Opublikowano 31 października 20168 l Jak sie uzbiera wiecej ludzi, to mozna nawet turniej ogarnac, tylko najlepiej na konkretnych zasadach, np wybrac jakis tier ze smogona.
Opublikowano 31 października 20168 l Turniej tez spoko Co do zasad to nie znam sie. Prawie nigdy nie robilem pvp. Odrobine tylko w xy
Opublikowano 31 października 20168 l Z grubsza chodzi o to zeby sie nie napierdalac samymi przegietymi legendami.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Ja mam jeszcze swoj team z czasow XY to zrobie sobie transfer, duzych zmian pewnie nie bede wprowadzac, bo sie sprawdzil w kopaniu zadkow online. Mozemy sie umowic ze walczymy bez legendarnych pokemonow i tyle, zeby za bardzo nie komplikowac.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Animacja Pikachu po użyciu tego Z coś tam, PETARDA! Dużo fajnych animacji i smaczków, to teraz poczekać do premiery!
Opublikowano 4 listopada 20168 l Siemanko pokemonowe świry, za 14 dni gramy. Potem się jaramy mocno. A po pół roku i tak powiemy, że Black/White były najlepsze. No ale na razie czekamy!
Opublikowano 4 listopada 20168 l Siemanko pokemonowe świry, za 14 dni gramy. Potem się jaramy mocno. A po pół roku i tak powiemy, że Black/White były najlepsze. No ale na razie czekamy! ja dopiero 23 listopada bede grac
Opublikowano 4 listopada 20168 l lol, właśnie do mnie dotarło, że czekamy 5 dni dłużej niż usa... dlaczego? XY jakie by nie były, to chociaż datę premiery miały zaje,bistą. Japonia/USA/Europa grała tego samego dnia. (*)
Opublikowano 4 listopada 20168 l xd szefie odwołuję ten urlop bo pikaczu wcześniej jednak będzie Edytowane 4 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 4 listopada 20168 l A po pół roku i tak powiemy, że Black/White były najlepsze. chyba ty
Opublikowano 4 listopada 20168 l Black/White? Zawsze szanowałem. A Pokemonów 3D jeszcze żadnych, więc kolega ragus nie blefuje.
Opublikowano 4 listopada 20168 l bardzo nas to interesuje jeszcze napisz, ze dragon questy też wtedy ograsz oh wait, już napisałeś
Opublikowano 4 listopada 20168 l No, 2017 będzie super rokiem w czym gorsze jest pisanie przeze mnie ze zagram po premierze, podczas gdy wy się bryndzlujecie do siebie nawzajem że kupicie na premierę obie wersje? (pipi)eni hipokryci kółeczka wzajemnej adoracji "Oh Rayos Ty atencyjna (pipi)o, zamknij ryj, pozwól nam pisać o tych samych rzeczach i lizać się po (pipi)e. " Edytowane 4 listopada 20168 l przez Rayos