Opublikowano 24 listopada 20168 l wyje.bałbym torracata. Po levelach sądzę, ze prawilnie bez exp share jest grane?
Opublikowano 24 listopada 20168 l Torracat mój król, a potem król kot zapaśnik. No niestety, gram z Share xddd
Opublikowano 24 listopada 20168 l ;< Przelewelujesz sobie pokemony zobaczysz. I potem wszystko będzie na strzała. Takie ułatwienie zostało wprowadzone dopiero w XY, za gnoja grałeś bez tego i dawałeś radę wiec wyłącz to również teraz. Uwierz mi, że nie musisz miec 6 doje,banych levelovo pokemonów, żeby przejść grę.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Wiem o tym. Ale jak mam takiego Abrę levelować, co nie ma żadnego ataku? A chyba wiem - wystawiać jako pierwszego i zmieniać?
Opublikowano 24 listopada 20168 l No, mam i ja Po kilkudziesięciu minutach rozgrywki już widzę, że świetna zabawa się zapowiada. Na początku wybrałem sowe i fajowo daje radę. Teraz poluje na pichu, bo mam sentyment do tego szczura. Teraz widzę, że odpuszczenie sobie serii pokemon te kilkanaście lat temu, było błędem z mojej strony.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Oceńcie chłopaki. jak dobijesz abre żeby levelowała w końcu w kadabre to bedziesz miała armate do 1HKO A chyba wiem - wystawiać jako pierwszego i zmieniać? to jest mega nudne , nie słuchaj tych marud. exp shere nikomu nie zaszkodził, a powoduje że nie jesteś zmuszony do żmudnego grindu (bo sposób ze zmianą poka rozdziela exp na oba poki i lvl wolno idzie) jasne - tak kiedyś trzeba było robić, przez ok 15 lat. czy możliwość uniknięcia tego jest zła? wg mnie jest dobra. a jak ktoś to lubił to może nie używać exp shere
Opublikowano 24 listopada 20168 l ja jestem casul, gram z włączonym exp share Kto pomoze Abre zmienic w Kadabre? Chyba Kadabrę w Alakazama ? Abra normalnie na 16 lvl ewoluuje w Kadabrę.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Kto pomoze Abre zmienic w Kadabre? chyba raczej kadabre w alkazama jeśli nie zależy ci na zachowaniu swojej pierwotnej kadabry tylko na evolucji poprzez wymiane to możesz w mega szybki sposob wystawić swoją kadabre na wymiane zaznaczając że w zamian tez chcesz kadabre, tak zrobiłem w XY i po ok 10 minutach ktoś randomowy chetny sie trafił i podczas wymiany obaj zyskaliśmy alakazamy Edytowane 24 listopada 20168 l przez Yano
Opublikowano 24 listopada 20168 l A i tak nie chcesz chyba Alakazama mieć na niskim levelu, bo później uczy się ruchów z tego co pamiętam (tak ogólnie jest z ewolucjami).
Opublikowano 24 listopada 20168 l Biegnę mostem, a tu nagle most zaczyna się sypać, a my potykamy się o szczeble. Czy to już uncharted?
Opublikowano 24 listopada 20168 l ale w sumie spoko, nie przeszkadza mi to, jakiś taki żywszy wydaje się ten świat
Opublikowano 24 listopada 20168 l Kto pomoze Abre zmienic w Kadabre? chyba raczej kadabre w alkazama jeśli nie zależy ci na zachowaniu swojej pierwotnej kadabry tylko na evolucji poprzez wymiane to możesz w mega szybki sposob wystawić swoją kadabre na wymiane zaznaczając że w zamian tez chcesz kadabre, tak zrobiłem w XY i po ok 10 minutach ktoś randomowy chetny sie trafił i podczas wymiany obaj zyskaliśmy alakazamy A jak się zamienia Kadabrę w Alakazama? Bo już mam skurczysynka, ale póki co bez żadnych ataków.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Kadabra, Machoke, Hunter i Graveler ewoluują po wymianie u swojego nowego właściciela. Oczywiście Pokemona można potem odesłać z powrotem.
Opublikowano 24 listopada 20168 l ja jestem casul, gram z włączonym exp share Kto pomoze Abre zmienic w Kadabre? Chyba Kadabrę w Alakazama ? Abra normalnie na 16 lvl ewoluuje w Kadabrę. no po(pipi)alo mi sie bo go expilem od rana, wiadomo o co chodzi
Opublikowano 24 listopada 20168 l Ja Cię mam, dodaj mnie 0963-3815-0597 Shit jednak nie miałem xD. Już naprawione.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Kadabra, Machoke, Hunter i Graveler ewoluują po wymianie u swojego nowego właściciela. Oczywiście Pokemona można potem odesłać z powrotem. Aaaa, czyli że takie wypożyczenie jak w PIŁCE NOŻNEJ??? Machopa dostałem od laski w Poke Center, wymieniła się za Spearowa xd
Opublikowano 24 listopada 20168 l jeszcze z niektórymi pokemonami jest taki myk, że też ewoluują przez wymianę, ale muszą przy okazji mieć przy sobie jakiś określony przedmiot. Np. Onix->Steelix.
Opublikowano 24 listopada 20168 l BTW bawicie się w wonder trade? Ja wymieniam Poksy tak długo aż coś fajnego się trafi, trochę jak ruletka .