Charny08 0 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Cześć wszystkim, Jestem tu nowy, kupiłem niedawno PS4, chciałbym pograć w L.A. Noire, ale po sprawdzeniu w PS Store okazało się, ze nie ma wersji na nowszą generację. Słyszałem, że niektóre gry z PS3 chodzą także na PS4 czy ktoś może miał doświadczenie z tą konkretną grą? Nie chciałbym kupić gry, tylko po to, żeby okazało się, że nie zadziała. Z góry dziekuję za odpowiedź, Pozdrawiam. Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 15 lutego 2016 Opublikowano 15 lutego 2016 Gry z PS3 nie działają na PS4. A te które działają to są to na nowo wydane wersje Rematered czyli odświeżony tytuł z podbitymi technikaliami. Cytuj
Charny08 0 Opublikowano 15 lutego 2016 Autor Opublikowano 15 lutego 2016 Szkoda, Dzięki za odpowiedź, Pozdrawiam. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 16 lutego 2016 Opublikowano 16 lutego 2016 Cześć wszystkim, Jestem tu nowy, kupiłem niedawno PS4, chciałbym pograć w L.A. Noire, ale po sprawdzeniu w PS Store okazało się, ze nie ma wersji na nowszą generację. Słyszałem, że niektóre gry z PS3 chodzą także na PS4 czy ktoś może miał doświadczenie z tą konkretną grą? Nie chciałbym kupić gry, tylko po to, żeby okazało się, że nie zadziała. Z góry dziekuję za odpowiedź, Pozdrawiam. Internet zalała fala tanich PS3, gracze chcą się pozbyć swoich konsol i wskoczyć na nową generację więc warto poszukać sobie swojej PS3, ceny gier są dziś bardzo atrakcyjne i większość gier można kupić za 30 - 50 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi