Figaro 8 300 Opublikowano 17 lutego 2016 Opublikowano 17 lutego 2016 ... Jak się za to zabrać? Z której strony ukryć? Które rozwiązanie jest najmniej widoczne? Słyszałem, że któreś negatywnie wpływa na dźwięk. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 lutego 2016 Autor Opublikowano 18 lutego 2016 Już uzyskałem potrzebne informacje gdzie indziej więc można zamknąć Cytuj
ofsajd 1 116 Opublikowano 18 lutego 2016 Opublikowano 18 lutego 2016 użytkownik autoklasyka ogarnia temat xD Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 Lepiej wynajac jakis domek na odludziu, moga sobie wtedy krzyczec do woli. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 Wytłoczki do jajek, litości. Stary mit i nic więcej. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 (edytowane) ... Jak się za to zabrać? Z której strony ukryć? Które rozwiązanie jest najmniej widoczne? Słyszałem, że któreś negatywnie wpływa na dźwięk. Najmniej widoczne to zamordować sąsiadów. Jak się do tego zabrać? Hmmm najlepiej siekierą. Z której strony ukryć? Hmmm najlepiej głęboko w lesie. I do razu dam ci taki TIP, żebyś najpierw wykopał dół w lesie a potem zawiózł zwłoki. Bo jak zabierzesz ze sobą do lasu zwłoki to może się okazać że nakryje ciebie leśniczy albo jakiś Grzybiarz i będziesz musiał kopać nie jeden ale dwa doły. A uwierz mi na słowo, kopanie dołu w lesie w nocy to żadna przyjemność, nie dość że ziemia jest twardsza to i mało widać. Takie rozwiązanie pozytywnie wpływa na dźwięk, nikt z sąsiadów się nie skarży. Edytowane 20 lutego 2016 przez u55r Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 20 lutego 2016 Autor Opublikowano 20 lutego 2016 ... Jak się za to zabrać? Z której strony ukryć? Które rozwiązanie jest najmniej widoczne? Słyszałem, że któreś negatywnie wpływa na dźwięk. Najmniej widoczne to zamordować sąsiadów. Jak się do tego zabrać? Hmmm najlepiej siekierą. Z której strony ukryć? Hmmm najlepiej głęboko w lesie. I do razu dam ci taki TIP, żebyś najpierw wykopał dół w lesie a potem zawiózł zwłoki. Bo jak zabierzesz ze sobą do lasu zwłoki to może się okazać że nakryje ciebie leśniczy albo jakiś Grzybiarz i będziesz musiał kopać nie jeden ale dwa doły. A uwierz mi na słowo, kopanie dołu w lesie w nocy to żadna przyjemność, nie dość że ziemia jest twardsza to i mało widać. Takie rozwiązanie pozytywnie wpływa na dźwięk, nikt z sąsiadów się nie skarży. Ależ oryginalne! Jesteś istnym wulkanem kreatywności oraz inwencji. Cytuj
firian 3 Opublikowano 20 lutego 2016 Opublikowano 20 lutego 2016 @Figaro - czy mógłbyś podzielić się z nami uzyskanymi informacjami? Chętnie bym na tym skorzystał, bo też zaczynam się powoli za czymś takim rozglądać. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 20 lutego 2016 Autor Opublikowano 20 lutego 2016 Hej, prościej jak podam Ci dwa linki, które w skrócie ogarniają temat. Jakbyś miał dodatkowe pytania, to wal. http://muratordom.pl/budowa/izolacje/jak-wyciszyc-pomieszczenia-materialy-do-izolacji-akustycznej-scian,18_11862.html http://muratordom.pl/budowa/izolacje/skuteczna-izolacja-akustyczna-oto-jak-ja-wykonasz-poradnik,18_2507.html 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi