Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

możesz

nie wszystkie, ale od czego są wymiany online

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

DOŁĄCZAM DO WAS CHŁOPAKI 

OBAMANDERAS :obama::banderas::fsg: :exact: :ogor:

fae017f304409287f1de3918f15dd1cc.jpg

Sun, ale darowanemu koniowi i tak dalej :potter: w 2017 prawilnie się kupi pudełkowego Moona :fsg: 

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano

A karmienie Poka fasolkami? Jaki jest tego cel? Czemu te fasolki różnią się kolorami?

Opublikowano (edytowane)

Route 1 zaraz po pierwszych dwoch trenerach, tym z rattata i laska z caterpie. Trawa przy tablicy z trainer tips.

Edytowane przez Shen
  • Plusik 1
Opublikowano

pichu ma bardzo mały procent pojawiania się jakby co

tak czytałem, bo gry jeszcze nie mogę odpalić ehhhHHhHHhhHHh

Opublikowano

Wszedłem w Festival Plaza i muj borze :obama: Ile tam jest możliwości wszelakich, ta gra to moloch, ALE SIĘ JARAM.

Opublikowano (edytowane)

Ledyba złapana :banderas: Teraz poluję na tego Pichu.

Wybaczcie, ale cieszę się jak dziecko XD

A jak to jest z Metapodem - jak go mam, to muszę nim walczyć, czy sam wyewoluuje w Buterfree?

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

@ragus

Zagram. Ale następną grą na 3DSa jaką kupię, będzie Donkey Kong.

@raven

Przecież żartowałem z tymi spoilerami xd

Póki co chodzę i łapię co się da, chcę mieć wszystkie!

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

ale kamil nie rób tak z tym exp share, bo to dla s ł a b y c h

walcz, a jak pokemon jest za słaby, to wystawiaj go jako pierwszego i zmieniaj na mocniejszego, wtedy exp pójdzie po połowie na 2 pokemony

aha, jak ktoś chce żeby było troszkę trudniej, to zmieńcie Battle Style w opcjach z Shift na Set, dzięki czemu podczas walk z trenerami nie macie opcji zmiany pokemona po pokonaniu jednego z pokemonów przeciwnika

Opublikowano

Kubuś, ale to moje pierwsze Poki takie, więc póki co będę musiał być trochę s ł a b y. Jak ogarnę dobrze gierkę, to wtedy przejdę na granie s z t y w n i u t k i e.

Opublikowano (edytowane)

zasypiam juz, jak ten wstep zamula, juz w XY mnie w(pipi)ialo to cisnienie na fabule na poziomie anime dla 5 latkow. Wole jednak pierwsze generacje, masz tu (pipi) pokemona, 5 pokeballi i lec w swiat. Tu od dwoch godzin skipuje pierdalamento.

Edytowane przez Shen
Opublikowano (edytowane)

Ja też się zastanawiam czy korzystać z exp share czy nie... z jednej storny to bardzo wygodne, ale z drugiej, moze warto siętrochę pomęczyć z grindem... hmmm... 

Also, nie zapomnijcie pobrac sobie z mystery gifta munchlaxa :)

Edytowane przez Rayos