Opublikowano 2 grudnia 20168 l W dniu 2.12.2016 o 13:28, Rayos napisał(a): Bardzo ładny team Ragi Ale zmień męskiego Salandita na babkę ja nie wiedziałem o tym wtedy jak złapałem No w sumie, nie chce miec transa.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l W dniu 2.12.2016 o 13:29, Rozi napisał(a): Kangaskhan 1% możliwości złapania, mam dwa daj jednego
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Jeśli oferujesz coś ciekawego w zamian, to chętnie Team Konserwa: Zazwyczaj mam dwa wolne miejsca na złapane Poki, ale teraz się CHWALĘ.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Pamiętaj, że możesz łapać póki nawet nawet jak full team [emoji14] przejrzę co mam w boxie po pracy i się dogadamy
Opublikowano 2 grudnia 20168 l To ja cały czas myślałem, ze jak jest full, to się nie da złapać xddd Dzięki za tipa.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l W dniu 2.12.2016 o 13:51, Rayos napisał(a): To jedna z wielu świetnych zmian jakie wprowadzili w sunmoon o jakiej zmianie mowisz
Opublikowano 2 grudnia 20168 l W dniu 2.12.2016 o 14:11, Shen napisał(a): W dniu 2.12.2016 o 13:51, Rayos napisał(a): To jedna z wielu świetnych zmian jakie wprowadzili w sunmoon o jakiej zmianie mowisz Można od razu wziąć poka do party, nawet jak aktualnie masz 6, wcześniej przecież tego nie było.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Jak chcecie bezstresowo łapać legendy to podobno Quick Balle w SunMoon są niesamowicie skuteczne. Koleś na /vp/ na 10 prób, 8 razy złapał Solgaleo za pierwszym razem xD
Opublikowano 2 grudnia 20168 l rotfl pierwszy raz walcze z solgaleo - quick ball, 3 shake i sie wyrwal. no to walcze normalnie, czerwone hp, zaczynam zarzucac ultrasami. zaatakowal mi golisopoda, tak ze mu hp spadlo ponizej polowy, a on ma ability takie, ze wtedy zwiewa z walki i mi uciekl, przerywajac walke xDDD moglem do niej wrocic ze stanem pokow i balli jakie mialem aktualnie, no ale stwierdzielm ze dobra tam, sprobuje metoda na quick balla przy uzyciu soft resetu za drugim razem 1 shake i sie wyrwal za trzecim razem zlapany. czyli do trzech razy sztuka ta gra jest niesamowita, sprawai taka frajde ze ja nie moge wlasnie spotkalem absola, rzucilem quick balla, wpadl od razu snorut tez. Edytowane 3 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Mój team na te chwile :Jakieś 31h na liczniku Pokaż ukrytą zawartość Jest 2:30 a ja gram w pokemony, ta gra jest N I E S A M O W I T A Edytowane 3 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Jeszcze trochę, tak ze 3-4h wliczając w to z godzine dialogów Shen, masz Sun czy Moon? Edytowane 3 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 3 grudnia 20168 l No właśnie żadnego sprintu nie robiłem, zaglądałem pod każdy kamień, walczyłem z każdym, gadałem ze wszystkimi i generalnie zwiedzałem świat i łapałem pokemony. Wczoraj nawet ponad godzinę 2 jangmo-o łapałem :dunno:z drugiej strony, nie siedziałem po kilka godzin w trawkach, tylko łapałem pokemony, które spotykałem po drodze, kilka razy tylko siedzialem w jednym miejscu i polowalem na konkretnego poka Szkoda, że Sun, miałem zaoferować wymianę UB Edytowane 3 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 3 grudnia 20168 l W dniu 2.12.2016 o 13:51, Rayos napisał(a): To jedna z wielu świetnych zmian jakie wprowadzili w sunmoon Bez przesady, od absolutnie pierwszej części dało się łapać Pokemony mając pełne party. Były automatycznie odsyłane do boxa po prostu. Od Sun/Moon pojawiła się możliwość wysłania do boksa jednego z 6 pokemonów które aktualnie mamy przy sobie, by zrobić miejsce dla nowo złapanego i od razu mieć go ze sobą.
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Prawie 40 godzin, jestem przed Konikoni City, do you even lift? I ktoś chętny na Kangaskhana? :3
Opublikowano 3 grudnia 20168 l W dniu 3.12.2016 o 11:19, raven_raven napisał(a): W dniu 2.12.2016 o 13:51, Rayos napisał(a): To jedna z wielu świetnych zmian jakie wprowadzili w sunmoon Bez przesady, od absolutnie pierwszej części dało się łapać Pokemony mając pełne party. Były automatycznie odsyłane do boxa po prostu. Od Sun/Moon pojawiła się możliwość wysłania do boksa jednego z 6 pokemonów które aktualnie mamy przy sobie, by zrobić miejsce dla nowo złapanego i od razu mieć go ze sobą. no zastosowalem troche zbyt wielki skrot myslowy, mialem na mysli wlasnie dodawanie do aprty od razu
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Spoko. Mam chyba ostatniego członka mojej drużyny - złapałem psychicznego goryla w dżungli.