Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 (edytowane) ja caly czas chciałem brać sun z wielu powodów ale jak moon ma mieć przestawiony czas to ... kurde zawsze gram wieczorem i w nocy, i czesto w pokemonsach mma problem że wogole nie widze świata w dzień, to teraz bym mógł w końcu pograć "za dnia" musze zobaczyć jakie bedą exy na obu wersjach btw w opisie type:null jest że jest hybrydą wielu pokemonów zeby połączyć różne moce i dopasować go do każdej sytuacji (stąd moje podejżenia o możliwość zmiany typu) plus jeszcze info że na głowie ma maske która jest ciężka i ma ograniczać jego moc - czyli pewnie całe to szaro-brązowe coś to maska, a pod spodem ma czarną morde na 4chanie ludzie też probują go porównać do mixu starterów jeśli chodzi o te elementy ciała ponieważ nic nie wiadomo o mega formach to zakładam że zdjęcie maski to będzie Z-move tego poka, jak wiadomo niektóre poki mają mieć specjalne Z-movy tylko dla siebie, a nie tak jak pozostałe że np wodny pok ma standardowy dla wodnych, wodny z-move. Edytowane 6 września 2016 przez Yano Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Nikt wam nie broni w sumie przestawić zegara w konsoli żeby odwrocić skutek :czesc: Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Ja biore sun bo legenda lepiej wyglada i ma lepsze resisty Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 >używanie legend xD. Złapać, do PC boxa i zapomnieć. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 No nie uzywam, ale i tak patrze na to. Ten nietoprze mi nie lezy, lew średni ale z dwojga zlego Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 To co Ci zmienia? xd Wybierzesz te, które będą miały odpowiednie dla Ciebie poki. Cytuj
django 549 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Jakieś eksperymenty, nieudane klony pokemonowego bóstwa, pokemony z innych wymiarów. Miała być sielanka na Hawajach, a wyjdą pokemony z głębokim L O R E. Ja już nie nadążam za tymi wszystkimi newsami. Podoba mi się to szaleństwo. This Pokémon wearing a mask has been dubbed “Null,” meaning nothing. The shapes of its front and hind legs are clearly different. The reason is that Type: Null was constructed to synthesize the strengths of various Pokémon, enabling it to adapt to any situation. The mask fitted to Type: Null’s head is a piece of equipment designed to control its latent powers. It’s extremely heavy, so it also serves to hinder Type: Null’s agility. To complete a certain mission, there was need of a Pokémon powerful enough to rival those Pokémon often spoken of in mythology. + Pokeborn (/Bloodmon) confirmed Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 Ja chyba biorę Sun. I Moon. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2016 Opublikowano 6 września 2016 To co Ci zmienia? xd Wybierzesz te, które będą miały odpowiednie dla Ciebie poki. akurat exowe poki mają teraz mikroskopijne znaczenie bo możesz sie bardzo szybko online wymienić z ludźmi co mają drugą wersję ja np w XY miałem wersje z tym wodnym glonem a bardzo chciałem krewetkę, ale nie chciałem jej "przedwcześnie" więc jak doszedłem do miejsca gdzie znalazłem glona to złapałem go i wystawiłem na handel w zamian prosząc o krewetkę, po kilkunastu minutach już ją miałem, prawie tak jak bym ją złapał tam gdzie normalnie występuje Cytuj
Rayos 3 184 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 deluxe edition pojawiły się w HDMarket po 235 PLNów. Chyba zostanę przy steelbooku, jeśli KiG będzie miał podobne ceny http://www.hdmarket.pl/pl/p/Gra-Pokemon-Moon-Deluxe-Edition-Nintendo-3DS/1090 http://www.hdmarket.pl/pl/p/Gra-Pokemon-Sun-Deluxe-Edition-Nintendo-3DS/1089 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 to bedzie pakowane jak limitki omega ruby? czy jakos luzem rzucone? Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Na pewno tak samo jak Omega/Alpha. Na razie nie ma obrazka z pudełkiem zbiorczym. Tylko takie coś. A to kolekcjonerka z Australii. Te przypinki/odznaki pewnie te same co u nas. Co ciekawe, oni nie dostaną figurek Edytowane 7 września 2016 przez Konsolowy Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Lew calkiem spoko, nietoperz slabo wyglada na tej podstawce Cytuj
Paolo de Vesir 9 233 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Tandetne te figurki, ale czego spodziewać się za 240zl. Postawię jednak na standardowy steelbook. Cytuj
Rayos 3 184 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 no figurki identycznej jakosci jak te z ORASa, ktos spodziewal sie czegos innego? Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Mogli dac lepsze zwazywszy ze te z mcdonalda byly lepszej jakosci Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 (edytowane) Łapcie preordery z KiG na deluxy http://konsoleigry.pl/r?k=2a783b06&idp=7808http://konsoleigry.pl/r?k=2a783b06&idp=7807 Edytowane 7 września 2016 przez Dobos Cytuj
Gość Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Swoją drogą są już dostepne w sklepach w normalnych cenach stare czesci pokemonow, to tak jakby ktos chcial kupowac a widzial na allegro ceny januszy biznesu sprzedawali za 200 ;D Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Stare to znaczy jakie? Bo widzę że White'a dalej nigdzie nie ma. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 w KiG za 229, ja pasuję i biorę wersję ekonomiczną ze steelbookiem dla biednych. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Podoba mi się wszystko co do tej pory widziałem Będą fajne poki. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 7 września 2016 Opublikowano 7 września 2016 Tez chyba zostane przy steelbooku, przypinka i figurka wygladaja slabo za taka kase. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi