Opublikowano 29 listopada 20168 l Do przejscia gry jest ok, ale pozniej caly team leci z wyjatkiem toxapexa
Opublikowano 29 listopada 20168 l Idę potrząsnąć drzewem, co by poki nakarmić. Mizianie stajlusem też będzie. Cudowna gra, w sam raz na wyluzowanie
Opublikowano 29 listopada 20168 l Pokiemony na drugiej wyspie - i to ja rozumiem. I konik, i preewolucja tego prądowego robala. Można grać. Grimer poszedł do boxa, a mój zespół to: -Mudbray -Grubbin -Dartrix -Crabrawler Edytowane 29 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 29 listopada 20168 l Czuje zazenowanie jak czytam dialogi, poki nigdy nie byly wybitne jesli chodzi o fabule ale te sa tak glupkowate ze brak mi slow.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Czy odwiedzanie tych samych miejsc w różnych porach dnia skutkuje możliwością złapania innych Poków? PS Machamp król
Opublikowano 29 listopada 20168 l Tak, dotychczas bylo tak, ze w nocy mozna bylo spotkac Pokemony niespotykane w dzien. Dodatkowo zmieniaja sie prawdopodobienstwia wystapien.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Czy odwiedzanie tych samych miejsc w różnych porach dnia skutkuje możliwością złapania innych Poków? PS Machamp król Ba, niektóre ewoluują tylko w nocy
Opublikowano 30 listopada 20168 l Czuje zazenowanie jak czytam dialogi, poki nigdy nie byly wybitne jesli chodzi o fabule ale te sa tak glupkowate ze brak mi slow. Eee tam dialogi są na tradycyjnym poziomie.
Opublikowano 30 listopada 20168 l cała ta fabuła, z przejsciami do innych wymiarow i pokemonami z kosmosu mnie nie jara. Byly juz podobne patenty ale nie na taka skale. Nastepne beda podroze w czasie
Opublikowano 30 listopada 20168 l cała ta fabuła, z przejsciami do innych wymiarow i pokemonami z kosmosu mnie nie jara. Byly juz podobne patenty ale nie na taka skale. Nastepne beda podroze w czasie i będzie drugie chrono
Opublikowano 30 listopada 20168 l Czuje zazenowanie jak czytam dialogi, poki nigdy nie byly wybitne jesli chodzi o fabule ale te sa tak glupkowate ze brak mi slow. Mam to samo. Ogolem 3cia wyspa i zdania nie zmieniam, jedna z najslabszych czesci z kilkoma fajnymi pomyslami.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Na duzy plus poziom trudnosci, a to dla mnie najwazniejsze, no i wy(pipi)anie HM. No a ogolnie to dla mnie najgorsza odsłona i po przejsciu zapomne szybko, chyba ze bedzie z kim online sie bic.
Opublikowano 30 listopada 20168 l W sumie ciekawe czy można w taki sposób złapać w walce wszystkie ewolucje Eevee.
Opublikowano 30 listopada 20168 l wątpię, że wszystkie eeveelucje są dostępne w tak trywialny sposób w grze. No i nie możesz łapać poksów jak jest ich więcej niż jeden, więc musiałbyś za każdym razem suzkać eevee w trawie i liczyć na to, że przyzwie kogoś.
Opublikowano 30 listopada 20168 l Jestem pierwszy raz w Brooklet Hill. Miejsca do fotografowania były póki co dwa, czy coś ominąłem?
Opublikowano 30 listopada 20168 l Ja jeszcze nie robilem zdjec, nie liczac momentu gdzie gra do tego zmusza. To sa jakies specjalne spoty do tego?
Opublikowano 30 listopada 20168 l Chyba ominąłeś kilka. są to specjalne miejsca Shen, kiedy jesteś pzy takim, na mapce na dolnym ekranie pokazuje Ci się ikonka (fioletowy aparat z R), plus slychac taki dźwięk
Opublikowano 30 listopada 20168 l Chyba ominąłeś kilka. są to specjalne miejsca Shen, kiedy jesteś pzy takim, na mapce na dolnym ekranie pokazuje Ci się ikonka (fioletowy aparat z R), plus slychac taki dźwięk To znaczy gdzie ominąłem?
Opublikowano 30 listopada 20168 l sczerze nie pamiętam, przepraszam. protip - teczowe fasolki natychmiast podnoszą affection o 1
Opublikowano 30 listopada 20168 l I anulowali mi zamówienie na ultimie, chvj wie czemu Napisałem do nich, niech się teraz tłumaczą czemu utrudniają mi przejście na tą lepszą stronę gejmingu. Edytowane 30 listopada 20168 l przez wojnar
Opublikowano 30 listopada 20168 l Nie wiem jak to robię, że ani razu nie miałem problemów z ultimą. Sun też w dniu premiery. A z każdej strony anulują zamówienia, kantują, nie odbierają maili. NO ALE NIE W STOSUNKU DO MNIE xD