Opublikowano 16 listopada 20168 l wszystko można, dosłownie. możesz nawet ściągać gierki ze sklonowanego eshopu. Eee... za darmo? Geez. Przy wielu okazjach takie bany szły że ktoś myślał, że "wszystko może" hakier, a tu mu Nintendo konsolę zablokowało? Edytowane 16 listopada 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 16 listopada 20168 l Granie na publicznych headerach z pirackiego eShopu zbyt mądre nie jest, ale za samo używanie raczej nic nie grozi.
Opublikowano 16 listopada 20168 l Powiem tak - całkiem możliwe że ten rom ( czy .cia ) co krąży po necie to samo N mogło wrzucić ( M$ już kiedyś tak zrobił z którąś Forzą na x360 ).Do wszystkich co mają "demo" - wyłączyć wifi, a po tym jak się już pogra w demko to skasować go z listy w activity log + skasować demko i ticket Wszystkie .cia co są w FreeShopie do teraz były bezpieczne - po prostu instalowałeś grę prosto z serwerów wielkiego N.Więc N musiało zmodyfikować co nieco w nowych Pokemonach, po drugie serio? Grać w grę tydzień przed premierą i mieć pretensje :v Edytowane 16 listopada 20168 l przez blakuś
Opublikowano 16 listopada 20168 l Hmm... Ciekawe to wszystko. Jak wiadomo kopie zapasowe pozwalają oszczędzić zużycia kartridża. Wrócę do tematu jak nadrobię zaległe 50 zarąbistych gier ze starego DS-a. Pewnie będę siwy, ale to ciekawe.
Opublikowano 16 listopada 20168 l Nie ma sensu zaśmiecać tematu, więc jak kogoś interesuje ciemna strefa 3DS to wiecie
Opublikowano 17 listopada 20168 l Ależ będzie grane. Ostatnie poki w jakie szarpałem, to jeszcze za czasów Game Boy Pocket. Jednak gdy ograłem demo coś drgnęło i zajawka na poksy wróciła. Hmm, może jakąś podprogową muzyczkę zapodali, jak w lavender town Tak czy siak. Na premierę będzie grane. Wszyscy jesteśmy kur.a trenerami i złap je wszystkie :exact: ps:Sun i Moon różnią się od siebie tylko okładkowymi postaciami tak?
Opublikowano 17 listopada 20168 l Nie tylko. Kilka innych Pokemonów jest ekskluzywnych dla danej wersji gry. No i cykl dzień-noc jest inny.
Opublikowano 17 listopada 20168 l Ok dzięki za szybką odp. No to raczej zdecyduję się na wersję Sun, bo podoba mi się ten wielki kocur z okładki I mam nadzieje, że ta sówka będzie w tej wersji występować. Skryta w krzaczorach, czekająca na mnie i mojego pokebola -- JEST HAJP Edytowane 17 listopada 20168 l przez kazuyoshi
Opublikowano 17 listopada 20168 l Sowa jest starterem, więc będziesz mógł ją sobie wybrać na początku. #teamkotzapaśnik
Opublikowano 17 listopada 20168 l bedzie sowka, startery sa zawsze te same tylko jakies kilka pokemonow, poza starterami i legendami sie rozni doslownie kilka nigdy w poksy nie grales? Edytowane 17 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 18 listopada 20168 l Dlaczego one są takie brzydkie? To jakieś eksperymentalne Pokemony? Oświećcie mnie, bo coś ominąłem.
Opublikowano 18 listopada 20168 l to stwory stworzone przez ludzi. technicznie rzecz biorac to chyba nie sa nawet pokemony ?
Opublikowano 18 listopada 20168 l są, bo czemu by nie. można je złapać. chu,jowy wygląd nie decyduje o możliwości nazwania pokemona... pokemonem.
Opublikowano 18 listopada 20168 l nigdy w poksy nie grales? Ostatni raz dłużej pograłem na koloni na game boyu pocket kuzyna. Ale oprócz tego były momenty podjarki. Oglądało się te pierwsze anime, zbierało naklejki i te tarcze do gry. Jednak jakoś podnieta poksami minęła. Teraz jednak po ograniu Sun/Moon zajawka wróciła ze zdwojoną siłą i już nie mogę się doczekać aż zacznę przemierzać ten świat w poszukiwaniu poków Edytowane 18 listopada 20168 l przez kazuyoshi
Opublikowano 18 listopada 20168 l Plotki, ploteczki Pokemon Stars, czyli ulepszona wersja SunMoon na Switcha w 2017. Potwierdza wiele źródeł eurogamera. http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-18-nintendo-switch-will-get-pokemon-sun-and-moon-version
Opublikowano 18 listopada 20168 l nowy JP trailer Dwie wersje UB-04 UB-04 SLASH UB-04 BLASTER ale (pipi) te UB
Opublikowano 18 listopada 20168 l I one mają jeszcze numer w pokedeksie, dla mnie obciach i największa wada tych pokemonów, jak wcześniej mega ewolucje...
Opublikowano 18 listopada 20168 l Plotki, ploteczki Pokemon Stars, czyli ulepszona wersja SunMoon na Switcha w 2017. Potwierdza wiele źródeł eurogamera. http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-18-nintendo-switch-will-get-pokemon-sun-and-moon-version Jeżeli okaże się to prawdą to łykam switch-a z pokemonami . Ogrywanie pokemonów na tv a potem możliwość pojechania z konsolką do roboty to jak dla mnie magia.
Opublikowano 20 listopada 20168 l Jasny gwincior, są waypointy na mapie w Pokemonach xD. Nie ma co, wreszcie ta seria weszła w XXI wiek! I nie wiem czy jestem ślepy czy co, ale chyba nie ma trybu 3D w tej grze. W demie był?
Opublikowano 20 listopada 20168 l Czyli GameFreak zamiast ogarnąć wydajność w tym trybie po prostu się go pozbyło. No tak też można. Na szczęście strata jest żadna, bo do niczego to nie było potrzebne ani nigdy w tym trybie nie grałem.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Czyli GameFreak zamiast ogarnąć wydajność w tym trybie po prostu się go pozbyło. No tak też można. Na szczęście strata jest żadna, bo do niczego to nie było potrzebne ani nigdy w tym trybie nie grałem. Juz dawno było mówione i potwierdzane, nawet tutaj, że GF całkowicie wycięło 3D z konsoli pomijając robienie zdjęć ja tam ubolewam, bo liczyłem an to że w pkmn Z (tudziez, potem juz sunmoon) dopracują element 3d do perfekcji i będzie dostępny cały czas a nie tylk ow walkach i w niektórych lokacjach. No a zamiast dopracować, to całkiem wycięli