Opublikowano 13 grudnia 20168 l Nie ma National dexa. Tylko alolanski, nie wiem czy mają wprowadzić Nationala po update poke banku. Byloby to logiczne no ale...
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Nie ma to jak wymienić na Wondertrade Magicarpia na Rockruffa 6IV EDIT: Wpadł jeszcze Beldum 6IV i Grubbin. Team rośnie. Do tego zauważyłem że dostałem jeszcze jednego poka zarażonego Pokerusem Edytowane 14 grudnia 20168 l przez wojnar
Opublikowano 15 grudnia 20168 l I wpadł pierwszy shiny Właśnie jak wbijałem Attack EV. Tylko słaba natura która mi zmniejsza defa ale i tak git. A co do EV, trochę to skomplikowane żeby to pokrótce opisać, najlepiej przeczytać jakiś artykuł o IV i EV, np. tu Tu o IV: http://www.pokemony.com/pokemon-155-2433-Mechanika-rozgrywki-IV Tu o EV: http://www.pokemony.com/pokemon-155-2434-Mechanika-rozgrywki-EV anyway, chce ktoś poka z pokerusem? Edytowane 15 grudnia 20168 l przez wojnar
Opublikowano 15 grudnia 20168 l pokerus kogo masz zarazonego i skad go wziales? nie mow mi ze sam Ci wpadl, bo to jest w hui rzadkie :O bardzo ladnie nazwales Mudbraya :potter:
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Ostatni pojedynek Był sukinsyn wytrzymały, dodatkowo miałem tylko 4 revivy, bez żadnych uzdrawiaczy, to musiałem to rozplanować dobrze, bo nie było przebacz. Chyba z 5 razy wczytywałem sejwa i wtedy sztywniutko dojechany. Teraz czas na post-game, wspaniała gra! A to mój team, dzięki któremu stałem się czempionem: A teraz jedziemy dalej!!!
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Sztywniutki team mówisz, że miałeś problem? Dziwne, ja w miarę bezproblemowo przeszedłem, obyło się bez resetów PS, apropo resetów - wiesz, że istnieje soft reset, prawda? Nie musisz właczać i wyłączać gry
Opublikowano 15 grudnia 20168 l pokerus kogo masz zarazonego i skad go wziales? nie mow mi ze sam Ci wpadl, bo to jest w hui rzadkie :o bardzo ladnie nazwales Mudbraya Przeglądałem sobie boxy żeby obczaić IV poków co mi kiedyś wpadły w Wonder Trade i zauważyłem że jeden pok ma właśnie Pokerusa
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Ło włączyłem z ciekawości ten Island Scan i kurde to działa! Złapałem Litwicka, a jutro będzie Cyndaquil <3 Szkoda, że trzeba 20 godzin odczekać do kolejnego skanu i że Poki nie są pokazywane w Pokedexie, ale i tak super sprawa. No i zrobiłem trick z łapaniem Cosmoga i mi zegar przestawiło na 18 xd Edytowane 16 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Po tym jak zostaniesz Championem (albo i wcześniej, nie sprawdzałem) to w dowolnej chwili możesz sobie przestawić zegar i zmienić dzień na noc. Wystarczy że masz swojego legendarnego poka w party i idziesz do ruin w których łapałeś Lunale/Songelo. Tam będzie portal i lecisz z koksem. Edytowane 17 grudnia 20168 l przez wojnar
Opublikowano 17 grudnia 20168 l bo przestawia o 12, coś Ci się musiało pomylić z tą godziną, albo godzine w 3DSie masz dziwnie ustawioną
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Wczoraj po północy zrobiłem tego myka, poszedłem do kafejki i chłop mi mówi, że jest 18, to chyba nie bałdzo. Także nie 6, a 18 godzin, pardon. Edytowane 17 grudnia 20168 l przez Rozi
Opublikowano 17 grudnia 20168 l To uczucie, gdy levelujesz Salandita, dobijasz do 33 poziomu, okazuje się, że tylko babki ewoluują, ty masz chłopaka, zamykasz gameboja i płaczesz cicho w kącie
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Ostatnio zatrzymałem się na redach, ale wszyscy zachwalali, więc się przekonałem. Tak samo jak na gba, łazimy po trawie i zbieramy poki, a potem od wioski do wioski naszym celem są odznaki ?
Opublikowano 17 grudnia 20168 l nie, to najwieksza zmiana wzgledem starych pokow - nie ma gymow, sa triale. idea podobna, wykonanie zupelnie inne. poczytaj recenzje np moja na ppe albo elanczewskiego na my3ds, to ogarniesz wszystko co najwzniejsze
Opublikowano 17 grudnia 20168 l To uczucie, gdy levelujesz Salandita, dobijasz do 33 poziomu, okazuje się, że tylko babki ewoluują, ty masz chłopaka, zamykasz gameboja i płaczesz cicho w kącie lol to było wiadome 2 tygodnie przed premierą to uczucie gdy grasz na pałe bez jakiegokolwiek rozeznania w grze dobrze ci tak
Opublikowano 17 grudnia 20168 l już mam Salazzle także pocałuj mnie w rowa alkoholiku xD wiadome przed premierą xd, może jak się mieszka z kotami i nie myje pół roku garów, to dla takich osób jest to wiadome :*