Opublikowano 24 listopada 20168 l (pipi)a jak tu sie ze znajomym wymienic? W XY to bylo sensowniej rozwiazane. Link trade? Mam tylko guest list z randomami i pusta vip list
Opublikowano 24 listopada 20168 l BTW bawicie się w wonder trade? Ja wymieniam Poksy tak długo aż coś fajnego się trafi, trochę jak ruletka . Gdzie to jest?
Opublikowano 24 listopada 20168 l Festival Plaza -> Trade -> Wonder Trade. Dajesz swojego Pokemona jakiegoś i łączy Cię losowo z kimś innym, kto też coś wystawił.
Opublikowano 24 listopada 20168 l A i tak nie chcesz chyba Alakazama mieć na niskim levelu, bo później uczy się ruchów z tego co pamiętam (tak ogólnie jest z ewolucjami). z tego co ja rozumiem system gry opłaca sie jak najwcześniej levelować wszystko, chodzi o to że im dalej w ewolucji pokemon ma lepszy przyrost statsów co lvl przykładowo kadabra może dostawać +1-2 spec.atak co level, a alakazam +3-4 spec.atk co level, więc zgodnie z matematyką przykładowo po 20 lvlach kadabra bedzie miała 25-40 spec ataku ale jeśli odrazu zrobisz alakazama zamiast czekać 20 lvl to bedzie wiekszy przyrost i po 20 lvlach bedzie 60-80 spec ataku liczby troche przejaskrawiłem ale zasada jest ważna dlatego np poki które mają finalne evo np n 45lvlu i mają wtedy super staty są średniawe na starcie bo jeszcze nie levelowały z tymi super przyrostami w XY kadabre wymieniłem natychmiast i od 16 lvlu robiłem alakazama, doszedł jeszcze mega alakazam i gość zabijał 1 ciosem poki 20 lvle wyższe xD to że danego ataku nauczysz sie 2-3 lvle później to kompletnie można olać Edytowane 24 listopada 20168 l przez Yano
Opublikowano 24 listopada 20168 l Bardzo podoba mnie się user interface w SM. Wszystko jest bardzo intuicyjne, schludne i co najważniejsze - r e s p o n s y w n e
Opublikowano 24 listopada 20168 l Wbijaj yano online i wymien sie ze mna gurwa a ze mną to nie chcesz xd? Pierwszy trial zrobiony, trzy pokemony na ekranie, jakiś efekt specjalny i klatki lecą na ryj. GameFreak nigdy się nie zmieniaj. A te triale to jak gymy trochę, rewolucji to tu żadnej nie ma.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Jezu ta konsola jest poje,bana. No już powinienem być online, cośtam kliknąłem w tej Plazie. Cały czas grałem z włączonym WiFi . Widocznie to za mało.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Nie widze cie, po(pipi)ana jest ta cala plaza. W XY mialem znajomych i randomow oddzielnie na dolnym ekranie niezaleznie od lokacji, a tu kombinuja jak kon pod gore.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Wbijaj yano online i wymien sie ze mna nie mam jeszcze gry chyba że możliwa jest wymiana z XY ? ale chyba nie
Opublikowano 24 listopada 20168 l Hapiness. Wystawiaj go do walk, nakarm jakimś cukierasem i w końcu się zmieni.
Opublikowano 24 listopada 20168 l Dobra wymieni się ktoś za tego Kadabrę? Bo obecnie jest bezużyteczny.
Opublikowano 24 listopada 20168 l No powiem ci, że na początku za wiele innych opcji nie ma. to nie BW że jesteśmy obsypywani nowymi pokemonami (no bo nie ma ich za dużo), no i trochę to mi się nie podoba. Na 2 pierwszych drogach z nowych pokemonów spotkałem Pikipeka, mini Donalda Trumpa i Rattatę z wąsem, a reszta to walenie konia fanom pierwszej/drugiej generacji. Mam nadzieję, ze trafię niedługo na jakąś jaszczurkę czy innego ziemnego kunia. Edytowane 24 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 24 listopada 20168 l Na drugiej wyspie jestem, obecny team alakazam, grubbin, trumbeak rockruff, growlithe i eevee, wiec pol na pol Mam nadzieję, ze trafię niedługo na jakąś jaszczurkę czy innego ziemnego kunia.soon Edytowane 24 listopada 20168 l przez Shen
Opublikowano 24 listopada 20168 l ponad 5h za mną, pierwszy trial ukonczony, jestem W N I E B O W Z I Ę T Y a mój benis ciągle S Z T Y W N I U T K I tak jak ta gra absolutnie wszystko mi się póki co podoba, no, może poza przegadanymi pierwszymi 2h i ciut przydługawymi rejestracjami poksow do dexa obecnie: Dartrix 17 Pichu 15 Growlithe 10 Alolan Grimer 14 Abra 15 Staryu 14 (z wondertrade)
Opublikowano 24 listopada 20168 l Dobra wymieni się ktoś za tego Kadabrę? Bo obecnie jest bezużyteczny. Ogarnął już ktoś z Tobą czy lecimy z tematem?
Opublikowano 24 listopada 20168 l Dobra wymieni się ktoś za tego Kadabrę? Bo obecnie jest bezużyteczny. Ogarnął już ktoś z Tobą czy lecimy z tematem? Lecimy.
Opublikowano 24 listopada 20168 l znajomy mi dal cynka, jakoby pokemony po wymianie nie uczyly sie juz nowych atakow. jesli to prawda, to wstrzymalbym sie z tym alakazamowaniem chyba, ze w sunmoon cos zmienili? Edytowane 24 listopada 20168 l przez Rayos