Shen 9 637 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Tak jak myslalem, wszystkie startery zje.bane, legendy tez. Bardzo fajny ten ptak Tukan, edytowalem obrazek i zostawilem poki ktore ujda. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) Kurde za malo tych nowych pokow.... W dodatku prawie 1/3 to legendy albo inne pseydo legendy czy UB. Dziwne to cholernie Za minute odpalam demo. Wlasnie sie zassalo Edytowane 18 października 2016 przez Yano Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Lepiej mnie niz by mieli nawalic wiecej dziwolagow. Ten gruby Persian i Golem z włosami xd Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Ściąga się Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 nowe oficjalne info 27 października o 15:00 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Swietna grafika, a nastepne poki juz na NX, tam to dopiero bedzie kosmos. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) przeszedłem demo, grafa rzeczywiscie ładniejsza, otoczenie w końcu nie wygląda jak rysowane specjalnie po to zeby patrzeć na nie od góry jednak jak zwykle przy zbliżeniach robi sie straszna pixeloza zauważyłem też sporo loadingów, jak sie biega po miescie można otwierać furtki do fragmentów trawiastych, za każdym razem mamy mały loading ogolnie demko krotkie niestety mimo że biegałem po okolicy i zwiedzałęm zamiast robić "fabułe" edit po przejsciu dema i odpaleniu ponownykm jest jeszcze troche nowych rzeczy Edytowane 18 października 2016 przez Yano Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Grafika jest N I E S A M O W I T A <333 Klimacik Alola również. Cudownie będzie biegać po takim miejscu w zimne, jesienne wieczory. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Yano, jak z plynnoscia dzialania na klasycznym 3dsie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 nie zauważyłem spadków animacji, jeśli były to jakieś minimalne, w XY były większe podczas walki Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 i to chcialem uslyszec Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 pewnie dzięki wywaleniu 3D zyskali wiecej mocy dla zwyklej gry. 3d włączyłem tylko na chwile i w terenie wcale go nie ma, w walkach chyba też nie, jest tylko przy robieniu fotek Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 3d włączyłem tylko na chwile i w terenie wcale go nie ma, w walkach chyba też nie, jest tylko przy robieniu fotek Tak yano, pisałem też i o tym parę dni temu 3d jest tylko przy robieniu zdjec, tak to go w ogole nie ma. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Babka w cafejce co mowi ze otwieraja za miesiac, fajny detal. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Po ponownym spotkaniu matki jest coś jeszcze do roboty? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 zacisnąć zęby i czekać na listopad Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Po drugim odpaleniu dema mozna sie cofnac do miejsca z wielkimi kamieniami i rozwalic je bykiem. Jest tam challange na lapanie pokow. Po zlapaniu iluś tam dostajemy itemy ktora mozna przeslac do pelnej wersji. Dostajemy chyba 20pokeballi. Za zlapanie minimum 3 pokow dostalem nugget. Nie mialem czasu na więcej przed praca ale zakladam ze jak sie zlapie wszystkie 20 to sie dostaje cos fajnego Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) -UI jest czytelne i działa płynnie -styl graficzny wgniata w ziemię XY, te proporcje ludzików <3 -jakoś tak mniej zwolnień w walkach, ale nie ma co o tym przesądzać -fajna muzyka -chodzenie pod gałką, bieganie trzymając B tak jak pan jezus powiedział Jest znakomicie. Przemieszczanie po mapie mocno zajeżdża mi Final Fantasy X. Te najazdy kamery itd. Tylko mam nadzieję, że na dole będzie jakaś mapka gdy będziemy w miastach. Edytowane 18 października 2016 przez ragus Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Mysle ze w kolejnej generacji na NX doczekamy sie rewolucji w postaci poruszania kamera. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) pobawiłem sie troche demem tak jak mowilem rano - za złapanie min 3 pokow dostałem nugget. teraz złapałem 13 i nie dostałem nic nowego więc dupa ale znalazłem coś nowego - obok biura podróży jest droga zastawiona przez kilka slowpokow, jak pogadałem z laską która tam stoi to przeniosła mnie na nową droge - po rozwaleniu kamieni bykiem dostałem od gościa kolejne itemy ogolnie wygląda na to że dostaje sie itemy które nic nie robią ale można je sprzedać za sporą ilość kasy, więc przenosząc itemy z dema można sie troche wzbogacić na start EDITTTTTTTT od rana gdy wyciekły nowe pokemony z dema miałem nadzieje że to nie są wszystkie poki jakie będą. i teraz ta nadzieja przeradza sie w podejrzenie - na nowej liście pokemonów nie ma ani jednego "ice" typu. a wiadomo z mapy że będzie zimowy teren na jednej z wysp. niby mamy alolan formy sandsrew i ninetailsa które są "ice" ale jakoś wątpie że poszli aż tak na łatwizne i żadnego naprawde nowego ice nie będzie... przynajmniej mam taką nadzieje ogolnie rozłożenie typów w noych pokach jest dosyć dziwne, niektórych typów jest sporo inne tylko 1-2 poki , mam nadzieje że jeszcze nie wszystko ujawniono Edytowane 18 października 2016 przez Yano Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Ja chyba odpuszczę sobie te bonusy. Nie będę z łatwej gry robił sobie jeszcze łatwiejszej gry. Zdecydowanie poprawiono framerate w walkach. Miło. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 e tam, ja zawsze lubiłem rozpierdalać wszystko na hita i tak zawsze robiłem teama żeby mieć jak najwiecej 1hit KO nie chodzi o łatwoś, chodzi o to że nie chce mi sie kupować masy potionów żeby po każdej walce kogoś leczyć ;p Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Widzę że #teamsowa będzie dominujący na forum. Steelbook zamówiony, teraz jeszcze new 3dsa ogarnąć Cytuj
mersi 804 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 gdzie można obczaić typy wszystkich poków? Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 (edytowane) Ogólnie to lubię, kiedy w grze są tylko nowe pokemony. To chyba było tylko w Black&White, nie? Fakt, że na całą grę tylko 150 pokemonów, licząc rzadkie, ewolucje, kilka "głupkowatych" - jest trochę mały wybór. Ale wybór jest przereklamowany. Lubię, jak gra "zmusza" do oglądania nowych pokemonów zamiast zawsze Machamp, Golem. Gyarados, Heracross itp... Ciekawiej jest nowe i zawsze i tak starałem się tylko brać nowe. W Black&White miałem więc bez problemu faktycznie nowy skład i przechodziłem grę wiele razy. Używałem ostatecznie niemalże każdego pokemona. Balans typów to inna sprawa. Nigdy nie jest satysfakcjonujący. Lodowe to zwłaszcza typ, którego GameFreak chyba nienawidzi - zawsze jest ich mało i późno, a to bardzo przydatny typ. Najlepsze, co można mieć, to zawsze Ice Beam z TM-a jakiemuś wodnemu. Zawsze. Za największy żal uważam do dzisiaj fakt, że w remake'ach Gold-Silver spośród dosłownie kilku pokemonów, których nie było aż do końca, był Sneasel - mimo, że dostał w tamtej generacji bardzo fajną i bardzo mocną ewolucję, a oryginalnie pojawił się właśnie w Gold-Silver. Edytowane 19 października 2016 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi