Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pokiemony na drugiej wyspie - i to ja rozumiem. I konik, i preewolucja tego prądowego robala. Można grać. Grimer poszedł do boxa, a mój zespół to:

-Mudbray

-Grubbin

-Dartrix

-Crabrawler

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Czy odwiedzanie tych samych miejsc w różnych porach dnia skutkuje możliwością złapania innych Poków?

PS Machamp król :banderas:

Opublikowano

Czy odwiedzanie tych samych miejsc w różnych porach dnia skutkuje możliwością złapania innych Poków?

PS Machamp król :banderas:

Ba, niektóre ewoluują tylko w nocy

Opublikowano

cała ta fabuła, z przejsciami do innych wymiarow i pokemonami z kosmosu mnie nie jara. Byly juz podobne patenty ale nie na taka skale. Nastepne beda podroze w czasie

Opublikowano

cała ta fabuła, z przejsciami do innych wymiarow i pokemonami z kosmosu mnie nie jara. Byly juz podobne patenty ale nie na taka skale. Nastepne beda podroze w czasie

i będzie drugie chrono :D

Opublikowano

Na duzy plus poziom trudnosci, a to dla mnie najwazniejsze, no i wy(pipi)anie HM. No a ogolnie to dla mnie najgorsza odsłona i po przejsciu zapomne szybko, chyba ze bedzie z kim online sie bic.

Opublikowano

W sumie ciekawe czy można w taki sposób złapać w walce wszystkie ewolucje Eevee.

Opublikowano

wątpię, że wszystkie eeveelucje są dostępne w tak trywialny sposób w grze. No i nie możesz łapać poksów jak jest ich więcej niż jeden, więc musiałbyś za każdym razem suzkać eevee w trawie i liczyć na to, że przyzwie kogoś. 

Opublikowano

Jestem pierwszy raz w Brooklet Hill. Miejsca do fotografowania były póki co dwa, czy coś ominąłem?

Opublikowano

Chyba ominąłeś kilka. 

są to specjalne miejsca Shen, kiedy jesteś pzy takim, na mapce na dolnym ekranie pokazuje Ci się ikonka (fioletowy aparat z R), plus slychac taki dźwięk ;) 

Opublikowano

Chyba ominąłeś kilka. 

są to specjalne miejsca Shen, kiedy jesteś pzy takim, na mapce na dolnym ekranie pokazuje Ci się ikonka (fioletowy aparat z R), plus slychac taki dźwięk ;)

To znaczy gdzie ominąłem?

Opublikowano (edytowane)

I anulowali mi zamówienie na ultimie, chvj wie czemu :/

Napisałem do nich, niech się teraz tłumaczą czemu utrudniają mi przejście na tą lepszą stronę gejmingu.

Edytowane przez wojnar
Opublikowano

Nie wiem jak to robię, że ani razu nie miałem problemów z ultimą. Sun też w dniu premiery.

A z każdej strony anulują zamówienia, kantują, nie odbierają maili. NO ALE NIE W STOSUNKU DO MNIE xD