Opublikowano 24 lutego 20169 l Nie wiem, może ale trochę to dziwne. Zawsze dawali, do tego widzę mocna kampania reklamowa Ubi w tym numerze. Z drugiej strony pewno Zax kupił sam swiją kopię, (bo szykuje się kolejna gierka na 10- to byłoby z czego recenzować.
Opublikowano 24 lutego 20169 l Perez, sorry, to nie był sarkazm, po prostu raz na jakiś czas może zdarzyć się temat który mnie nie interesuje, a przynajmniej nie teraz, dam mu kilka lat, i zobaczę czy nie umrze jak Muve/Kinect/3D Co do sprzedaży konsol w felietonie Butchera, mnie osobiście jest szkoda pozbywać się sprzętu, np. za 200zł, a dałem ponad 1000 (np. Dreamcast ) Edytowane 24 lutego 20169 l przez metalcoola
Opublikowano 24 lutego 20169 l Autor balon, Ubi ogarnelo spoko, niestety druk to druk i nie bylo opcji przesuniecia tym razem, zeby zdazyc z recka przed deadlinem.
Opublikowano 24 lutego 20169 l Tekst Komodo ze Assasyn wniósł dużo do gatunku...chyba raka co najwyżej.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Przeglądnąłem nowy numer. VR mnie nie interesuje. Uważam ją za ciekawostkę, która szybko minie ze względu na brak całkowitej immersji (bieżnia, rękawice). Niemniej artykuł uważam za celowy,w końcu trzeba coś o tym wiedzieć (najlepiej z pierwszej ręki -PE). Artykuł o tabletach i alternatywach konsol, też mnie bezpośrednio dotyczy. Przeczytam go jednak z ciekawością by poszzerzyć horyzonty,a nie tylko "toczyć pianę" bez wartościowych argumentów. Do ekipy PE mam zaufanie, zdecyduję sam i zagłosuję portfelem. Na dzień dzisiejszy- gogle VR wytnę z tektury+ litr czystej, z tabletów wystarczy mi LG za 1 zł+ emu
Opublikowano 25 lutego 20169 l Szkoda, że ostatnio tak mało widać Kaliego. Nikt inny nie potrafi mnie tak nakręcić na jakąś grę. Recka Uncharted 4 musi wyjść spod jego pióra!
Opublikowano 25 lutego 20169 l Szkoda, że ostatnio tak mało widać Kaliego. Nikt inny nie potrafi mnie tak nakręcić na jakąś grę. Recka Uncharted 4 musi wyjść spod jego pióra! Kali kalibruje swoje pióro , by zmieścić się w skali ocen PE.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Fakt, oceny Kaliego to zazwyczaj przedział 8-9, ale prawda jest też taka, że on głównie recenzuje gry z najwyższej półki. Crapa mi jeszcze nigdy nie wcisnął, więc mam do chłopa zaufanie.
Opublikowano 25 lutego 20169 l VR mnie nie interesuje. Uważam ją za ciekawostkę, która szybko minie ze względu na brak całkowitej immersji (bieżnia, rękawice). lmao, testowałes w ogole jakiekolwiek google vr?
Opublikowano 25 lutego 20169 l Muvy i Kinecty się nie przyjęły, bo nie było tego na PC.Ale jak będzie VR + gierki na Steam za grosze, to raczej tak prędko ten gadżet nie umrze.
Opublikowano 25 lutego 20169 l Ale tu nie chodzi o to czy to zdechnie po roku czy sie utrzyma, tylko wszystko rozbija sie o fakt, ze ktos placze nad 5 stronami poswieconymi aktualnemu trendowi w branzy. Mi tez oczy wypalaja teksty co prawie miesiac o rakowych produkcjach, ktore zwyczajowo premiere beda mialy w listopadzie, ale nie bede tu sie blaznil i pisal do redakcji, zeby przestala pisac o grach ubisoftu czy innego ea bo nimi szczerze rzygam i mnie nie interesuja. No bez przesady.
Opublikowano 26 lutego 20169 l VR mnie nie interesuje. Uważam ją za ciekawostkę, która szybko minie ze względu na brak całkowitej immersji (bieżnia, rękawice). lmao, testowałes w ogole jakiekolwiek google vr? Z moim problemem z błędnikiem, nawet nie będę próbował. Z tego też powodu temat dla mnie zamknięty.Choć życzę mu powodzenia. Zawsze to jakaś tam innowacja.
