Gość Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Czyli bardziej jak X/Y niż omega ruby szkoda... No ale i tak trzeba będzie łyknąć na premiere Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 no gold/silver to nic nie pobije jesli chodzi o post game Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 czuje, ze dobry postgame rzuca do "stars" na Switcha Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 (edytowane) Post game to jest to grindowanie pokemonów jeszcze przez drugie tyle aktualnej gry? Mam nadzieje, że to ułatwią, bo w silverze to po 4 razie przechodzenia to była trochę męczarnia jednak Edytowane 21 listopada 2016 przez oFi Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ten moment, w którym za gówniaka dowiadywałeś się, że po ukończeniu JOHTO masz do przejścia calutkie KANTO :exact: mały mózg eksplodował i ekscytacji nie było końca i trzeba było szybciutko do kioski biec przez wioskę po baterie do GBC Do dziś to robi robotę, ogromna szkoda, że nie pokusili się o dodanie jakiegoś poprzedniego regionu po ukończeniu main questa w poksach... 1 Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ktoś dochodził kiedy konsole i gry zaczynają wysyłać? Zamówienia za pobraniem będą traktowane tak samo jak te z przedpłatą? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 dziś, najpóźniej jutro Ci powinni wysłać. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 postgame też był dobry w R/S/E, w Emerald po elite 4 zagrywalem sie cały czas w battle tower z masą różnych wariantow w walkach, 2vs2, walka losowymi pokami, wygranie jak największą ilość walk jednym pokiem czy turniej z drabinką gdzie im dłużej sie grało tym trudniejsi byli przeciwnicy, chuy tam ze z npc ale fun byl następnych częściach z tego zrezygnowali a szkoda, teraz po przejściu pozostaje wylapanie wszystkich poków i granie walk na wifi Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ktoś dochodził kiedy konsole i gry zaczynają wysyłać? Zamówienia za pobraniem będą traktowane tak samo jak te z przedpłatą? KiG wysyła jutro. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Ktoś dochodził kiedy konsole i gry zaczynają wysyłać? Zamówienia za pobraniem będą traktowane tak samo jak te z przedpłatą? KiG wysyła jutro. Dostałem właśnie mail, że paczka w transporcie. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 Jasny gwint, albo się zaczyna grę z jakąś dużą kwotą albo za walki wpada mnóstwo kasy. Mam jakieś 1,5h gry i 50,000 na koncie, spokojnie starczy na parę przedmiotów każdego typu z pierwszego PokeMartu, nawet repele i escape rope'y. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 listopada 2016 Opublikowano 21 listopada 2016 (edytowane) podobno ciuchy w opór drogie Edytowane 21 listopada 2016 przez ragus Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Z fejsa Ultimy, te big boxy z Deluxami... 2 Cytuj
Stillo116 94 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Ja sobie zamówiłem Suna w Steelbooku... Jaki jest sens kupowaniu obu wersji na raz? Później jest żonglerka i 2 różne progressy na obu wersjach? Troche nie czaje... a co chwile spotykam sie z "kupiłem obie wersje oczywiście" Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Ja sobie zamówiłem Suna w Steelbooku... Jaki jest sens kupowaniu obu wersji na raz? Później jest żonglerka i 2 różne progressy na obu wersjach? nie ma sensu, chyba ze jestes fanem/kolekcjonerem oczywiscie ze sa 2 rozne progresy. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 To są dwie różne gry, a sens kupowania obu wersji jest taki, żeby mieć obie wersje. Mam nadzieję, że pomogłem. BTW te oceny są martwiące, patrzyłem jeszcze wczoraj czy przedwczoraj to średnia 8.3 bodajże była, jak teraz jest już 7.4 to trochę beka wnusiu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Metacritic xdDDD To anuluj preorder, wnusiu. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Kruk to już pewnie post game robi Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 The game feels almost on rails with all of the handholding and cutscenes every five minutes. The supporting cast are generally irritating. The game was even easier than XY for me, repeatedly OHKOing Totem bosses and Kahuna's with their three Pokemon are a joke. The game is a bit of a mess. Frame rate can't hold up very well in the new otherwise fun Battle Royale mode. The game constantly needs to load and 'cut away' whenever you interact with anything. There are loading zones everywhere. There are bugs with the way abilities and such work. To może porozmawiajmy o konkretach. Typ wystawił 0, więc no po bandzie, ale argumenty są racjonalne. - "Gram" na razie ze 2h, a chyba z 70% czasu były jakieś cutscenki i dialogi. Nigdy chyba nie było tyle czczego pier,dolenia. - Jak już pisałem, na koncie miałem od cholery hajsu już od samego początku. Nie sądzę, by tendencja była spadkowa. - Z tymi loadingami i przejściami to prawda. Nawet przejście przez płotek do kawałka terenu który normalnie widać (obok szkoły na początku) wymaga loadingu. Przejście przez bramę do szkoły zresztą też. - Framerate jest w porządku jak na razie. - Poziom trudności ciężko ocenić tak wcześnie. Więc xDDDdddddDDddDDDdD Oczywiście to jest sam początek gry, więc wszystko (mam ogromną nadzieję, że tak będzie) może się zmienić. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Z fejsa Ultimy, te big boxy z Deluxami... Co takiego jest w tych dużych pakach? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) Z fejsa Ultimy, te big boxy z Deluxami... Co takiego jest w tych dużych pakach? nic fajnego, szkoda dopłacać 70 zł do tego. w ORAS to po prostu do steelbookow dodawali figurki, kiepskiej jakosci, takie jak te tutaj, a tu kaza sobie dodatkowo placic za jakas tania "odznake", zeszyt i naklejki xD Edytowane 22 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Dobra, czy ktoś już grał? Pod ladą można dostać u zaprzyjazionych sprzedawców. Yano? Rayos? Anyone? Btw. akurat oceną MC można sobie pupę podetrzeć, bo pokemony zawsze były dla określonej grupy odbiorców. Poza tym większość recenzentów piszę, że perełka dla fanów oraz dobry czas by zacząć/wrócić do serii. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Dobra, czy ktoś już grał? Pod ladą można dostać u zaprzyjazionych sprzedawców. Yano? Rayos? Anyone? Btw. akurat oceną MC można sobie pupę podetrzeć, bo pokemony zawsze były dla określonej grupy odbiorców. Poza tym większość recenzentów piszę, że perełka dla fanów oraz dobry czas by zacząć/wrócić do serii. Trochę wyżej kruk pisał o swoich pierwszych 2 godzinach. Dziś w nocy w GameOver można dostać poksy, robią swoistą nocną premierę. Ja nic nie załatwiałem, już się żaliłem, że nie mogę brać na premierę , ale jestem prawie w 100% pewny, że w Wawie w Electronic Dreams dostaniesz już dziś, teraz. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 najgorsze poki w historii serii ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi