Mejm 15 267 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 To byla luzna interpretacja Stasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Obstawiam, że Luke będzie 'podwójnym agentem' Mocy i będzie udawał tego po ciemnej stronie aby przyciągnąć Kylo Rena na stronę światła. Za prośbą jego matki, czyli Lei. Tak będzie, zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 No raczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 po drodze luke umrze, a combo kylo i rey zabije snoke'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 @MejmAle dosłownie całe Gwiezdne Wojny, to granie na oklepanych schematach - w tej serii nie ma nic odkrywczego (chyba, że majaki Lucasa). Przecież u stóp Nowej Nadziei stoi Kurosowa, Moebius (jego macki są wszędzie w s-f, dosłownie) i pulpowe powieści sci-fi.Nie wiem, fajnie, że próbujecie zgadywać o czym jest film, marketing w sumie działa, zmyślne zmontowanie tego trailera, dało narodziny milionom podobnych komentarzy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Fajnie, ze nie jestem taki mądry jak Hendrix i ze swoim ograniczonym umyslem moge dobrze sie bawic na nadchodzacym seansie SW. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Nie wiem, fajnie, że próbujecie zgadywać o czym jest film, marketing w sumie działa, zmyślne zmontowanie tego trailera, dało narodziny milionom podobnych komentarzy xD MY TY Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Fajnie, ze nie jestem taki mądry jak Hendrix i ze swoim ograniczonym umyslem moge dobrze sie bawic na nadchodzacym seansie SW. Ale ja się przecież sam świetnie bawię, ba!, VII epizod jest dla mnie tylko gorszy od ESB, a VIII jest wśród najbardziej oczekiwanych filmów. Post był raczej skierowany do osób, które myślą, że wszystko wiedzą o filmie (po trailerze zmontowanym celowo w sposób taki, żeby pokazać emocjonalne sceny w sposób niejednoznaczny). Mejm, np. ewidentnie wie o czym będzie film xDD edit: @milan O, przepraszam, ja tam nie komentuję trailerów, nie moja działka. Edytowane 12 Października 2017 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Działka gorszego sortu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Dopowiadasz sobie. Nie komentuję, bo nie chcę, większych motywów w tym nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Mejm, np. ewidentnie wie o czym będzie film xDD Dopowiadasz sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 @Mejm Przeciez w tym trailerze jest umieszczona cala fabula epizodu xD & Luke szkoli panne na wyspie w Irlandii. Nagle laska robi pokaz mocy, Luke stwierdza, ze (pipi)i bo juz cos takiego widzial i niech dama idzie wpi.zdu. Dama idzie wpi.zdu. Syn marnotrawny strzela do mamy z tajfajtera bo w kosmosie trwa jakas znowy wazna bitwa na star destroyery i fregaty kalamari bo it was a trap. W miedzyczasie stary zboczeniec snork przeslu(pipi)e panne jedi bo ta nakryla go bez recznika jak wychodzil spod prysznica a ze Luke sie na nia wypial to ta przyjmuje propozycje typa, ktory po robocie bawi sie w lorda vadera i morduje starych. Murzyn bije sie gdzies z blaszanym stormtrooperem ale to juz nie ma znaczenia bo jego rola przyciagniecia do kin czarnej publicznosci skonczyla sie wraz z epizodem 7. Byc moze za to nawet nie zginie pierwszy. W finale wszyscy przyjaciele sa od siebie odseparowani, Ray przeszla na ciemna strone, rebelia nie ma swojej ksiezniczki, ogolnie marazm i ch.ujnia z grzybnia. Ale to wszystko okaze sie tylko cwanie zaplanowanym przez Luka fortelem. Boze spraw zeby nie zginal od miecza jakiegos sitha w jakims hangarze. Sam stwierdziłeś, że to twoje przypuszczenia przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Dzięki za spoilery Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Bylo w trailerze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Po ukazaniu się nowego trailera czekałem właściwie tylko na jedno: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 xD ta ściana filmików z reakcjami Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 https://www.youtube.com/watch?v=W4CB5SeBGkI 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Luke wchodzący do Sokoła, piękne rzeczy robią fanom. Jestem ciekawe czy wyjaśnią co sie działo z Lukiem przez te lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) Oj czekam. Po Łotrze oszukiwałem się, że nie czekam, ale jednak czekam. Edytowane 2 Listopada 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 osz Ty łotrze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Będzie dobrze. Mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Ehh, wygląda, że nie będzie żadnych zwrotów akcji tylko typowa walka dobra i zła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 musi byc plot twist jak to było w imperium kontratakuje, pewnie poznamy ojca ray i będzie nim snoke Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi