Gość Rozi Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 (edytowane) Może nie ma ochoty, albo jest najedzony? Ja nie mam póki co stałego teamu, biegam z Torracatem, Machopem (z którego chcę zrobić Machampa), z Mankeyem (na Primeape'a) i z Gastlym (Gengar). Próbuję ewoluować te ciekawsze na maksa i wciąż szukam idealnych Edytowane 27 listopada 2016 przez Rozi Cytuj
agst 131 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Jak tam wygladaja wasze teamy? Jak pisałem wczesniej, poszedlem w nowosci. Tylko vulpix poleciał jak zobaczyłem ze jest Absol, moj ulubiony pokemon. Już masz Vikavolta? Wymieniłeś się? Ja mam Sowę, Butterfree (nigdy go w teamie nie miałem i chyba teraz sobie zostawię), Pikachu, a reszta to w sumie randomy, które raczej wywalę. Grubbinem chciałem grać, ale jego ewolucja jest bardzo brzydka, a zmienić go w Vikavolta można dość późno z tego co wiem. Na pewno chcę złapać jaszczurkę i Cubona, co pewnie nastąpi już niedługo. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 (edytowane) Ktoś wie jak działają fasolki w Pokemon Refresh?Cokolwiek nie daję to Pokemon zły Pewno źle dajesz. Złap jedną fasolkę, przeciągnij i przytrzymaj pokemonowi przy pyszczku, wtedy zacznie jeść. Edytowane 27 listopada 2016 przez kazuyoshi Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Jak tam wygladaja wasze teamy? Jak pisałem wczesniej, poszedlem w nowosci. Tylko vulpix poleciał jak zobaczyłem ze jest Absol, moj ulubiony pokemon. Już masz Vikavolta? Wymieniłeś się? Ja mam Sowę, Butterfree (nigdy go w teamie nie miałem i chyba teraz sobie zostawię), Pikachu, a reszta to w sumie randomy, które raczej wywalę. Grubbinem chciałem grać, ale jego ewolucja jest bardzo brzydka, a zmienić go w Vikavolta można dość późno z tego co wiem. Na pewno chcę złapać jaszczurkę i Cubona, co pewnie nastąpi już niedługo. kumpel skonczyl gre, wyslalem mu robala z rare candy i zalatwil sprawe Cytuj
bad religion 1 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Ktoś wie jak działają fasolki w Pokemon Refresh?Cokolwiek nie daję to Pokemon zły Pewno źle dajesz. Złap jedną fasolkę, przeciągnij i przytrzymaj pokemonowi przy pyszczku, wtedy zacznie jeść. Działa dzięki. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Kurde musze podexpic bo zaczyna sie robic ciezko. Poziom trudnosci imo jak w pierwszych grach, do tego wywalenie HM to najlepsze co zrobili w tej generacji. Jednak te triale zamiast gymow to mi nie leza, chcieli pewnie urozmaicic rozgrywke, ale wole klasyke. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Beka, mało nie umarłem podczas pierwszego triala xd. Dobrze jest, jeszcze uparłem się, że nie będę używał Z-Moves, także ogólnie bloodborne w świecie pokemonowych świrów. -bez z-moves -bez exp share -battle style ustawione na Set -widzenie przez ściany wyłączone Tylko gdzie te nowe pokemony . Śmigam z sową i alola grimerem, a najbliżej do mojego zespołu było dotychczas Ghastliemu, Alola Ditto czy Makuhicie, no ale uparłem się, że jedynym starym pokemonem w moim zespole będzie jedna forma Alola. Edytowane 28 listopada 2016 przez ragus Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Na pierwszej wyspie smigalem Pikipekiem i Grubbinem, byly tez jakies trawiaste i ten taki zolty latajacy robak chyba fairy. Na drugiej juz byl kucyk, salamandra i kilka innych. Widac po moim skladzie ze sie da. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Laboga, trzeci trial na 2 wyspie dał mi w kość, musiałem się kilka razy posiłkowac revivami i było ciężko i stresujaco Wygrałem oczywiście, ale nie męczyłem się tak w pokach od czasu emeralda Edytowane 28 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Ostatni trial jak robilem to przezyly mi 2 poki z 6. Jest dobrze, teraz musze przystanac na exp, bo dzikie maja taki sam level jak moje ;p Cytuj
oFi 2 470 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Czytam i czytam i chyba w koncu pojade po ten zamowiony steelbook suna co mialem w preorderze. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) Pokémon Sun and Moon are Nintendo's biggest ever UK launch. Bigger than any Wii game, even. Incredible. Bigger than any other Pokémon. Any other 3DS game. Anything on Wii or DS...Dat Pokémon Go effect. Hard to put into perspective - Pokémon Sun and Moon managed in one day what Wii Fit sold in two weeks. http://www.eurogamer.net/articles/2016-11-28-pokemon-sun-and-moon-are-nintendos-biggest-uk-launch Elegancko. Edytowane 28 listopada 2016 przez ragus Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 no wiadomo było, ze januszeria się rzuci na poksy po pograniu w pkmn go, ciekawe tylko ile z tych 10 milionów jest niezadowolonych z zakupu bo "przecie to nie je jak pokemon goł!" Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Czekajcie, ktoś tu mówił o najgorszych Pokemonach w historii? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 tak, wielu genwunners, z ktorych beka od zawsze na zawsze IMO SM >>>>>>>>>> ORAS >>>>>>>> XY a ogólnie to póki co jak dla mnie to generacje prezentują się tak: (same gry, deisgn poków to osobna rzecz) 7 >= 5 > 2 > 1 > 3 > 4 > 6 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Na szczęście ta część jest solidna jak jasny pieron i jakieś narzekania sprzed premiery nie sprawdziły się. Cytuj
teddy 6 891 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Czyli jest atest FPE? Te poksy beda dobrym wyborem dla kogos kto nie gral nigdy w zadne pokemony? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Oczywiście. Jak najbardziej. będziesz bardzo zadowolony O ile przeżyjesz pierwsze 2h dialogów Cytuj
teddy 6 891 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Przezylem prolog phantom paina to i pokemony mnie nie złamią Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Aż mnie kusi żeby jakiegoś 3DS'a kupić dla tych poków Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 2dsa sobie kup, za 5 stówek masz w ultimie z poksami Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 (edytowane) 2DS jak jakieś zwierzę . Ta sprzedaż chyba była oczekiwana w kontekście momentu. Na Zachodzie właśnie teraz się kupuje prezenty świąteczne. To pierwsze Pokemony, które wychodzą w takiej chwili, to i spodziewane, że będą miały najlepszą sprzedaż na starcie. No, XY wyszło gdzieś na początku października, ale też do tego 3DS miał jeszcze sporo mniej użytkowników wtedy. Pamiętam czasy Gold/Silver, w Europie wyszło półtora roku po Japonii, na wiosnę, w USA rok po, pokemaniacy świata już całą grę ci opisali dokładnie zanim wyszła, były jakieś słabe fanowskie tłumaczenia ROM-ów albo domyślanie się z krzaczków co się dzieje, była w tym pewna mistyka. Edytowane 28 listopada 2016 przez ogqozo Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Czyli jest atest FPE? Te poksy beda dobrym wyborem dla kogos kto nie gral nigdy w zadne pokemony? Ja nie grałem w żadne inne Pokemony, nie licząc Goldów i jestem zakochany po dziurki w nosie hihihihiih 2DS to Fiat Multipla w świecie DSów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi