Shankor 1 595 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Bo to nie ma szokować, to ma dawać radość. Radość odhaczona Napisałem szał, a nie szok. Był szał z radości i ekscytacji. Tutaj tego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ten treaser nie był średni, on był słaby. Jak Rogue one miał świetne, ten jest po prostu kiepski. :( to co powinno być w trailerze? od razu walka rey z kylo renem? dajcie spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 to był teaser Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jaram się, pora wreszcie obejrzec Rogue One w oczekiwaniu na "ósemkę'. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ten treaser nie był średni, on był słaby. Jak Rogue one miał świetne, ten jest po prostu kiepski. :(RO miał świetne zwiastuny z których sceny w ogóle nie pojawiły się w filmie :| Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Star Wars to ciekawe postacie a tego zabrakło w Rouge One. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ten treaser nie był średni, on był słaby. Jak Rogue one miał świetne, ten jest po prostu kiepski. :( to co powinno być w trailerze? od razu walka rey z kylo renem? dajcie spokoj. Fajne ujęcia i dobra muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ale to był teaser a nie pelnoprawny trailer. Jak ktoś nie rozróżnia tych pojęć to odsyłam do wujka gugle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Rozróżnia. ;) Dobrze, teaser był świetny. Better? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Kiedys teasery trwały max 30 sekund, i od razu było widać że są tylko przekąską, a ostatnio zauważyłem w grach i filmach ze teasery trwają po pare minut, przypominam ze trailery trawaja i minute - półtora, więc jak najbardziej granica się zatarła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Bardzo dobrze przygotowany tizer/trailer bo w ciagu tych 2.5min nie pokazali wszystkich najlepszych momentow i kluczowych watkow. Tyle mi starczy, a nastepne co z 8 ep obejrze to film w kinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 roznica jest taka ze w teaserach nie ma faktycznego materialu z filmu, natomiast trailery zawieraja sceny z wyjete z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jaranko stwierdzono Ciekawe co miał na myśli Luke mówiąc " It's time for Jedi to end "? Myślę, że po buncie Kylo Rena i tułaczce uświadomił sobie na czym tak naprawdę polega Moc. W Teaserze jest "Light", "Darkness" i "Balance". Plakat również sugeruje, że chodzi o równowagę w Mocy. Nie zdziwiłbym się gdyby to zakon Jedi w czasach swojej świetności zaburzył tą równowagę zbytnio się rozrastając. Konsekwencją była długa i wyniszczająca wojna w galaktyce. Tam gdzie jest światło musi być i mrok... Luke jest ostatnim z rycerzy Jedi więc pewnie ma świadomość, że jego czas już nadszedł by odejść niczym Kenobi w Nowej Nadziei. Może jego słowa odnosiły się do niego samego, a może by przywrócić równowagę w Mocy trzeba zniszczyć wszystkie zakony. Ja się jaram potencjałem VIII. Czekam tak samo jak czekałem na VII. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 a ja mysle ze to co widzimy i slyszymy w tym trailerze nie ma nic wspolnego z fabula filmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Jest i pierwsza analiza plakatu Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Plakat rewelacyjny. Musze zalatwic go z kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 no ludzie dlatego wspominają lepiej teaser ep7 bo hajp był niesamowity, był nowy rodzaj miecza świetlnego, był murzyn murzyn murzyn, no i ta parabola sokoła milennium wraz z theme star warsów, każda dziwka nostalgiczna to kupowała z miejsca w tym ja. Nie muszę oglądać trailera by iść do kina na nowe sw, nawet gdyby okazały się mrocznym widmem 2.0 czy nic ciekawego nie pokazali? czy ja wiem? takich efektów specjalnych jak fruwające kamyczki przy rey nie widziałem w star warsach. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 oj no orzech, to internet, daj ludziom pomarudzic, niech se pogadaja, ze zle, ze be Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ludzie lepiej wspominaja ep 7 bo to byly nowe star warsy od 10 lat kontynuujace stara trylogie. Ten pierwszy teaser ep 7 dalej robi i za kazdym razem mi stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Ludzie lepiej wspominaja ep 7 bo to byly nowe star warsy od 10 lat kontynuujace stara trylogie. Ten pierwszy teaser ep 7 dalej robi i za kazdym razem mi stoi. To ten z murzynem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 każdy jest z murzynem Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ale to ten z wsadzonym Murzynem tylko po to, zeby byl jakis Murzyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Gdyby murzyn był biały film mógłby dużo zyskać. Mógłby np. być białym ciotą jak np. młody Luke Skywalker, która stała sie białym kozakiem w toku historii. A murzyn może stać się tylko murzynem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dlaczego nie lubimy czarnych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Gdyby murzyn był biały film mógłby dużo zyskać. Mógłby np. być białym ciotą jak np. młody Luke Skywalker, która stała sie białym kozakiem w toku historii. A murzyn może stać się tylko murzynem. Zawsze zastanawiam się nad tym, skąd bierze się taki czysty, niczym nie skrępowany rasizm. To naprawdę nieprawdopodobne, że takie słowa wychodzą istocie ludzkiej z mordy. Finn to najlepsza postac z 7 części, mam nadzieję, że pociągną go w stronę Jedi, bo stanowi z Rey świetny duet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi