Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Drugi gracz nie trzymał B? Nie masz założonego na nim everstone'a?

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ooo, nieźle musiałeś te Zygardy zbierać, mi póki co na pieska wystarczyło.

Najfajniej było jak stanąłem na 99 znalezionych komórkach i rdzeniach i się pogubiłem :D

3h sprawdzałem wszystkie lokacje od nowa, zmieniałem dzień na noc i na odwrót...

Okazalo się ze ominąłem jeden rdzeń w pokoju naszej postaci :czesc:

Opublikowano

Macie już jakieś shiny Pokemony? Mi z niczego podczas łowienia wyskoczył złoty Magikarp, a potem spróbowałem jeszcze chainowania Pokemonów (nigdy więcej) i po kilku godzinach dopadłem shiny Exeggcute. Ogólnie fajna sprawa, że można teraz w jakiś sposób zwiększyć swoje szanse złapania shiny, ale to chainowanie strasznie męczące.

Opublikowano

Ja sobie specjalnie zrobiłem poka do shiny huntów (Smeargle) i zaczynam z tym zabawę. Dopadłem już wszystkie UB, Necrozme, Zygarde, zostało mi już tylko Battle Tree ale to zostawie sobie jak już coś złapię ciekawego. 

Opublikowano (edytowane)

Będzie w 

Aether Paradise.

Potrzebuję jakiejś dobrej duszyczki do wymiany Electabuzza i Magmara celem ewolucji :lapka:

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

no to wbijam ;)

podrzuc FC bo pewnie nie mam jeszcze, moje znajdziesz w temacie, tylko znajdz TO DOBRE, w glebi tematu a nie na drugiej stronie :lapka: 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Wróciłem się do Malie Garden, a tam na moście takie Pokemony, że aż narobiłem pod siebie z nostalgii :obama: Powiedzcie, że je mogę dostać wszystkie, proszę.

Opublikowano

Będzie w 

Aether Paradise.

Potrzebuję jakiejś dobrej duszyczki do wymiany Electabuzza i Magmara celem ewolucji :lapka:

dz-dzięki, właśnie tam trafiłem :czesc:

Opublikowano

HAAHHAHAAHAHHHAHAHAHAHAH, właśnie dokonałem wymiany Poliwrath na Feebasa XDDDDDDDDDDDDDDDDD Dziękuje pan trener z Ohio.

Opublikowano

Chętnie, ale to jak skończę fabułę.

Ogólnie polecam wchodzić na GTS w poszukiwaniu upragnionych Pokemonów, często ludzie oferują takie rzeczy, że się za głowę można złapać. Wymieniłem Poliwratha za Feebasa, a wcześniej mogłem za BARBOACHA, tak, ale mi ktoś zwędził. Jednak w większości przypadków żydzą niemiłosiernie i za startery chcą legendy, albo UB.