Opublikowano 23 listopada 20168 l http://pokemondb.net/type Czy ta tabela jest aktualna i mogę z niej czerpać wiedzę? I jak to jest z dostępnością Poków - są wszystkie z poprzednich generacji, czy wybrane?
Opublikowano 23 listopada 20168 l możesz nie wszystkie, ale od czego są wymiany online Edytowane 23 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 23 listopada 20168 l DOŁĄCZAM DO WAS CHŁOPAKI OBAMANDERAS :exact: Sun, ale darowanemu koniowi i tak dalej :potter: w 2017 prawilnie się kupi pudełkowego Moona Edytowane 23 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 23 listopada 20168 l A karmienie Poka fasolkami? Jaki jest tego cel? Czemu te fasolki różnią się kolorami?
Opublikowano 23 listopada 20168 l Gurwa Shen gdzie tego Pichu dorwałeś? Ja z godzinę łaziłem po trawie i nic .
Opublikowano 23 listopada 20168 l Route 1 zaraz po pierwszych dwoch trenerach, tym z rattata i laska z caterpie. Trawa przy tablicy z trainer tips. Edytowane 23 listopada 20168 l przez Shen
Opublikowano 23 listopada 20168 l pichu ma bardzo mały procent pojawiania się jakby co tak czytałem, bo gry jeszcze nie mogę odpalić ehhhHHhHHhhHHh
Opublikowano 23 listopada 20168 l Wszedłem w Festival Plaza i muj borze Ile tam jest możliwości wszelakich, ta gra to moloch, ALE SIĘ JARAM.
Opublikowano 23 listopada 20168 l Ledyba złapana Teraz poluję na tego Pichu. Wybaczcie, ale cieszę się jak dziecko XD A jak to jest z Metapodem - jak go mam, to muszę nim walczyć, czy sam wyewoluuje w Buterfree? Edytowane 23 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 23 listopada 20168 l Rozi, może zdobywać poziomy przez włączony exp share, więc nie musi walczyć. Caterpie -> 7 lvl -> Metapod -> 10 lvl -> Butterfree tylko mnie nie zgłoście za spojlery :czesc:
Opublikowano 23 listopada 20168 l @ragus Zagram. Ale następną grą na 3DSa jaką kupię, będzie Donkey Kong. @raven Przecież żartowałem z tymi spoilerami xd Póki co chodzę i łapię co się da, chcę mieć wszystkie! Edytowane 23 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 23 listopada 20168 l ale kamil nie rób tak z tym exp share, bo to dla s ł a b y c h walcz, a jak pokemon jest za słaby, to wystawiaj go jako pierwszego i zmieniaj na mocniejszego, wtedy exp pójdzie po połowie na 2 pokemony aha, jak ktoś chce żeby było troszkę trudniej, to zmieńcie Battle Style w opcjach z Shift na Set, dzięki czemu podczas walk z trenerami nie macie opcji zmiany pokemona po pokonaniu jednego z pokemonów przeciwnika
Opublikowano 23 listopada 20168 l Kubuś, ale to moje pierwsze Poki takie, więc póki co będę musiał być trochę s ł a b y. Jak ogarnę dobrze gierkę, to wtedy przejdę na granie s z t y w n i u t k i e.
Opublikowano 23 listopada 20168 l @raven Przecież żartowałem z tymi spoilerami xd Ja zawsze jestem poważny. To forum jest poważne ! Czy Wy też macie dzień późno wieczorem i noc o poranku? Jakbym miał inną strefę czasową czy co (a nie mam).
Opublikowano 23 listopada 20168 l no przecież to jest gimmick w tych grach, że mają odwrócone pory dnia http://kotaku.com/pokemon-sun-and-pokemon-moon-will-show-different-events-1786245442 Edytowane 23 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 23 listopada 20168 l holy shit dopiero dzisiaj w tym momencie się o tym dowiedziałem O_o
Opublikowano 23 listopada 20168 l zasypiam juz, jak ten wstep zamula, juz w XY mnie w(pipi)ialo to cisnienie na fabule na poziomie anime dla 5 latkow. Wole jednak pierwsze generacje, masz tu (pipi) pokemona, 5 pokeballi i lec w swiat. Tu od dwoch godzin skipuje pierdalamento. Edytowane 23 listopada 20168 l przez Shen
Opublikowano 24 listopada 20168 l Ja też się zastanawiam czy korzystać z exp share czy nie... z jednej storny to bardzo wygodne, ale z drugiej, moze warto siętrochę pomęczyć z grindem... hmmm... Also, nie zapomnijcie pobrac sobie z mystery gifta munchlaxa Edytowane 24 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 24 listopada 20168 l Tak, greninja jest z demka, musisz wejsc do demka, podejsc do Kukuiego i tam wybrać odpowiednie opcje, żeby Ci przenioslo do sunmoon greninje+zebrany stuff