Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 136,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

right in the feels

• Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE

• o co ci chodzi? nie masz czasu? nie masz kasy?   taki z ciebie nintendofag że pewnie kupiłeś 20 amibo które są do chuja nie podobne a tymczasem nie możesz kupić najlepszej gry na 3Dsa jaka wychodzi

Opublikowano

Ja biorę Sun.

Opublikowano

ja caly czas chciałem brać sun z wielu powodów

ale jak moon ma mieć przestawiony czas to ... kurde zawsze gram wieczorem i w nocy, i czesto w pokemonsach mma problem że wogole nie widze świata w dzień, to teraz bym mógł w końcu pograć "za dnia"

musze zobaczyć jakie bedą exy na obu wersjach

btw w opisie type:null jest że jest hybrydą wielu pokemonów zeby połączyć różne moce i dopasować go do każdej sytuacji (stąd moje podejżenia o możliwość zmiany typu)

plus jeszcze info że na głowie ma maske która jest ciężka i ma ograniczać jego moc - czyli pewnie całe to szaro-brązowe coś to maska, a pod spodem ma czarną morde

na 4chanie ludzie też probują go porównać do mixu starterów jeśli chodzi o te elementy ciała

ponieważ nic nie wiadomo o mega formach to zakładam że zdjęcie maski to będzie Z-move tego poka, jak wiadomo niektóre poki mają mieć specjalne Z-movy tylko dla siebie, a nie tak jak pozostałe że np wodny pok ma standardowy dla wodnych, wodny z-move.

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Nikt wam nie broni w sumie przestawić zegara w konsoli żeby odwrocić skutek :czesc:

Opublikowano

Ja biore sun bo legenda lepiej wyglada i ma lepsze resisty

Opublikowano

>używanie legend

xD. Złapać, do PC boxa i zapomnieć.

Opublikowano

No nie uzywam, ale i tak patrze na to. Ten nietoprze mi nie lezy, lew średni ale z dwojga zlego

Opublikowano

Jakieś eksperymenty, nieudane klony pokemonowego bóstwa, pokemony z innych wymiarów.

Miała być sielanka na Hawajach, a wyjdą pokemony z głębokim L O R E. Ja już nie nadążam za tymi wszystkimi newsami. Podoba mi się to szaleństwo.

This Pokémon wearing a mask has been dubbed “Null,” meaning nothing.

The shapes of its front and hind legs are clearly different. The reason is that Type: Null was constructed to synthesize the strengths of various Pokémon, enabling it to adapt to any situation.

The mask fitted to Type: Null’s head is a piece of equipment designed to control its latent powers. It’s extremely heavy, so it also serves to hinder Type: Null’s agility.

To complete a certain mission, there was need of a Pokémon powerful enough to rival those Pokémon often spoken of in mythology.

+

BXXld6F.jpg

Pokeborn (/Bloodmon) confirmed

Opublikowano

To co Ci zmienia? xd Wybierzesz te, które będą miały odpowiednie dla Ciebie poki.

akurat exowe poki mają teraz mikroskopijne znaczenie bo możesz sie bardzo szybko online wymienić z ludźmi co mają drugą wersję

ja np w XY miałem wersje z tym wodnym glonem a bardzo chciałem krewetkę, ale nie chciałem jej "przedwcześnie" więc jak doszedłem do miejsca gdzie znalazłem glona to złapałem go i wystawiłem na handel w zamian prosząc o krewetkę, po kilkunastu minutach już ją miałem, prawie tak jak bym ją złapał tam gdzie normalnie występuje

Opublikowano

to bedzie pakowane jak limitki omega ruby? czy jakos luzem rzucone?

Opublikowano

Na pewno tak samo jak Omega/Alpha. Na razie nie ma obrazka z pudełkiem zbiorczym. Tylko takie coś.

pokemon-sun-moon-pre-order_9fw8.jpg

original.jpg

original.jpg

A to kolekcjonerka z Australii. Te przypinki/odznaki pewnie te same co u nas. Co ciekawe, oni nie dostaną figurek :)

217379_detail_1000_v8.jpg

puilhNN.jpg

Edytowane przez Konsolowy

Opublikowano

Lew calkiem spoko, nietoperz slabo wyglada na tej podstawce

Opublikowano

no jaka bieda lol 

Opublikowano

no figurki identycznej jakosci jak te z ORASa, ktos spodziewal sie czegos innego? :P 

Opublikowano

Mogli dac lepsze zwazywszy ze te z mcdonalda byly lepszej jakosci

Opublikowano

Swoją drogą są już dostepne w sklepach w normalnych cenach stare czesci pokemonow, to tak jakby ktos chcial kupowac a widzial na allegro ceny januszy biznesu sprzedawali za 200 ;D

Opublikowano

Stare to znaczy jakie? Bo widzę że White'a dalej nigdzie nie ma.

Opublikowano

w KiG za 229, ja pasuję i biorę wersję ekonomiczną ze steelbookiem dla biednych.

Opublikowano

Podoba mi się wszystko co do tej pory widziałem :) Będą fajne poki.

Opublikowano

Tez chyba zostane przy steelbooku, przypinka i figurka wygladaja slabo za taka kase.