Makot 5 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Witajcie dobrzy ludzie Mam problem mianowicie w jaki sposób pobrać gry z golda na X360 na Xone? Mam aktywnego golda nie mogę ich wyszukać w sklepie nie mam ich też w zakładce Gier z golda.O co chodzi? Jak je pobrać ? Po wyszukaniu tych gier w klepie wyświetla mi "tylko pakiet" i tak nie mogę pobrać co najwyżej zakupić Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 lutego 2016 Opublikowano 19 lutego 2016 Możesz sciągnąć je używając Xbox 360 ewentualnie wejść na marketplace przez www Cytuj
Makot 5 Opublikowano 19 lutego 2016 Autor Opublikowano 19 lutego 2016 Przez marketplace widnieje cena np Gears 0f War 2 69zł ,opcja pobrania jest tylko na X360,gdy daję pobierz wyskakuje mi okno i "brak ważnych opcji płatności" albo ja coś zle robię albo już za stary jestem i nie ogarniam Cytuj
Makot 5 Opublikowano 19 lutego 2016 Autor Opublikowano 19 lutego 2016 Ok już mam podałem dane karty i pobieram Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi