Opublikowano 26 lutego 20169 l Kurde miałem babcię odebrać spod kościoła, bo śnieg z deszczem pada. Trudno, musi poczekać.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Właśnie miałem to wrzucać HYYYPE, spóźnię się na warsztaty ale chvj z tym xD
Opublikowano 26 lutego 20169 l co pokazali? nie mam czasu oglądać jak przez godzine japończyk pierdzili są jakieś konkrety?
Opublikowano 26 lutego 20169 l co pokazali? nie mam czasu oglądać jak przez godzine japończyk pierdzili są jakieś konkrety? to trwało 5 minut pokazali logo premieera wakacje 2016
Opublikowano 26 lutego 20169 l wow, dlugie to bylo xD liczylem ze cos pokaza, ale dupa, czyli pewne enty raz to samo, podziekuje.
Opublikowano 26 lutego 20169 l Żadnej zajawki, ale spoko - będzie można grac po chińsku i pokazali jak gościu rysuje Pikachu XD Edytowane 26 lutego 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 26 lutego 20169 l Holiday to nie wakacje xD Wyjdzie w listopadzie, fajnie, że nowa generacja.
Opublikowano 26 lutego 20169 l PS. O co chodzi z tym przenoszeniem pokemonów? Jak obojętnie jaki pokemon z gen 1 może być przeniesiony do SUN/MOON?
Opublikowano 26 lutego 20169 l Wysyłasz z 3DSowego Yellow/Blue/Red do aplikacji PokeBank i stamtąd do XY/ORAS/SM chyba model jakiegoś nowego poksa ptaka Edytowane 26 lutego 20169 l przez ragus
Opublikowano 26 lutego 20169 l Poksy z 1 gen będzie można przenieść do poke banku a stamtąd to xyoras i sunmoon
Opublikowano 26 lutego 20169 l Miły gest z tym przenoszeniem, ale za wiele nie wnosi. Wole dorzucic pare groszy i 1 gen ograc na gba.
Opublikowano 26 lutego 20169 l ktoś podkręcił zdjęcie. Statuetka z Horsea, a pod nią kulki w kolorach pierwszej generacji. Gym Mysty?
Opublikowano 26 lutego 20169 l Poksy z 1 gen będzie można przenieść do poke banku a stamtąd to xyoras i sunmoon No ale będzie można nimi grać, będą miały swoje modele 3D itp.? No chyba nie?