Gość ragus Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Cieszy mnie olanie HMów (boże, ile lat trzeba było na to czekać), odświeżenie typowej progresji od miasta do miasta i ten nowy Pokefinder. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Pokefinder mi się już w ORAS podobał z całym tym systemem skradanai się do poksów, ale fakt - pozbycie się HMów jak najbardziej na propsie, powinni to zrobić wieki temu. Odświeżenie całej formuły również na spory plus no i podobno fabuła faktycznie daje radę. SunMoon to po prostu ewolucja serii w bardzo dobrym kierunku. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 dobrze ze wzialem urlop, 4 dni na poki Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 15 listopada 2016 Opublikowano 15 listopada 2016 Jako że był ten cały superksiężyc, to czemu by nie zacząć przygody z księżycową wersją gierki. Już jest dostępna wersja demo dla kumatych jakby co Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Ciekawy komentarz znaleziony na ppe: "Niestety poziom trudności, który systematycznie malał w kolejnych odsłonach serii, upadł w Sun and Moon tak nisko, że gra jest dla mnie niegrywalna (oceniam po demie). Egalitaryzm i chęć obniżenia poziomu trudności już nawet nie do dziecinnego poziomu ale do jakiegoś rodzaju antygry do dla mnie absurd. Kilkadziesiąt/kilkaset godzin "gry" w coś, co przechodzi się samo losowym pokemonem i praktycznie jakimkolwiek atakiem? Po co pytam? Po co te wszystkie ingerencje w mechanikę, dodatki i jałowe dyskusje o nowych elementach? Owszem, postgame może być wymagający, a już na pewno jest taką gra w internecie lub lokalnie. Tylko, że wcześniej trzeba zmarnować sobie życie na poniżającego samograja. Grałem jako szczyl w Red i powiem szczerze, że dzisiejsze dzieci po prostu mają inne pojęcie o definicji "gry". I to nie ich wina, takie gry się im robi i innych nie znają. Ja wysiadam, bo nie czuje się głupio grając w coś infantylnego lub kolorowego, ale czuje się jak klown udając, że gram. Wielka szkoda, bo Pokemony mają ogromny potencjał i bardzo je lubię. Dziewczyna też wymiękła po demie, dla nas to strata czasu. Mój kot by to przeszedł chrapiąc jakby zasnął przypadkiem na 3dsie." Trochę mnie zasmucil jednak. Cytuj
agst 131 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Mogliby w końcu dać poziomy trudności i to rozwiązałoby sprawę. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Oceniać poziom trudności po demie xdddd Czytałem recenzje o opinię ludzi którzy już grali i w większości przypadków czytam, że gra jest dużo trudniejsza od xy, chociaż to akurat nie jest żaden wyznacznik. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Nie używajcie tego przekoksanego exp share (lubiłem starą wersję tego przedmiotu )i powinno być ok. Przynajmniej tak było w XY i ORAS. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Ale exp share to najlepszy wynalazek w pokach od czasu running shoes! Nie ułatwial gry, niwelowal jedynie konieczność żmudnego grindowania Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Zmniejszał ilość grindu w grze polegającej na grindzie = ułatwiał grę. Ja zawsze lubiłem to, że koło gymu trzeba było trochę doje,bać w krzakach żeby dać radę. W based Black/White rozwiązanie z Audino było idealne, nie mogli tego zostawić? No cóż. Na dniach zobaczę jak to jest z tym poziomem trudności naprawdę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) Wyłączyć exp share, ustawić walki na Set i będzie dobrze. Oceniania poziomu trudności po demie nie skomentuję, w końcu to ppe. Taka to jest z tobą ofi robota. Recenzje niby przeczytane (w wielu piszą o tym, że czasami trzeba się trochę napocić, zwłaszcza przy totemach), a jednak opinię wyrabiasz sobie na podstawie komentarza na stronie xd. Beka. Edytowane 16 listopada 2016 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Boże jak mi wchodzi ten hawajski klimat W XY rzygałem Francją po 3 minutach, tutaj nie mogę się doczekać końca roboty by wrócić na wyspy. Zapowiada się wyśmienicie. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 hehehe, śmieszki z Nintendo http://gonintendo.com/stories/268596-pokemon-sun-moon-references-ign-s-pokemon-or-as-too-much-water Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jXJvoChDX2Q Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 nintendo banuje graczy który grają na piratach na 3dsie. całe konsole podobno, czyli nawet na oryginale potem sie nie pogra na wifi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) haha, faktycznie xD o beka, nintendo od początku swojej ekhm "infrastruktury" sieciowej rozdało bany przy Splatoon, a tu proszę Bany na granie online są na 2 tygodnie, a na eShop i Miiverse permanentne. Edytowane 16 listopada 2016 przez ragus Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 http://kotaku.com/players-who-pirated-pokemon-sun-and-moon-say-nintendo-i-1789039343?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=SocialflowBanujo banujo Wróciłem do domu i miałem 3DS-a w Sleep Mode z włączoną gierką, wyłączyłem bez otwierania, ale konsola pewnie się już połączyła. Wcześniej w tramwaju na szczęście moje WiFi nie sięga. Ciekawe czy i mnie sięgnie xD. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Nie sąd cię skaże pedofilu. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Na razie eShop się połączył Ale na wszelki wypadek pstryczek od WiFi przełączony, przecież nie jest mi teraz potrzebny :-) Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 na 4czanie dźwięk pękających stulejek z powodu banów jest wszechobecny a zarazem połączony z takstami "jak mozna być tak głupim by przed premiera odpalać online na piracie" Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Dziękujemy za raport z 4chana, przekazujemy głos do studia. Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) To na 3DS-ie można grać w piraty? Hm... Edytowane 16 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Myślę, że w sleep mode gierka nie wykonuje żadnego kodu tylko system jedynie utrzymuje połączenie dla tych wszystkich powiadomień, street, spotpassów itd. Więc powinno być dobrze No, ale ogólnie to ciężko być złym w takiej sytuacji. Korzystanie online ze spiraconej gierki, co może pójść nie tak. Więc jak ktoś był taki odważny (lub głupi) no to teraz ma xd. A, ragi, oczywiście #teamsowa Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 (edytowane) To na 3DS-ie można grać w piraty? Hm... wszystko można, dosłownie. możesz nawet ściągać gierki ze sklonowanego eshopu. poziom złamania tej konsoli jest niesamowity. chociaż nie powiem, trochę się można w temacie pogubić, o ile PSP/Wii otwierałem na świat jak głupi, tak tutaj zawsze kręci mi się w głowie od tych wszystkich terminów Edytowane 16 listopada 2016 przez ragus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi