Opublikowano 19 października 20168 l Kurde ale pikseloza wali po oczach, te chmury dla przykładu. Dragon quest wydaje mi sie duzo ładniejszy.
Opublikowano 19 października 20168 l Sporo nagród można wyrwać z demka, i trochę eventów jeszcze bedzie
Opublikowano 19 października 20168 l Jak oceniacie olanie Mega Ewolucji? Mi to się podoba, nigdy nie byłem ich entuzjastą.
Opublikowano 21 października 20168 l Nie no trudno się nie zgodzić, mega ewolucje gupie. Irytowały mnie jako cios w spójność i przejrzystość całego systemu. W Sun i Moon będzie można używać starych, ale nie w regulaminowych walkach online. Jeden z twórców powiedział, że tym razem chcieli nie wzmacniać najsilniejszych pokemonów, tylko poprzez np. Z-Moves sprawić, by te rzadziej używane dostały coś wartego uwagi, i to jest podejście, które mi się bardziej podoba.
Opublikowano 21 października 20168 l przecież większość mega evo dotyczyła poków z pierwszej generacji które były strasznie słabe w porównaniu z koljenymi generacjami. mega evo spowodowało że niektóre stare poki ponownie miały sens w znaczeniu waplki pvp czy w ogole w porownaniu do koksów z nowszych generacji.. wiem że np mega rayquaza była prze(pipi)ana po całości, ale większośc mega evo to były słabiaki z 1gen. (nie licze alakazama bo on jako jedyny był uber dobry już 1gen, a po mega evo był masakratorem) ..... sam go nie używałem ostatecznie w XY bo był tak (pipi) dobry że każdy przeciwnik był 1 hit KO niedawno na komorce zaczałem grać w remastera 1gen, i jak tylko zdobyłem abre wylevelowalem kadabre a potem poprzez wymiane zrobiłem alakazama, i on już w ok 18-20 lvl zabijał jednym ciosem poki na 23 lvl. mimi że zwyle walka 20 lvl VS 20lv powoduje prawilną wymiane ciosów, i nikt nie robi 1H KO , ale alakazam robi, on robi 1H KO nawet pokom na wyższych lvlach niż on sam, mimo że zwykle żeby zrobić 1H KO potrzeba mieć conajmniej z 10 lvli więcej niż wróg Edytowane 21 października 20168 l przez Yano
Opublikowano 21 października 20168 l Yano wez juz nie pisz o pokemonach bo robisz to w taki sposob ze jakby ktos nie gral nigdy to nie chcialby sprobowac xD
Opublikowano 21 października 20168 l Ja mega evo lubiłem, własnie dlatego że wzmocnili sporo słabszych poków, ale niepotrzebnie dawali tez to takim pakerom jak Mewtwo, Alakazam, Scizor czy Blaziken. Taki Absol jeden z moich ulubionych pokemonów, niestety bez zwykłej ewolucji, ale juz jako mega był dobry, nie przegięty, ale juz sensowny. Teraz znowu nie bedzie dla niego miejsca w mojej druzynie. RIP [`]
Opublikowano 23 października 20168 l btw obczajcie mape wyraźnie widać że w demie rzeczy byly poprzestawiane, można pójść dogorą za pokecenter w mieście i trafiamy na trial, a na mapie widac, klejne budynki i farme itp podobnie teleport jaki robimy do dziwnego starca, ani triala ani krętej drogi do starca nie widać na mapie, więc coś tu jest pokombinowane
Opublikowano 23 października 20168 l No może z podejściem typu "używam 6 najsilniejszych pokemonów" to były słabe, ale z podejściem typu "gram sobie na luziku w singla i interesują mnie wszystkie pokemony jakie zobaczę" to trudno powiedzieć, że niby Charizard, Gyarados, Houndoom i Lucario były takie słabiutkie, że nie dało się ich używać. Masuda miał i może też na myśli głównie to, że Z-Moves mają dotyczyć wszystkich pokemonów i mogą w nowy sposób zmienić użyteczność wielu z nich. Podczas gdy mega evo zmieniały bardzo wiele w bardzo sprytny sposób: wow, masz wyższe statystyki. Wiem, wiem, czasami też inny typ. Z komentarzy w necie wynika, że chyba ludzie je lubili. Ja nie lubiłem niczego, co spowalnia grę. Skoro i tak każdy tego użyje, to po co robić to osobno w każdej walce. Tak jak pisałem. Za dużo filmu w grze. Edytowane 23 października 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 26 października 20168 l Tak było tylko ze staruteńkim classiciem i pkm yellow. Mogłem się nie pozbywać sprzętu, człowiek głupi był
Opublikowano 27 października 20168 l Nowy Trailer i japonska wersja Decidueye (Grass/Ghost) Incineroar (Fire/Dark) Primarina(Water/Fairy) Tapu Lele (Psychic/Fairy) Tapu Bulu (Grass/Fairy) Tapu Fini (Water/Fairy) Cosmog (Psychic) Alolan Persian (Dark) O CIE CH.UJ MOZNA WALCZYC Z BLUE/RED :OOOOOOO Będzie z nimi i innymi trenerami (np. Cynthia) walczyć w Battle Tree. Dodatkowo, Liga pokemon jest w trakcie budowy w czasie gry. storna główna gry sugeruje, że po ukończeniu "main questa" liga zostanie otworzona i będzie można walczyc. Czyżby cały post game to było zdobywanie 8 odznak i walka z E4? ew po prostu w post game walka z E4. Edytowane 27 października 20168 l przez Rayos
Opublikowano 27 października 20168 l Może jestem dziwny, ale póki z tej generacji podobają mi się jak żadne od dawna, a startery mają bardzo fajne kombinacje (grass/ghost :obemi: ). Będzie grane.
Opublikowano 27 października 20168 l Ale będę karał ognistym kotem pionków jak John Cena Ten Cosmog wspaniały!
Opublikowano 27 października 20168 l ghost/grass ciekawy typ chociaż ma sporo słabości (ale i tak ciekawe bo niewszyscy mysleli grass/flying kot na szczęście nie fire/fighting (tylko jego wygląd myli) tapu sraka całkiem spoko
Opublikowano 31 października 20168 l nowe poki zapowiadają sie za(pipi)iście, moze byśmy jakiś czas po premierze zrobili sobie forumowe online'owe walki? sam praktycznie nigdy nie bawiłem sie w PVP w pokach, ale może czas to zmienic, przyznam że mam ochote powalczyć, a ze znajomymi jest przecież fajniej niż z randomami w necie Edytowane 31 października 20168 l przez Yano