Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Featured Replies

Opublikowano

Ty no nawet mnie nie denerwuj, bo będę miał Special Attacki tylko.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 136,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

right in the feels

• Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE

• o co ci chodzi? nie masz czasu? nie masz kasy?   taki z ciebie nintendofag że pewnie kupiłeś 20 amibo które są do chuja nie podobne a tymczasem nie możesz kupić najlepszej gry na 3Dsa jaka wychodzi

Opublikowano

znajomy mi dal cynka, jakoby pokemony po wymianie nie uczyly sie juz nowych atakow. jesli to prawda, to wstrzymalbym sie z tym alakazamowaniem :P

chyba, ze w sunmoon cos zmienili?

glupi ten twoj znajomy
Opublikowano

lol to by była najgłupsza rzecz jaką by wymyślili, na 100% się uczą normalnie

A nawet jeżeli, to po powrocie Twój Pokemon nadal jest Twój, OT się nie zmienia. Więc jeden ch,uj.

Opublikowano

Ej, jak się połączyćn a tej wymianie z friendsem? :/ pomoze ktos? 

Opublikowano

Musisz włączyć połączenie z Internetem (prawy dolny róg) i musicie się mieć dodanych jako znajomi. Wtedy pojawi się w Twojej plazie znajomek i będziesz go miał w Guest Liście.

Opublikowano

no to tak mam i (poki co) znajomka nie ma. moze trzeba chwile poczekac, dzieki :lapka: 

Opublikowano

Noooo mam już. Jestem w Festival Plaza. Co tero

Opublikowano

W prawym dolnym rogu połącz się z Internetem. Domyślnie jest jakieś local communication, cokolwiek to znaczy. Wtedy mi się pojawisz i będziemy mogli się wymienić.

Opublikowano

Musisz włączyć połączenie z Internetem (prawy dolny róg) i musicie się mieć dodanych jako znajomi. Wtedy pojawi się w Twojej plazie znajomek i będziesz go miał w Guest Liście.

to jest po(pipi)ane ze z randomami na lisciee sie znajomi pojawiaja. Musze rozkminic jak na vipa przerzucic
Opublikowano

No jestem w netku, nawet Cię na VIPa dałem, co teraz?

Opublikowano

Dałem Link Trade.  Teraz mam Ci dać tego Kadabrę i mi go oddasz za chwilę?

Dobra, mam <3 Dzięki :*

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

ten festiwal to jest (pipi)a dramat, jakos mi sie udalo wymienic, ale znajomego juz nie znalazlem nigdzie zeby go do vipow dodac i zniknal mi z quest listy... masakra jakie to glupie

Opublikowano

Trzeba od razu do VIPów dodawać.

Opublikowano

W XY online było bardzo wygodne, nie wiem co im od(pipi)alo.

Opublikowano

Swoją drogą exp share w tej części nie jest przegięty. Pokemony które nie biorą udziału w walkach zawsze zostają lekko w tyle, ale nigdy też nie są totalnie bezużyteczne. Dostają akurat tyle expa, by wymagały lekkiej uwagi zanim będą faktycznie przydatne.

Długie jest demko? Nigdy nie ograłem, a chyba jakiegoś Pokemona można wyciągnąć, to może machnę szybko.

Opublikowano

Około godzinki. Możesz dostać Asha-Greninję.

Opublikowano
Przydługawy wstęp, ale poza tym to świetnie się gra. Już mam Butterfree i kosi ładnie, Grubbin też całkiem fajny. Lepiej sobie radzą od mojej Sowy.

Btw. Jakby ktoś nie wiedział, to Poki z affection na poziomie 2 serduszek dostają więcej doświadczenia za walki. :)

Edytowane przez agst

Opublikowano

Swoją drogą exp share w tej części nie jest przegięty. Pokemony które nie biorą udziału w walkach zawsze zostają lekko w tyle, ale nigdy też nie są totalnie bezużyteczne. Dostają akurat tyle expa, by wymagały lekkiej uwagi zanim będą faktycznie przydatne.

Długie jest demko? Nigdy nie ograłem, a chyba jakiegoś Pokemona można wyciągnąć, to może machnę szybko.

Też to zauważyłem, dlatego nadal korzystam z tego exp share. Expa pokemony dostają dość mało, zanim mi rowlet nabił lvl exp sharem to musiałem wygrac z 15 walk. IMO exp share jest po prostu wygodny, jak już kiedyś mówiłem - nie ułatwia jakoś specjalnei gry, a przynajmniej ogranicza do minimum żmudny grind :lapka: 

Opublikowano

Panowie nie wiecie przypadkiem czy w tych nowych odsłonach Sun/Moon da się dorwać charmandera -- squirtle i bulbosaura  -?-

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

Urocze są animacje Alola Grimera. Aż go wzialem do drużyny.