Opublikowano 28 listopada 20168 l ja wezmę ale tylko new 3ds'a bo chce zobaczyć te wodotryski od niny do tego te klawisze kolorowe bardzo mi się podobają
Opublikowano 28 listopada 20168 l Jedyne co mi się nie podoba, to solidne robienie loda fanom pierwszej generacji. Po pierwszych 3 godzinach można miec w party Ghastliego, Machopa, Abrę, Spearowa, Growlighte'a, Slowepoke'a. Nieźle co nie? Do tego dosłownie garstka stworków z Gen 2/3/5/7. Już pomijam nawet formy Alola. Chociaż wiem, że jak ktoś dawno nie miał styczności z serią, to może to mu się podobać. Ja już się nagrałem tymi pokemonami. Oprócz tego nie mam narazie żadnych zarzutów. Edytowane 28 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 28 listopada 20168 l A ja nie lubilem calkowitego odcinania sie od starych pokow. Tu jest fajnie wywazone, od pierwszej wyspy mialem nowe poki w teamie
Opublikowano 28 listopada 20168 l Natomiast poziomy pokemonów w trawie i poziomy pokemonów innych trenerów uważam za najlepiej wyważone w całej serii i już teraz wiem, że będę brał się za Nuzlocke Challenge na Switchowym porcie, bo jestem przekonany, że Nuzlocke pokaże tutaj pazury. Edytowane 28 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 28 listopada 20168 l Jak dla mnie slabiutkie te sunmoon, nie dziwie sie, ze nawet 8ki nie dobily z opinii graczy, jak dla mnie to jedna z serii w ktorej formule mieszac sie nie powinno. Te triale w takiej formie to marnosc, pokow nowych malo i design slaby, poczatek tragiczny, nowi zli tragiczni, taka 7ka...
Opublikowano 28 listopada 20168 l Akurat sensu podpierania się user scorem na metacritic względem jakiejkolwiek gry nigdy nie zrozumiem, bo nikt tego nie nadzoruje. Mogę teraz tam wejść, napisać: 1/10 it's ok ewentualnie 10/10 banderas oh my god i ani jedna, ani druga wystawiona przeze mnie opinia nie będzie przecież miarodajna czy uczciwa.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Dla mnie user score ma sens jak jest bardzo duża rozpietosc wzgledem pismakow. Wtedy czytam na co narzekaja
Opublikowano 28 listopada 20168 l triale >>>>> gymy, świetny powiew świeżości, odmiana, coś nowego, co finalnie i tak sproawdza się do walki ale jest.. inaczej. fajniej. Team Skull >> wszystkie złe teamy poza zespół R, Skull są bekowi Mało nowych poków - no okej, ale jak dla mnie 800+ stworków to aż nadto i nie potrzebuję wielu nowych design słaby - no nie wiem, poza UB to mi wszystko pasi poczatek tragiczny - ano
Opublikowano 28 listopada 20168 l Akurat sensu podpierania się user scorem na metacritic względem jakiejkolwiek gry nigdy nie zrozumiem, bo nikt tego nie nadzoruje. Mogę teraz tam wejść, napisać: 1/10 it's ok ewentualnie 10/10 banderas oh my god i ani jedna, ani druga wystawiona przeze mnie opinia nie będzie przecież miarodajna czy uczciwa. Nie chodzi o miarodajnosc czy uczciwosc, ale o statystyke nawet jesli ludzie wystawiaja zerojedynkowo 1 - nie podoba mi sie, 10 - podoba mi sie to statystka zrobi swoje. Wiedzmin jakos ma 9,2 z opinii graczy. Bardziej do mnie przemawia statystyka ze szczeeych (nawet glupich) ocen graczy niz srednia z recenzji przekupionych pismakow. A gra mi sie po prostu nie podoba i tyle.
Opublikowano 28 listopada 20168 l https://www.gamefaqs.com/boards/187276-pokemon-sun/74621752 Bawił się będzie ktoś w polowanie na shiny? Ja chyba spróbuję.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Zlapalem raz 3 w ciagu jednego PT i to przed czasami wywolywania shiny
Opublikowano 28 listopada 20168 l Nigdy w żadnych pokemonach nie złapałem Shiny ja tez nie, a w samym xy mialem 300h. No nie ma sie co czarowac, sun/moon to najgorsze poki, ale wprowadzily kilka dobrych zmian na przyszlosc.
Opublikowano 28 listopada 20168 l 2DS to Fiat Multipla w świecie DSów. Podobno jest bardzo wygodny, ale nie wiem, nigdy tego nie trzymałem w rękach. Zamówiliśmy tę limitowaną edycję z pokami właśnie, najwyżej się komuś sprzeda za jakiś czas za 9 stówek
Opublikowano 28 listopada 20168 l Jest bardzo wygodny. Wielokrotnie miałem go w łapach i pomimo dziwacznego kształtu - trzyma się go wygodniej niz klasycznego 3DSa
Opublikowano 28 listopada 20168 l 2DS to Fiat Multipla w świecie DSów. Podobno jest bardzo wygodny, ale nie wiem, nigdy tego nie trzymałem w rękach. Zamówiliśmy tę limitowaną edycję z pokami właśnie, najwyżej się komuś sprzeda za jakiś czas za 9 stówek (pipi)alem na 2ds strasznie, nadal uwazam ze to jedna z brzydszych konsol, ale w rekach lezy swietnie, gra mi sie na nim wygodnie niz na 3ds.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Chyba pierwsze PL recenzja, Archon dostarcza: Pewnie niedługo @Elanczewski wrzuci swoją pisemną Edytowane 28 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 28 listopada 20168 l Najwcześniej w ten weekend myślę ;\ Dziwne, że nikt nie recenzuje. Nintendo nie wysyłało? Edytowane 28 listopada 20168 l przez Elanczewski
Opublikowano 28 listopada 20168 l 2dsa sobie kup, za 5 stówek masz w ultimie z poksami 2DS? xD Z pokemonami? xD
Opublikowano 28 listopada 20168 l Najwcześniej w ten weekend myślę ;\ Dziwne, że nikt nie recenzuje. Nintendo nie wysyłało?Nie wysłało, dopiero w dzień premiery, co jest lekko mówiąc kretynskie.
Opublikowano 28 listopada 20168 l A po co mieli wysyłać? I tak sprzedało się w rekordowych ilościach. Wyje,bane mogą mieć na pismaków.
Opublikowano 28 listopada 20168 l ten moment w którym używasz thunder stonea na pikachu, żeby mieć Raichu, a dostajesz.... coś lepszego a chwile potem dostajesz pikanium Z i natychmiast zalujesz swojej decyzji Edytowane 28 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 28 listopada 20168 l Tak sie zakonczyla moja wizyta na chacie team skull serio musze podexpic