Dobos 83 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Czy wiadomo już oficjalnie ile jest nowych pokemonów i ile łącznie będzie rodzajów stworków w tej części? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Skończcie pier.dolić. Ale kto tu pier,doli oprócz Ciebie? Ja już gram, Shen opiera się na recenzjach i opiniach społeczności (jaka by ta społeczność nie była), a Ty stoisz z palcami w uszach i drzesz mordę "LALALALALA NIE SŁYSZĘ WAS". Bo co, bo nahajpowałeś się i boisz się, że bańka pęknie? To nie czytaj tematu, i tak to twoje pierwsze poksy od wielu lat, więc pewnie nie zauważysz problemów na które weterani narzekają. Dyskutować nie można po wielu miesiącach oczekiwania o tym, czy seria cały czas pikuje w dół czy zgodnie z zapowiedziami jest wreszcie lepiej? 6 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 nawet najgorsze poki w dziejach moga nadal doskonale bawic, jutro o 15 koniec roboty i 4 dniowy maraton Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) - "Gram" na razie ze 2h, a chyba z 70% czasu były jakieś cutscenki i dialogi. Nigdy chyba nie było tyle czczego pier,dolenia.- Z tymi loadingami i przejściami to prawda. Nawet przejście przez płotek do kawałka terenu który normalnie widać (obok szkoły na początku) wymaga loadingu. Przejście przez bramę do szkoły zresztą też. Tłumacząc na język dobra: - Wreszcie jest najważniejsze, czyli F A B U Ł A - Pod względem płynności rozgrywki gra zbliża się do GOTY legend forumka jak Bloodborne, Pillars of Internety i Wiedźmin 3. Edytowane 22 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Czy gra o wiele lepiej chodzi na NEW 3ds? Czy śmiało można brać na pierwszą generacje konsolki? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 bierz śmiało. różnice są jedynie w czasie włączania/wyłączania gry i walki na n3dsie chodzą płynniej przy walkach większych niż 1v1. Ogólnie to jest duzo lepiej niz w 6 gen, gdzie walki chodzily w 15-20 fpsach niezaleznie od tego co sie na nich dzialo. 1 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Czy gra o wiele lepiej chodzi na NEW 3ds? Czy śmiało można brać na pierwszą generacje konsolki? Na pewno nie będą to róznice, które w ogóle zauważysz i które jakoś negatywnie by wpłynęły na odbiór gry. Nie musisz się tym w ogóle przejmować. 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Najgorsze czy najlepsze -- mam to w (pipi)e. Najpierw przejdę Suna, a później zapewne wezmę na warsztat starsze wydania. Kurde Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Złapałem Abrę <3. Jeszcze tylko Pikachu dorwać w tym mieście. Choćby nie wiem co nawymyślali, to łapanie tych pokrak jest zawsze przyjemne. Co by nie mówić o gierce, to bardzo mi się oprawa podoba. W demku już można było zobaczyć, więc to żadna niespodzianka, ale: - ewolucje są bardzo ładne - po ewolucji podczas rejestrowania Pokemona w Pokedeksie widać jego poprzednie ewolucje i ile może ich jeszcze być - pokeball pod osobnym przyciskiem w menu walki bardzo wygodna sprawa - po złapaniu Pokemona mamy od razu pytanie o to, czy chcemy go zatrzymać w party (i odesłać któregoś innego) czy wysłać do boxa Grafika też jest ładna, motyw przewodni bardzo mi pasuje, no pod tym względem nie mam zarzutów. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 (edytowane) NIE ZAPISYWAĆ W POKE CENTRACH, MOŻE TO SPOWODOWAĆ SKASOWANIE ZAPISU NIE ZAPISYWAĆ W POKE CENTRACH, MOŻE TO SPOWODOWAĆ SKASOWANIE ZAPISU NIE ZAPISYWAĆ W POKE CENTRACH, MOŻE TO SPOWODOWAĆ SKASOWANIE ZAPISU >gamefreak >kompetentny developer xD W XY było to samo w jednym z miast. Edytowane 22 listopada 2016 przez ragus Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Jest coś takiego jak patch na 3DSie? XD Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Wiadomo, że jest. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 listopada 2016 Opublikowano 22 listopada 2016 Jo, no ale czy będzie gotowy na jutro? NIE WIEM Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 co mozna zlapac na samym poczatku w sun? jest pidgey albo jakis inny fajny pok? Bo statery sa s(pipi)one ;/ Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 pograj chwile, to zobaczysz... nie lepiej samemu wszystko odkrywac? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Na początku na razie spotkałem: Ratatta, Yungoos, Magnemite, Meowth, Wingull, Abra, Drowzee, Makuhita, Ledyba, Caterpie, Grimer (wersja Moon) 1 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 caterpie bedzie moim starterem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Na początku na razie spotkałem: Ratatta, Yungoos, Magnemite, Meowth, Wingull, Abra, Drowzee, Makuhita, Ledyba, Caterpie, Grimer (wersja Moon) Dziękuję za spoiler. Mam nadzieję, że zostaniesz ukarany. PANIE KURIERZE NO PRZYJEŻDŻAJ PAN Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 ragi ten glitch mają tylko ludzie, którzy sobie save'a modyfikowali jakimiś pkmnhaxami czy jak się ten program zwie Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Złapałem pichu, pikipeka i grubbina, wystarczy na poczatek. Starter poszedł na mięso. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Mogę te Pokemony co złapałem sobie gdzieś schować, nie? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Do Boxa w Poke Center. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi