Opublikowano 28 stycznia 20178 l UWAGA! MEGA SPOILER! Już wiadomo kim jest Snoke: Pokaż ukrytą zawartość Edytowane 28 stycznia 20178 l przez McDrive
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Podoba mi się, że ten zwiastun praktycznie nic nie mówi. Nic więcej nie oglądam do premiery.
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l teaser w stylu teasera vii ale to pewnie celowy zabieg, jednak imo sporo lepszy niz tamten, robi robote
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. So good Edytowane 14 kwietnia 20177 l przez Timmy
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Jaranko stwierdzono Ciekawe co miał na myśli Luke mówiąc " Pokaż ukrytą zawartość It's time for Jedi to end "?
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Tak: http://www.gamesradar.com/the-star-wars-the-last-jedi-teaser-poster-channels-a-new-hope/
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Zwiastun nic kompletnie nie pokazał. Ja już się jaram. ALL ABOARD THE HYPE TRAIN (ehhh Internet)
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Ten plakat So 80s! Kupię i powieszę nad łóżkiem, dawno nie widziałem tak dobrego postera. Trailer bez szału, ale i tak bardzo spoko. Film jak zwykle day one in kino.
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l Hype już jest. Właśnie wróciłem do domu z Battlefrontem bo brakowało mi tego uniwersum. :)
Opublikowano 14 kwietnia 20177 l W dniu 14.04.2017 o 16:24, Masorz napisał(a): Jaranko stwierdzono Ciekawe co miał na myśli Luke mówiąc " Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość It's time for Jedi to end "? Że ma depresję po tym co się stało z jego uczniakami.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Raczej średni ten teaser. Przy vii był szał, bo SW po tylu latach. Teraz jakoś nie jestem nakręcony. Będę oczywiście w IMAX, ale krew szybciej nie zaczęła mi płynąć w żyłach.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Ten treaser nie był średni, on był słaby. Jak Rogue oba miał świetne, ten jest po prostu kiepski. :( Edytowane 15 kwietnia 20177 l przez Wilk_Zly