Opublikowano 28 lutego 20169 l Lekka perwera że w tekście o Amidze w historii gier video nie ma żadnego akapitu o grach na nią tylko 3/4 tekstu o programach i AmigaOS.
Opublikowano 28 lutego 20169 l Było już kiedyś pisane o konsoli Amiga i była top lista gierek. http://www.ppe.pl/publicystyka/654/historia-konsol-amiga.html?page=2
Opublikowano 28 lutego 20169 l Tak, oni te teksty o starych sprzętach biorą z Psx Extreme. Wydaje mi się że to było nie dawno, aczkolwiek to mogło być jeszcze za Ściery W każdym bądź razie dla mnie aktualny tekst "bez gierkowy" jest bardzo ciekawy, a za miesiąc ma być o polskich produkcjach więc też okejka. Wracając jeszcze do PPE - polecam mocno retro wspominki Ściery, Amigowe top 30 http://www.ppe.pl/news/3462/retrobesciaki-amiga-top-30-by-sciera.html
Opublikowano 29 lutego 20169 l Lekka perwera że w tekście o Amidze w historii gier video nie ma żadnego akapitu o grach na nią tylko 3/4 tekstu o programach i AmigaOS. Bardzo przepraszam, że w artykule WYRAŹNIE zatytułowanym "Przyjaciółka w prasie i TV" nie udało nam się wcisnąć artykułu "Najlepsze gry na Amigę". Zgodnie z sugestią, tym razem przypilnuję, aby między akapity recenzji The Division wcisnąć recenzję Far Cry Primal. Bo to Ubi, i to Ubi.
Opublikowano 29 lutego 20169 l eeeee no ale mi nie chodzi o jakiś top, skąd w ogôlle ten pomysł? Chodzi mi żeby w tekście o Amidze w piśmie o gierkach video nawiązać do jakiś genialnych gier, których nie brakiwało na przyjaciółce. Jaką sugestią? O co chodzi Butcher ty jakieś inne posty widzisz? Co do recki Primala to sobie ją lepiej darujcie ponad miesiąc po premierze. No chyba że dacie poradnik jak na mamucie jeżdzicić, a Zax wlepi 10 mniej. pozdr.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Przeczytałem tekst o VR i mam nurtujące mnie pytanie: czy oglądanie obrazów z tak bliskiej odległości nie odbije się bardzo źle na wzroku? Ekspertem nie jestem ale coś mi tu się nie wydaje. Proszę o uzupełnienie tekstu w oparciu o opinie okulistyczne.
Opublikowano 29 lutego 20169 l Zmiana wielkości logo PE i mały lifting literki X to na stałe? Czy tylko wypadkowa układu grafik w tym miesiącu? Większe logo IMO było ładniejsze.
Opublikowano 29 lutego 20169 l No jak teraz jeszcze okaze sie, ze te opisy do Battlefronta i Destiny byly kopiowane z interentu to dopiero bedzie draka. Ej, ale od poradnika do Destiny to Ty się odczep Własny pot i krew weń włożyłem, wszystkiego co tam opisawszy, samemu doświadczając PS. Seriooooooooooooooo! Edytowane 29 lutego 20169 l przez Rozbo
Opublikowano 1 marca 20169 l Spoko Rozbo, to byl sarkazm w odniesieniu do wczesniejszych postow na temat cudzych tekstow poradnikow w pe.
Opublikowano 1 marca 20169 l eeeee no ale mi nie chodzi o jakiś top, skąd w ogôlle ten pomysł? Chodzi mi żeby w tekście o Amidze w piśmie o gierkach video nawiązać do jakiś genialnych gier, których nie brakiwało na przyjaciółce. Tytuł tekstu jasno wskazuje, czego dotyczy treść. Taka była koncepcja Rogera i wywiązał się w 100%. Każdy artykuł o Amidze musi mieć wzmiankę o jej gierkach? Bo? Gdzieś tak zapisano w jakichś amigowych przykazaniach? Ostatnie zdanie artykułu też wiele mówi. pzdr
Opublikowano 1 marca 20169 l Boże jaki ty jesteś przekonywujący. To już lepiej niech tylko Perez zajmuje się PRem i waszym community. Edytowane 1 marca 20169 l przez balon