Opublikowano 12 grudnia 20168 l Drugi gracz nie trzymał B? Nie masz założonego na nim everstone'a? Edytowane 12 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Ooo, nieźle musiałeś te Zygardy zbierać, mi póki co na pieska wystarczyło. Najfajniej było jak stanąłem na 99 znalezionych komórkach i rdzeniach i się pogubiłem 3h sprawdzałem wszystkie lokacje od nowa, zmieniałem dzień na noc i na odwrót... Okazalo się ze ominąłem jeden rdzeń w pokoju naszej postaci
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Jestem ciekawy kto wymyślił, żeby Marowak aż do 53lvl nie uczył się ciosów Fire/Ghost. To jest chyba jakiś żart.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Zawalili sprawę, bo Shadow Bone (Physical Ghost, więc idealny dla Marowaka) może nauczyć się na 27 levelu, a ewoluuje od 28 :|
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Macie już jakieś shiny Pokemony? Mi z niczego podczas łowienia wyskoczył złoty Magikarp, a potem spróbowałem jeszcze chainowania Pokemonów (nigdy więcej) i po kilku godzinach dopadłem shiny Exeggcute. Ogólnie fajna sprawa, że można teraz w jakiś sposób zwiększyć swoje szanse złapania shiny, ale to chainowanie strasznie męczące.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Ja sobie specjalnie zrobiłem poka do shiny huntów (Smeargle) i zaczynam z tym zabawę. Dopadłem już wszystkie UB, Necrozme, Zygarde, zostało mi już tylko Battle Tree ale to zostawie sobie jak już coś złapię ciekawego.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Będzie w Aether Paradise. Potrzebuję jakiejś dobrej duszyczki do wymiany Electabuzza i Magmara celem ewolucji Edytowane 12 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 12 grudnia 20168 l no to wbijam podrzuc FC bo pewnie nie mam jeszcze, moje znajdziesz w temacie, tylko znajdz TO DOBRE, w glebi tematu a nie na drugiej stronie Edytowane 12 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Wróciłem się do Malie Garden, a tam na moście takie Pokemony, że aż narobiłem pod siebie z nostalgii Powiedzcie, że je mogę dostać wszystkie, proszę.
Opublikowano 12 grudnia 20168 l Będzie w Aether Paradise. Potrzebuję jakiejś dobrej duszyczki do wymiany Electabuzza i Magmara celem ewolucji dz-dzięki, właśnie tam trafiłem
Opublikowano 13 grudnia 20168 l HAAHHAHAAHAHHHAHAHAHAHAH, właśnie dokonałem wymiany Poliwrath na Feebasa XDDDDDDDDDDDDDDDDD Dziękuje pan trener z Ohio.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l A wiecie, że jak łowicie feebasa w bulgoczących miejscach to jest 10% a nie jeden?
Opublikowano 13 grudnia 20168 l 5% raczej Rozi, gratuluję, breeduj go i się wymieniamy Edytowane 13 grudnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Chętnie, ale to jak skończę fabułę. Ogólnie polecam wchodzić na GTS w poszukiwaniu upragnionych Pokemonów, często ludzie oferują takie rzeczy, że się za głowę można złapać. Wymieniłem Poliwratha za Feebasa, a wcześniej mogłem za BARBOACHA, tak, ale mi ktoś zwędził. Jednak w większości przypadków żydzą niemiłosiernie i za startery chcą legendy, albo UB.