Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mija dużo czasu od początku gry do wyboru startera a potem możliwości sejwa i wymiany stworkami?

Mam możliwość dzięki dwóm 3DSom i dwóm egzemplarzom gry zdobyć wszystkie startery ale jak mam za każdym razem przechodzić 2h tutoriala to spasuje :P

Opublikowano (edytowane)

@Rozi, już mam:)

Dzięki panowie za wszystkie rady. Pobawiłem się trochę tym Wonder Trejdem i trafiłem Popplio. Później wstawiłem pikacza w depozyt i dostałem Littena. Także jestem usatysfakcjonowany. Jedna wada wymiany pokami jest taka, że niemożna zmienić imion nadawanych przez trenerów, którzy nam te poki oferuje, że to niby z szacunku. I ok, jeśli nazwa jest fajna. Ale jak mamy kszaki lub inne bluźnierstwa w nazwie poka - hmmm. Trochę, to jednak bez sensu, bo każdy powinien mieć wybór czy chce zostawić imię nadane przez innego trenera czy wywalić je w pizdu.

EDI:

Litten mi ewoluował i nazwa się zmieniła na taką jaką nadali producenci. Także fajnie. Teraz mogę nazwać poka po swojemu :) 

Edytowane przez kazuyoshi
Opublikowano

Ktoś już miał przyjemność dojśc do Battle Tree i skopania dupska Blue/Red? Ja chyba dziś w końcu wybiorę się w tamte rejony, więc zobaczymy jak mi pójdzie :obama: 

Opublikowano

no nie powiem, dosc wymagajaca droga do battle tree + nieposiadznka tam czekajaca dala sie we znaki. Calkiem solidna end-game'owa lokacja z mnostwem trawek i pokemonow do zlapania na wysokim poziomie. 

Wczoraj po raz pirewsyz ever zagralem z kims online w pokemony :obama: wiadomo, ze czlowiek zachowuje sie mniej przewidywalnie od AI i gralo sie fajnie (wygralem 6:0, tzn nadal mialem full team), jednak na dluzsza mete to zabawa nie dla mnie, bo tury trwaja niemilosiernie dlugo :( 

Opublikowano

Czy złapanie Miniora i Belduma to jest jakiś umyślny żart twórców? :(

Opublikowano

Tak, właśnie o catch rate mi chodzi. Wyrzuciłem wszystkie Dusk Balle, chyba z 15 Ultra Balli i nic. Będzie się dało kupować inne Pokeballe w sklepach, czy tylko te podstawowe?

Opublikowano

oczywiście, że się da, wraz ze zdobywaniem kolejnych z-crystali po trialach w sklepach odblokowujesz nowe itemy :) Plus, niektóre itemy możesz kupować tylko w konkretnych sklepach. Np dusk balle kupisz w PC przy route 8 

Opublikowano

Jestem przed elektrycznym trialem, da się kupić już Quick Balle gdzieś?

Opublikowano

Ooo, nieźle musiałeś te Zygardy zbierać, mi póki co na pieska wystarczyło. 

Wspaniała gra, ponad 65 godzin już mam, teraz będę na ostatnią wyspę się wybierał, a tu pewnie jeszcze raz tyle grania. Rozwijam każdego Pokemona; lodowy Sandshrew jest sztywniutki. 

I w ogóle dostałem w Wonder Trade Ultra Beasta xddd 

Opublikowano

a ja zostawiłem po pijaku w piątek gemboja u kolegi na chacie i dopiero jutro wracam do grania :(

aż mnie swędzi

Opublikowano

ja dziś na streetpassach pogralem w poksy, powymienialem sie troche ze znajomymi i jest sztywniutko :cool: post game prawie skonczony, latam po mapie i lapie pozostale pokemony, cudowna gra :banderas: 

Opublikowano

Rozi się C I E S Z Y tą grą i łapie wszystko co się da i na bieżąco trenuje swoje Pokemony. To prawdziwy koneser i hrabia gamingu potrafiący czerpać niewyczerpaną przyjemność z tego co robi. Rozi to (pipi)a? Nope, Rozi to prawdziwy G R A C Z :banderas:

Opublikowano

Ahhhhhhh, Rayos, aż mi rumieńce wyszły na licu :3

Ale to fakt, staram się ewoluować Poki na bieżąco, a nie tak że idę z jednym teamem koksów.