Opublikowano 24 listopada 20168 l znajomy mi dal cynka, jakoby pokemony po wymianie nie uczyly sie juz nowych atakow. jesli to prawda, to wstrzymalbym sie z tym alakazamowaniem chyba, ze w sunmoon cos zmienili? glupi ten twoj znajomy
Opublikowano 24 listopada 20168 l lol to by była najgłupsza rzecz jaką by wymyślili, na 100% się uczą normalnie A nawet jeżeli, to po powrocie Twój Pokemon nadal jest Twój, OT się nie zmienia. Więc jeden ch,uj.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Musisz włączyć połączenie z Internetem (prawy dolny róg) i musicie się mieć dodanych jako znajomi. Wtedy pojawi się w Twojej plazie znajomek i będziesz go miał w Guest Liście.
Opublikowano 24 listopada 20168 l no to tak mam i (poki co) znajomka nie ma. moze trzeba chwile poczekac, dzieki
Opublikowano 24 listopada 20168 l No Rozi, bo mama mi już każe iść spać . Jak nie dzisiaj to jutro pomogę, jeśli do popołudnia nie będziesz jeszcze miał.
Opublikowano 24 listopada 20168 l W prawym dolnym rogu połącz się z Internetem. Domyślnie jest jakieś local communication, cokolwiek to znaczy. Wtedy mi się pojawisz i będziemy mogli się wymienić.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Musisz włączyć połączenie z Internetem (prawy dolny róg) i musicie się mieć dodanych jako znajomi. Wtedy pojawi się w Twojej plazie znajomek i będziesz go miał w Guest Liście. to jest po(pipi)ane ze z randomami na lisciee sie znajomi pojawiaja. Musze rozkminic jak na vipa przerzucic
Opublikowano 24 listopada 20168 l Podchodzisz do avatara znajomego i tam jest opcja rejestracji jako VIP z tego co widzialem.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Dałem Link Trade. Teraz mam Ci dać tego Kadabrę i mi go oddasz za chwilę? Dobra, mam <3 Dzięki :* Edytowane 24 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 24 listopada 20168 l Nope. Oddam Alakazama No i po sprawie. To odnajdywanie się jest kurde trudne xd
Opublikowano 24 listopada 20168 l ten festiwal to jest (pipi)a dramat, jakos mi sie udalo wymienic, ale znajomego juz nie znalazlem nigdzie zeby go do vipow dodac i zniknal mi z quest listy... masakra jakie to glupie
Opublikowano 25 listopada 20168 l Swoją drogą exp share w tej części nie jest przegięty. Pokemony które nie biorą udziału w walkach zawsze zostają lekko w tyle, ale nigdy też nie są totalnie bezużyteczne. Dostają akurat tyle expa, by wymagały lekkiej uwagi zanim będą faktycznie przydatne. Długie jest demko? Nigdy nie ograłem, a chyba jakiegoś Pokemona można wyciągnąć, to może machnę szybko.
Opublikowano 25 listopada 20168 l Przydługawy wstęp, ale poza tym to świetnie się gra. Już mam Butterfree i kosi ładnie, Grubbin też całkiem fajny. Lepiej sobie radzą od mojej Sowy. Btw. Jakby ktoś nie wiedział, to Poki z affection na poziomie 2 serduszek dostają więcej doświadczenia za walki. Edytowane 25 listopada 20168 l przez agst
Opublikowano 25 listopada 20168 l Swoją drogą exp share w tej części nie jest przegięty. Pokemony które nie biorą udziału w walkach zawsze zostają lekko w tyle, ale nigdy też nie są totalnie bezużyteczne. Dostają akurat tyle expa, by wymagały lekkiej uwagi zanim będą faktycznie przydatne. Długie jest demko? Nigdy nie ograłem, a chyba jakiegoś Pokemona można wyciągnąć, to może machnę szybko. Też to zauważyłem, dlatego nadal korzystam z tego exp share. Expa pokemony dostają dość mało, zanim mi rowlet nabił lvl exp sharem to musiałem wygrac z 15 walk. IMO exp share jest po prostu wygodny, jak już kiedyś mówiłem - nie ułatwia jakoś specjalnei gry, a przynajmniej ogranicza do minimum żmudny grind
Opublikowano 25 listopada 20168 l Panowie nie wiecie przypadkiem czy w tych nowych odsłonach Sun/Moon da się dorwać charmandera -- squirtle i bulbosaura -?- Edytowane 25 listopada 20168 l przez kazuyoshi