Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

demo już jest dostępne w niektórych krajach (u nas pewnie już też) więc napływają informacje, których wstrzymam się z publikacją, w końcu zaraz każdy zagra :)

ale nie mogę się powstrzymać przed tym:

alolandugtrio.jpg

Alolan Dugtrio xDDDDDDDD

Opublikowano

Powiem tak, jeżeli ktoś liczy na milion nowych pokemonow, to będzie zawiedziony.

Opublikowano (edytowane)

part 3

W dniu 18.10.2016 o 07:28, rajus napisał(a):

Powiem tak, jeżeli ktoś liczy na milion nowych pokemonow, to będzie zawiedziony.

moze to i lepiej? juz teraz mamy ich od cholery... IMO dobrze by bylo jakby finalnie (po wszystkich generacjach, mowie tez o przyszlych) poksow nie byl owiecej niz 1k, bo bedzie sie szlo zwyczajnie pogubic juz w tym wszystkim, jzu teraz ciezko jest ogarniac 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano
  W dniu 18.10.2016 o 07:28, rajus napisał(a):

no czuje sie zawiedziony, chociaz mam nadzieje że jeszcze coś nowego sie znajdzie oprocz tego co wyciągneli z dema... chociaż pewnie nie

pooglądałem wszystkie spoilery, niektóre ewolucje których wcześniej nie znaliśmy bardzo fajne

Opublikowano

Za dużo jest tych UB form... albo inaczej - za dużo jest chu,jowo wyglądających UB form. 3/4 wygląda jak z Gundama.

A, no i koala nie ma ewolucji :(

Opublikowano (edytowane)

ja pier,dole człowieku czy jest coś, o co ty się nie pytasz xd? użyj ty czasami googli. NADĄŻAJ.

http://www.serebii.net/sunmoon/ultrabeasts.shtml

dobra, przed wami wszystkie pokemony z generacji numer 7

Pokaż ukrytą zawartość

Hmm, jestem zadowolony. Patrząc na ten obrazek jestem w stanie wystawić tym pokemonom szkolną czwórkę z minusem. UB trochę obniżają ocenę. Wybrać 6 pokemonów będzie ciężko, chyba nawet oleje Alola formy, bo wystarczająco dużo pokemonów z tego obrazka mi się podoba na tyle, że mogę z nich sklejać drużynę.

Edytowane przez ragus
Opublikowano
  W dniu 18.10.2016 o 08:04, mersi napisał(a):

UB będą grywalne jako poki czy tylko tacy przecwnicy w grze bo chyba nie wyjaśnienio tego jeszcze 

Pokaż ukrytą zawartość

zaznaczyłem sobie potencjalnych członków drużyny, wyszło 11 pokemonów xD

Pokaż ukrytą zawartość