Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Featured Replies

Opublikowano

No tak... Nie wiesz jak poke bank działa? To aplikacja do przechowywania pokemonow i przesyłania ich do swoich innych gierek. Ciekawi mnie tylko jak załatwia sprawę typów ataków, IV, ev, płci, statsow itd. Pewnie losowe będzie

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 136,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

right in the feels

• Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE

• o co ci chodzi? nie masz czasu? nie masz kasy?   taki z ciebie nintendofag że pewnie kupiłeś 20 amibo które są do chuja nie podobne a tymczasem nie możesz kupić najlepszej gry na 3Dsa jaka wychodzi

Opublikowano

1345_1139581862739953_895263636172272491

Chyba ten sam pok co ze zdjęcia wyżej, ew. nowy odpowiednik pidgey'a nowej genracji.

Edytowane przez Tiny

Opublikowano

No tak... Nie wiesz jak poke bank działa? To aplikacja do przechowywania pokemonow i przesyłania ich do swoich innych gierek. Ciekawi mnie tylko jak załatwia sprawę typów ataków, IV, ev, płci, statsow itd. Pewnie losowe będzie

Czekaj czekaj... Jakie gry z DS'a i 3DS'a to obsługują?? Nic o tym nie wiedziałem.

Opublikowano

Poke bank jest już ze dwa lata xd na pewno xy/oras ale chyba też bw/b2w2

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

2DS mam z pół roku i tylko Omega Ruby zdążyłem przejść.

Opublikowano

Ten pok to jakiś ptak z pączkiem kwiata na łbie. Flying/Grass ?

Opublikowano

Normalnie. Co za problem wygenerować te statsy przy transferze.

Opublikowano

Świetna wiadomość z tymi Pokami. Liczę na nową krainę, a później zwiedzenie Kalos dostępne w post game(wzorem gold/silver). 

Edytowane przez agst

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podobno pierwszy futydż 3 kwietnia:

It has been confirmed that in the episode of Gathering at the Pokémon House, the variety show that airs in Japan every Sunday, that airs on April 3rd, series Director Junichi Masuda will be on, alongside battle director Shigeki Morimoto and game director Shigeru Ohmori and will talk about the new games, presumably Pokémon Sun & Moon and will feature the first TV aired footage.

http://www.serebii.net/news/2016/26-March-2016.shtml

Opublikowano

Jaram się jak po(pipi)any. Przez ostatni miesiąc gram średnio 7h dziennie w pokemony i oglądam na yt wifi battles. Nie wiem dlaczego mnie tak wzięło.

Muszę kupić 3dsa żeby skończyć 6gen przed Sun/Moon. :banderas:

Opublikowano

Ale się wpipiłem. Pół godziny oglądania jakichś japońskich idiotyzmów, trzech gości z GameFreaku, a oni pokazali to, co wcześniej.

Opublikowano

No to niezła żenada. Chciałem piękne screeny pooglądać, potworki, miejscówki.. ale lipa.

Opublikowano

Tak się zastanawiam czy to co mówili w trailerze o rozwoju connection nie oznacza gry crossplatformowej: 3DS i NX razem przez multi. Może dlatego jeszcze nic nie pokazują

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyciekły nazwy 2 pokemonów.

SOLGALEO

LUNAALA

Sol to słońce, luna księżyc, wiadomo. Natomiast po hiszpańsku galeo to rekin, a ala to skrzydło.

Opublikowano

bardziej inspirowałbym się końcówką - LEO. Kolejny, ogniowy lew, tym razem jako legendarna mastkotka na okladce?

skrzydlaty ptak jako ksiezycowa maskotka? brzmi spoko :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pierwsze oficjalne info już we wtorek 10 maja!

ciekawe co pokażą.

Opublikowano

Ujawniono startery!

I inne rzeczy

premiera 18 listopada w USA, 23 w EU

znamy okladki, region itd itp

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ten kot nawet ujdzie. Reszta do zaorania. Fok/morsow juz mamy pare. 

Opublikowano

legendarny lew calkiem fajny i sie sprawdzilo to co podejrzewalem ;)