Rayos 3 171 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 nie radze sie tym jednak sugerowac, bo wondertrade to doslownie loteria Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Czy mija dużo czasu od początku gry do wyboru startera a potem możliwości sejwa i wymiany stworkami? Mam możliwość dzięki dwóm 3DSom i dwóm egzemplarzom gry zdobyć wszystkie startery ale jak mam za każdym razem przechodzić 2h tutoriala to spasuje Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Starter dostajesz po jakiejś pół godzinie, rotoma dostajesz jakis czas pozniej, wiec jak chcesz w taki sposob to robic, to musisz grac te 1.5-2h Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 Ja mam jednego Littena na zbyciu, he he. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 (edytowane) @Rozi, już mam:) Dzięki panowie za wszystkie rady. Pobawiłem się trochę tym Wonder Trejdem i trafiłem Popplio. Później wstawiłem pikacza w depozyt i dostałem Littena. Także jestem usatysfakcjonowany. Jedna wada wymiany pokami jest taka, że niemożna zmienić imion nadawanych przez trenerów, którzy nam te poki oferuje, że to niby z szacunku. I ok, jeśli nazwa jest fajna. Ale jak mamy kszaki lub inne bluźnierstwa w nazwie poka - hmmm. Trochę, to jednak bez sensu, bo każdy powinien mieć wybór czy chce zostawić imię nadane przez innego trenera czy wywalić je w pizdu. EDI: Litten mi ewoluował i nazwa się zmieniła na taką jaką nadali producenci. Także fajnie. Teraz mogę nazwać poka po swojemu Edytowane 7 grudnia 2016 przez kazuyoshi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 grudnia 2016 Opublikowano 7 grudnia 2016 https://www.reddit.com/r/pokemon/comments/5ex78s/everything_you_need_to_know_about_island_scan/?st=iw2cq1of&sh=985d71f6 Wiedzieliście o tym? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Ktoś już miał przyjemność dojśc do Battle Tree i skopania dupska Blue/Red? Ja chyba dziś w końcu wybiorę się w tamte rejony, więc zobaczymy jak mi pójdzie Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Yep, za pierwszym razem Blue mnie pocisnął, bo nie uleczyłem Poksów (nie spodziewałem się tam tego frajera). Z uleczonymi już spoko, chociaż levele miał kosmiczne. 1 Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 Dobrze wiedzieć, będę P R Z Y G O T O W A N Y Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 grudnia 2016 Opublikowano 8 grudnia 2016 o kurna, to zaczynam pakować Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 no nie powiem, dosc wymagajaca droga do battle tree + nieposiadznka tam czekajaca dala sie we znaki. Calkiem solidna end-game'owa lokacja z mnostwem trawek i pokemonow do zlapania na wysokim poziomie. Wczoraj po raz pirewsyz ever zagralem z kims online w pokemony wiadomo, ze czlowiek zachowuje sie mniej przewidywalnie od AI i gralo sie fajnie (wygralem 6:0, tzn nadal mialem full team), jednak na dluzsza mete to zabawa nie dla mnie, bo tury trwaja niemilosiernie dlugo Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Czy złapanie Miniora i Belduma to jest jakiś umyślny żart twórców? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 ale chodzi Ci o catch rate? mi na belduma poszlo sporo balli, ale w koncu wpadl, ze spotkaniem go nie mialem zadnego problemu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Tak, właśnie o catch rate mi chodzi. Wyrzuciłem wszystkie Dusk Balle, chyba z 15 Ultra Balli i nic. Będzie się dało kupować inne Pokeballe w sklepach, czy tylko te podstawowe? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 oczywiście, że się da, wraz ze zdobywaniem kolejnych z-crystali po trialach w sklepach odblokowujesz nowe itemy Plus, niektóre itemy możesz kupować tylko w konkretnych sklepach. Np dusk balle kupisz w PC przy route 8 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Jestem przed elektrycznym trialem, da się kupić już Quick Balle gdzieś? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 9 grudnia 2016 Opublikowano 9 grudnia 2016 Tak, tam gdzie dusk balle - PC na route 8 route 8 na 2 wyspie jest Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 (edytowane) Jezu jak to wciąga. Cały weekend przegrałem, efekt? Szkoda że zbanowany w battle tree :< Edytowane 11 grudnia 2016 przez wojnar 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Ooo, nieźle musiałeś te Zygardy zbierać, mi póki co na pieska wystarczyło. Wspaniała gra, ponad 65 godzin już mam, teraz będę na ostatnią wyspę się wybierał, a tu pewnie jeszcze raz tyle grania. Rozwijam każdego Pokemona; lodowy Sandshrew jest sztywniutki. I w ogóle dostałem w Wonder Trade Ultra Beasta xddd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 a ja zostawiłem po pijaku w piątek gemboja u kolegi na chacie i dopiero jutro wracam do grania aż mnie swędzi Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 ja dziś na streetpassach pogralem w poksy, powymienialem sie troche ze znajomymi i jest sztywniutko post game prawie skonczony, latam po mapie i lapie pozostale pokemony, cudowna gra Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 65h i do ostatniej wyspy nie dotarł xd zgubiles sie gdzies? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Rozi się C I E S Z Y tą grą i łapie wszystko co się da i na bieżąco trenuje swoje Pokemony. To prawdziwy koneser i hrabia gamingu potrafiący czerpać niewyczerpaną przyjemność z tego co robi. Rozi to (pipi)a? Nope, Rozi to prawdziwy G R A C Z Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Ahhhhhhh, Rayos, aż mi rumieńce wyszły na licu :3 Ale to fakt, staram się ewoluować Poki na bieżąco, a nie tak że idę z jednym teamem koksów. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 11 grudnia 2016 Opublikowano 11 grudnia 2016 Jakby kto miał Moon i złapał własne UB, to prosiłbym o kontakt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi