Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) A w ogóle mega to maja być czy poszły do kosza? W sumie nigdy za tym nie przepadałem. Dobrze, że ma statsy mam wyje,bane, nie gram przez neta a w singlu to dalej gra dla dzieci. Także ważny jest tylko wygląd. Od statystyk to mam karciankę. Chciałem wsadzić do ekipy Galvantulę, Malamara i Salamence, ale może być cieżko, bo nowe pokemony dostarczają. Edytowane 12 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Oj jaram się tą częścią jak nie wiem, niech wreszcie dostarczą jak doje,bali za czasów Black/White. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 (edytowane) Tak będzie. Pierwszy raz PEŁNE 3D, gdzie mapa nie jest oparta na siatce i wreszcie miasta będą miastami, a nie budowlami z klocków lego. Edytowane 12 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Dobrze, że ma statsy mam wyje,bane, ale używał byś pokemona typu luvdisc (zakładając że by ci sie podobał) mimo że ma totalnie szajsowe statsy i zajmuje slot w temie jako wodny pokemon który nie potrafi nikogo zabić i tylko zdycha? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 gdyby się mocno nie sprawdzał, to pewnie bym nie używał. miałem tak z tą zebrą prądową z BW - no do niczego to się nie nadawało. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2016 Opublikowano 12 sierpnia 2016 jej ewolucja statystykami nie była wcale taka zła no ale widzisz o czym mówie ja też mam pare poków które strasznie mi sie podobają, ale jak mają beznadziejne statsy to jednak ich nie używam i w sumie jest jedna ważna rzecz statsy i ataki - nie raz bywa tak że jakiś pokemon ma bardzo dużo spec. atak, ale praktycznie wszystkie jego ataki są zwykłym atakiem którego ma mało, wtedy cały ten wysoki spec. atak do niczego sie nie przydaje jeśli pokemon ma tylko fizyczne ataki a nie specjalne taki problem jest z metagrossem - super silny pokemon, kozacki i fajny... ale... niestety ma dużo ataku zwykłego, a praktycznie wszystkie ataki psychiczne używają spec. ataku, więc ostatecznie jest średniawy, a wręcz słaby. w dodatku ma bardzo późno finalną ewolucje więc zanim ją osiągnie przyrost statsów jest znacznie słabszy taaak, to jest właśnie pokemon który mi sie podoba, ma moj ulubiony typ - psychic a niestety i tak jest dosyć słaby, bo ma za dużo ataku a za mało spec. ataku i za późno finalną ewolucje żeby go dobrze wykorzystać (chyba zeby sie go dobiło do 99lvlu) to jest pokemon którego już od wielu generacji żałuje ze nie moge wrzucić do teamu bo poprostu sie nie sprawdza zbytnio. i tak jest dosyć silny, bo ogolnie jest mocny, ale jak mam jego do wyboru albo alakazama który jest super silny i ma ogromny spec. atak który boostuje wszystkie psychic ataki to jednak alakazam jest o wieeeeeele lepszy Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Yano, ale ty (pipi)isz xD to, że nie umiesz grać w te gry nie znaczy, że metagross jest słaby. Ma wyższe base statsy, ma drugi typ steel, który znacząco obniża jego słabości, ma zen headbutta, który jest niewiele słabszy od psychica i wali z fizycznego ataku. Jest to pok dużo bardziej defensywny po prostu, takiego Alakazama sprzątniesz jednym chrunchem z jego defem i hp, także o czym tu w ogóle gadać. Pewnie nawet nie wiesz co robi połowa ataków z tej gry, bo "nie zabierajo życia to słabe na pewno" 2 Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Yano , Metagrossa to ty szanuj nie raz nuzlocka mi uratował 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Ten Alakazam fighting z nunczako to fake czy na serio? xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 chyba fake, ale teraz ciężko się połapać, bo tyle tego wycieka, że ojej. raichu też miał być fejkowy, a tu proszę. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Wlasciwie przy przy palmie kokosowej to wypada calkiem fajnie. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Nowy Pokemon i trailer: Because Turtonator lives on volcanoes, feeding on sulfur and other materials found near volcanic craters, its shell has a layer of explosive material—mostly sulfur. When something strikes this Pokémon, sparks fly from the horns on its shell, igniting an explosion!In areas around volcanic craters, this Pokémon camouflages itself as a rock and waits for prey. At the moment when its prey steps onto the back of its shell, Turtonator strikes its shell with its own tail, triggering an explosion!The explosive blasts triggered from Turtonator’s back are released through an orifice located on the middle front of the Pokémon’s body. This is Turtonator’s weak point. Attacks landing on its stomach will cause it a great deal of damage.Shell Trap is a move that only Turtonator is able to learn. With this move, the Pokémon can set a trap at the beginning of the turn, and if Turtonator is hit by an opponent’s physical attack during that turn, Shell Trap triggers an explosion that will deal much greater damage to the opponent. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 (edytowane) Taki tam, du,py nie urywa, ale dzięki temu zwiastunowi przypomniałem sobie o tym zaje,bistym żółwiu wodnym z BlackWhite. Edytowane 18 sierpnia 2016 przez ragus Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 moje pierwsze skojazenie to losowo generowane cudaki z no mans sky kolory troche zwalone Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Inspiracją jest chyba żółwiak chiński. Jest ok i ma fajny, nowy atak. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Opublikowano 18 sierpnia 2016 Ludziska łapcie preordery na edycje ze steelbookami http://konsoleigry.pl/r?k=2a783b06&idp=7558http://konsoleigry.pl/r?k=2a783b06&idp=7557 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Nie wiem kto i po co ktoś polecał w Ultimie preorder na te gierki . Normalne Poki za 145 zł, steelbooki za 165 zł. Już zamówione oczywiście. Teraz tylko anulować w Ultimie. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Mozliwe ze jeszcze figurki będą dorzucać do wszystkich zmówień (info z FB) Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Nie wiem kto i po co ktoś polecał w Ultimie preorder na te gierki . Normalne Poki za 145 zł, steelbooki za 165 zł. Już zamówione oczywiście. Teraz tylko anulować w Ultimie. kto normalny kupuje jeszcze na Ultimie a zwłaszcza gry Nintendo? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Nie wiem k,urwa, kupowałem gierki dotychczas na Steamie, zabawę w kolekcjonowanie gier dla dzieci firmy Nintendo zacząłem niedawno i się nie znam. Ktoś pisał o Ultimie to wziąłem. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Ultima to największe gó.wno. Gry Nintendo kupuj TYLKO I WYŁĄCZNIE w Konsole i Gry. Najtaniej, najlepiej, najpewniej 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Dokładnie, a najlepiej to jeszcze z mojego reflinka zamówić. Ultima jest droga i czesto tnie w (pipi)a z preorderami. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Właśnie, przydałby się temat z reflinkami. Już bym komuś ze 30 zł nabił gdybym kupował z tych reflinków. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Można założyć i wzajemnie się wspierać Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 sierpnia 2016 Opublikowano 19 sierpnia 2016 (edytowane) No jak cos z konsoleigry chcesz to wal. Ogolnie na nintendo gierki maja prawie zawsze najlepsza cene. Z wysylka tez mi nigdy nie z(pipi)ali, wszystko na premiere. Mam nadzieje ze te steelbooki beda pakowane jaj ruby/szafir Edytowane 19 sierpnia 2016 przez Shen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi