(pipi)e panne jedi bo ta nakryla go bez recznika jak wychodzil spod prysznica a ze Luke sie na nia wypial to ta przyjmuje propozycje typa, ktory po robocie bawi sie w lorda vadera i morduje starych. Murzyn bije sie gdzies z blaszanym stormtrooperem ale to juz nie ma znaczenia bo jego rola przyciagniecia do kin czarnej publicznosci skonczyla sie wraz z epizodem 7. Byc moze za to nawet nie zginie pierwszy. W finale wszyscy przyjaciele sa od siebie odseparowani, Ray przeszla na ciemna strone, rebelia nie ma swojej ksiezniczki, ogolnie marazm i ch.ujnia z grzybnia. Ale to wszystko okaze sie tylko cwanie zaplanowanym przez Luka fortelem. Boze spraw zeby nie zginal od miecza jakiegos sitha w jakims hangarze. NO ALE TO TYLKO TAKIE MOJE PRZYPUSZCZENIA MAM NADZIEJE, ZE SIE MYLE I ZE BEDZIE COS SWIEZEGO, TAK JAK SWIEZE BYLO KINO PRZYGODY W LATACH 80 BO WIECIE MAMY 2017 I FABULARNIE PRZYDALOBY SIE TROCHE WYSILIC A NIE GRAC ZNOWU NA SENTYMENTACH, NOSTALGII I OKLEPANYCH SCHEMATACH. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ok, wierze Ci. Ciekawe kto tym razem zostanie zamrożony, Poe? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 No to słucham, napisz o czym będzie ten epizod. Luke szkoli panne na wyspie w Irlandii. Nagle laska robi pokaz mocy, Luke stwierdza, ze (pipi)i bo juz cos takiego widzial i niech dama idzie wpi.zdu. Dama idzie wpi.zdu. Syn marnotrawny strzela do mamy z tajfajtera bo w kosmosie trwa jakas znowy wazna bitwa na star destroyery i fregaty kalamari bo it was a trap. W miedzyczasie stary zboczeniec snork przeslu(pipi)e panne jedi bo ta nakryla go bez recznika jak wychodzil spod prysznica a ze Luke sie na nia wypial to ta przyjmuje propozycje typa, ktory po robocie bawi sie w lorda vadera i morduje starych. Murzyn bije sie gdzies z blaszanym stormtrooperem ale to juz nie ma znaczenia bo jego rola przyciagniecia do kin czarnej publicznosci skonczyla sie wraz z epizodem 7. Byc moze za to nawet nie zginie pierwszy. W finale wszyscy przyjaciele sa od siebie odseparowani, Ray przeszla na ciemna strone, rebelia nie ma swojej ksiezniczki, ogolnie marazm i ch.ujnia z grzybnia. Ale to wszystko okaze sie tylko cwanie zaplanowanym przez Luka fortelem. Boze spraw zeby nie zginal od miecza jakiegos sitha w jakims hangarze. Wow, opisałeś trailer. To jakaś magia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi