Opublikowano 14 czerwca 20168 l swoją drogą mangusty są znane tego że walczą z wężami, więc spodziewam sie że pojawi sie jakiś nowy wężowy pokemon, albo powróci do wczesnych lokacji jakiś stary wąż z kolei wygląd robaczka przypomina mi pewne dziwne gatunki gąsienic które przekształcają sie w ćmye dit: na oficjalnej stronie jest napisane że kocha że robak elektryczność więc jest spora szansa że po ewolucji będzie to electric bug Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Yano
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Wpisałem "mongoose" w google i w zakładce filmy pierwsze co widzę to mongoose vs. cobra i mongoose vs. black mamba, więc pewnie masz rację. Mi się jeszcze rzucił w oczy Ledyba. Może Ledian dostanie ewolucję(zwykłą lub mega). Ma tylko 390BST także jest pole do działania, a design ma bardzo fajny. Mam wrażenie jakbym tego dzięcioła widział kilka dni temu w dziale Pokemonów na 4chanie. Edit: Ledian jednak bez nowej zwykłej ewolucji(jeden znaczek tylko obok Ledyby): Edytowane 14 czerwca 20168 l przez Crying_Wolf
Opublikowano 14 czerwca 20168 l ale już bardziej podobnego do Fletchlinga ptaka to nie mogli zrobić co nie tak czy inaczej, wygląd poksów jak najbardziej na plus
Opublikowano 14 czerwca 20168 l Pipek fajny, mangusta super, robaczek "slodki" jaram sie. Fajnie ze walki sa nareszcie plynne (pewnie tylko na n3dsie...) i fajnie ze faktycznie widac roznice rozmiarow miedzy poksami.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Rozmiary i propor je fajnie pokazane ale ciekaw jestem jak chcą zmieścić na arenie z trenerami wailorda I jak bedzie wygladal joltik i flabebe one maja ok 10cm wysokości Edytowane 15 czerwca 20168 l przez Yano
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Właśnie miałem wrzucać. W sumie można było się tego spodziewać bo identycznych zestawach z ORAS. Po raz pierwszy mam lekki problem z wyborem wersji, ale chyba wezmę Moon. Ciekawe, czy dorzucą jakieś figurki, jak dorzucali do ORAS Edytowane 22 czerwca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 30 czerwca 20168 l japoński trailer, pokazuje nowe poki!! serebii już uzupełniło liste http://serebii.net/sunmoon/pokemon.shtml pokemon robak autobus? XD pokemon railgun? całkiem spoko normal/dragon? wygląd zwiędłego ślimaka, jeden z gorszych wg mnie water/psychic ciekawe ciekawe połączenie robaka i koliberka? w sumie słodziak, podoba mi sie electric/steel - taki tam gruby szary pikaczu electric/fairy hmm troche over-designed ale ciekawie wygląda Edytowane 30 czerwca 20168 l przez Yano
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Nie ma tragedii, poza tym smokiem co wyglada jak yokai, a nie pokemom
Opublikowano 1 lipca 20168 l co tu sie dzieje? duży news ujawnione nowe poki i wszyscy mają w dupsku? co do mojego nowego ulubieńca słodziaka to myślałem że to koliber, ale jak sie okazuje to tzw. "bee fly" czyli pszczoło-mucha xD wygląd prawie całkowicie zerżnięty z prawdziwego owada
Opublikowano 1 lipca 20168 l A co tu pisać, od kilka generacji wiekszosc nowych pokow nadaje sie do kibla
Opublikowano 7 lipca 20168 l nowy pok Salandit (Poison/Fire) Może zatruwać WSZYSTKIE Pokemony (nawet te co mają Poison) http://www.pokemon-sunmoon.com/en-us/pokemon/salandit/
Opublikowano 7 lipca 20168 l na obrazku wygląda fajnie, ale w czasie walki głupio siedzi, salamandry tak nie siedzą przecież, siedzi jak żaba, kurde no a mogło być fajnie oby miał fajną ewolucje ale ogolnie to spoko, ma ciekawe połączenie typów i fajną zdolność Edytowane 7 lipca 20168 l przez Yano
Opublikowano 7 lipca 20168 l na obrazku wygląda fajnie, ale w czasie walki głupio siedzi, salamandry tak nie siedzą przecież, siedzi jak żaba, kurde no a mogło być fajnie oby miał fajną ewolucje ale ogolnie to spoko, ma ciekawe połączenie typów i fajną zdolność Dobrze, że normalne salamandry zieją ogniem xD
Opublikowano 7 lipca 20168 l Salamandra wygląda super, jeśli będzie miała ciekawą ewolucję to ląduje w moim teamie.
Opublikowano 12 lipca 20168 l Nowe pokemony. Pedober i ... nie, nie jest to nidorobiony pikaduch. Pokemon, który ma na sobie "kamuflaż" bo słońce jest dla niego zabójcze.