Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 136,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

right in the feels

• Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE

• o co ci chodzi? nie masz czasu? nie masz kasy?   taki z ciebie nintendofag że pewnie kupiłeś 20 amibo które są do chuja nie podobne a tymczasem nie możesz kupić najlepszej gry na 3Dsa jaka wychodzi

Opublikowano

Czyli jakiego?

Opublikowano

Nie ma National dexa. Tylko alolanski, nie wiem czy mają wprowadzić Nationala po update poke banku. Byloby to logiczne no ale...

Opublikowano

Nie ma to jak wymienić na Wondertrade Magicarpia na Rockruffa 6IV :)

EDIT: Wpadł jeszcze Beldum 6IV i Grubbin. Team rośnie.

Do tego zauważyłem że dostałem jeszcze jednego poka zarażonego Pokerusem :banderas:

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

albo w sumie nic ;p

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Powie mi ktos pokrotce o co chodzi z EV i jak je wytrenowac?

Opublikowano

I wpadł pierwszy shiny

lF4z5Fz.jpg

Właśnie jak wbijałem Attack EV. Tylko słaba natura która mi zmniejsza defa ale i tak git. 

A co do EV, trochę to skomplikowane żeby to pokrótce opisać, najlepiej przeczytać jakiś artykuł o IV i EV, np. tu

Tu o IV: http://www.pokemony.com/pokemon-155-2433-Mechanika-rozgrywki-IV

Tu o EV: http://www.pokemony.com/pokemon-155-2434-Mechanika-rozgrywki-EV

anyway, chce ktoś poka z pokerusem? ;)

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

pokerus :obama:  kogo masz zarazonego i skad go wziales? nie mow mi ze sam Ci wpadl, bo to jest w hui rzadkie :O 

bardzo ladnie nazwales Mudbraya :potter:

Opublikowano

Ostatni pojedynek :banderas: Był sukinsyn wytrzymały, dodatkowo miałem tylko 4 revivy, bez żadnych uzdrawiaczy, to musiałem to rozplanować dobrze, bo nie było przebacz. Chyba z 5 razy wczytywałem sejwa i wtedy sztywniutko dojechany. Teraz czas na post-game, wspaniała gra! A to mój team, dzięki któremu stałem się czempionem:

syxekGm.jpg

A teraz jedziemy dalej!!!

Opublikowano

Sztywniutki team :lapka: mówisz, że miałeś problem? Dziwne, ja w miarę bezproblemowo przeszedłem, obyło się bez resetów ;)

PS, apropo resetów - wiesz, że istnieje soft reset, prawda? Nie musisz właczać i wyłączać gry ;) 

Opublikowano

Łap te Pokemony co Ci mówiłem i wymieńmy się :3

Opublikowano

pokerus :obama:  kogo masz zarazonego i skad go wziales? nie mow mi ze sam Ci wpadl, bo to jest w hui rzadkie :o

bardzo ladnie nazwales Mudbraya :sorcerer:

Przeglądałem sobie boxy żeby obczaić IV poków co mi kiedyś wpadły w Wonder Trade i zauważyłem że jeden pok ma właśnie Pokerusa :D

Opublikowano

Ło włączyłem z ciekawości ten Island Scan i kurde to działa! Złapałem Litwicka, a jutro będzie Cyndaquil <3 Szkoda, że trzeba 20 godzin odczekać do kolejnego skanu i że Poki nie są pokazywane w Pokedexie, ale i tak super sprawa.

No i zrobiłem trick z łapaniem Cosmoga i mi zegar przestawiło na 18 xd

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Po tym jak zostaniesz Championem (albo i wcześniej, nie sprawdzałem) to w dowolnej chwili możesz sobie przestawić zegar i zmienić dzień na noc. 

Wystarczy że masz swojego legendarnego poka w party i idziesz do ruin w których łapałeś Lunale/Songelo. Tam będzie portal i lecisz z koksem.

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Ta, wiem, ale myślałem, że to przestawia o 12 godzin, a nie o 6. 

Opublikowano

bo przestawia o 12, coś Ci się musiało pomylić z tą godziną, albo godzine w 3DSie masz dziwnie ustawioną ;) 

Opublikowano

Wczoraj po północy zrobiłem tego myka, poszedłem do kafejki i chłop mi mówi, że jest 18, to chyba nie bałdzo.

Także nie 6, a 18 godzin, pardon.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Nie myślę dziś XDDDDD

Opublikowano

To uczucie, gdy levelujesz Salandita, dobijasz do 33 poziomu, okazuje się, że tylko babki ewoluują, ty masz chłopaka, zamykasz gameboja i płaczesz cicho w kącie

Opublikowano

Ostatnio zatrzymałem się na redach, ale wszyscy zachwalali, więc się przekonałem. Tak samo jak na gba, łazimy po trawie i zbieramy poki, a potem od wioski do wioski naszym celem są odznaki ?

Opublikowano

nie, to najwieksza zmiana wzgledem starych pokow - nie ma gymow, sa triale. idea podobna, wykonanie zupelnie inne. poczytaj recenzje np moja na ppe albo elanczewskiego na my3ds, to ogarniesz wszystko co najwzniejsze ;)

Opublikowano

To uczucie, gdy levelujesz Salandita, dobijasz do 33 poziomu, okazuje się, że tylko babki ewoluują, ty masz chłopaka, zamykasz gameboja i płaczesz cicho w kącie

lol to było wiadome 2 tygodnie przed premierą

to uczucie gdy grasz na pałe bez jakiegokolwiek rozeznania w grze

dobrze ci tak

Opublikowano

już mam Salazzle także pocałuj mnie w rowa alkoholiku xD

wiadome przed premierą xd, może jak się mieszka z kotami i nie myje pół roku garów, to dla takich osób jest to wiadome

:*