Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Featured Replies

Opublikowano

http://pokemondb.net/type

Czy ta tabela jest aktualna i mogę z niej czerpać wiedzę?

I jak to jest z dostępnością Poków - są wszystkie z poprzednich generacji, czy wybrane? 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 136,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

right in the feels

• Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE

• o co ci chodzi? nie masz czasu? nie masz kasy?   taki z ciebie nintendofag że pewnie kupiłeś 20 amibo które są do chuja nie podobne a tymczasem nie możesz kupić najlepszej gry na 3Dsa jaka wychodzi

Opublikowano

możesz

nie wszystkie, ale od czego są wymiany online

Edytowane przez ragus

Opublikowano

DOŁĄCZAM DO WAS CHŁOPAKI 

OBAMANDERAS :obama::banderas::fsg: :exact: :ogor:

fae017f304409287f1de3918f15dd1cc.jpg

Sun, ale darowanemu koniowi i tak dalej :potter: w 2017 prawilnie się kupi pudełkowego Moona :fsg: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

A karmienie Poka fasolkami? Jaki jest tego cel? Czemu te fasolki różnią się kolorami?

Opublikowano

Route 1 zaraz po pierwszych dwoch trenerach, tym z rattata i laska z caterpie. Trawa przy tablicy z trainer tips.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

pichu ma bardzo mały procent pojawiania się jakby co

tak czytałem, bo gry jeszcze nie mogę odpalić ehhhHHhHHhhHHh

Opublikowano

Chyba nie bardzo bo na jakies 10 walk trafilem trzy

Opublikowano

Wszedłem w Festival Plaza i muj borze :obama: Ile tam jest możliwości wszelakich, ta gra to moloch, ALE SIĘ JARAM.

Opublikowano

Sporo starych pokow na starcie,ale brak pidgeya :/

Opublikowano

Ledyba złapana :banderas: Teraz poluję na tego Pichu.

Wybaczcie, ale cieszę się jak dziecko XD

A jak to jest z Metapodem - jak go mam, to muszę nim walczyć, czy sam wyewoluuje w Buterfree?

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

spoko, można jak najbardziej.

ale zagraj za rok w Black/White

Opublikowano

Rozi, może zdobywać poziomy przez włączony exp share, więc nie musi walczyć.

Caterpie -> 7 lvl -> Metapod -> 10 lvl -> Butterfree

tylko mnie nie zgłoście za spojlery :cool: :czesc:

Opublikowano

@ragus

Zagram. Ale następną grą na 3DSa jaką kupię, będzie Donkey Kong.

@raven

Przecież żartowałem z tymi spoilerami xd

Póki co chodzę i łapię co się da, chcę mieć wszystkie!

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

ale kamil nie rób tak z tym exp share, bo to dla s ł a b y c h

walcz, a jak pokemon jest za słaby, to wystawiaj go jako pierwszego i zmieniaj na mocniejszego, wtedy exp pójdzie po połowie na 2 pokemony

aha, jak ktoś chce żeby było troszkę trudniej, to zmieńcie Battle Style w opcjach z Shift na Set, dzięki czemu podczas walk z trenerami nie macie opcji zmiany pokemona po pokonaniu jednego z pokemonów przeciwnika

Opublikowano

Kubuś, ale to moje pierwsze Poki takie, więc póki co będę musiał być trochę s ł a b y. Jak ogarnę dobrze gierkę, to wtedy przejdę na granie s z t y w n i u t k i e.

Opublikowano

@raven

Przecież żartowałem z tymi spoilerami xd

Ja zawsze jestem poważny. To forum jest poważne !

Czy Wy też macie dzień późno wieczorem i noc o poranku? Jakbym miał inną strefę czasową czy co (a nie mam).

Opublikowano

zasypiam juz, jak ten wstep zamula, juz w XY mnie w(pipi)ialo to cisnienie na fabule na poziomie anime dla 5 latkow. Wole jednak pierwsze generacje, masz tu (pipi) pokemona, 5 pokeballi i lec w swiat. Tu od dwoch godzin skipuje pierdalamento.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Ja też się zastanawiam czy korzystać z exp share czy nie... z jednej storny to bardzo wygodne, ale z drugiej, moze warto siętrochę pomęczyć z grindem... hmmm... 

Also, nie zapomnijcie pobrac sobie z mystery gifta munchlaxa :)

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

greninje mielismy dostac za przejscie demka c'nie?

Opublikowano

Tak, greninja jest z demka, musisz wejsc do demka, podejsc do Kukuiego i tam wybrać odpowiednie opcje, żeby Ci przenioslo do sunmoon greninje+zebrany stuff ;) 

Opublikowano

n1yThc7.jpg

Oceńcie chłopaki.

Teraz sobie biegam z takimi.