Gość ragus Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 After becoming the most pre-ordered video games in Nintendo history, Pokémon Sun and Pokémon Moon – the latest games in the wildly popular Pokémon franchise – have now become the fastest-selling games that Nintendo has ever launched in the Americas. In less than two weeks, Pokémon Sun and Pokémon Moon for the Nintendo 3DS family of systems sold a combined total of 3.7 million units. That’s an 85 percent increase over Pokémon X and Pokémon Y – the previous record holders for Nintendo’s fastest-selling games – during the same period when those games launched in 2013. A USA S/M też nie biorą jeńców. 3,7 miliona sprzedanych kopii w mniej niż 2 tygodnie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 sczerze nie pamiętam, przepraszam. protip - teczowe fasolki natychmiast podnoszą affection o 1 Łoooo, przegapiłem i to sporo. A jeszcze jedno pytanko: po skończeniu wątku głównego będę mógł się bujać po świecie i zbierać brakujące Poki? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Złapał ktoś Feebasa? Już od dwóch godzin poluję na niego w Brooklet Hill i ni chu chu. Edytowane 30 listopada 2016 przez Rozi Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) ja probowalem przez pol godziny łowić i odpuscilem. on ma 1% rarity, także tego i 5% z tych pluskających. Edytowane 30 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 No wiem właśnie. A chcę go złowić, bo ten typek w Poke Center się pyta o niego. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 No wiem właśnie. A chcę go złowić, bo ten typek w Poke Center się pyta o niego. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) No wiem właśnie. A chcę go złowić, bo ten typek w Poke Center się pyta o niego. IMO szybciej go dostaniesz na GTS ew jak chcesz szybko sprawę załatwić, a samej ryby nie potrzebujesz, to możesz zeskanować kod QR feebasa i będziesz miał wpis w dexie Edytowane 30 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 W jaki sposób to się robi? Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 30 listopada 2016 Opublikowano 30 listopada 2016 (edytowane) Mój błąd, nie działa tak jak myślałęm. menu -> QR Scanner skanujesz to BAM - masz Feebasa w pokedexie EDITTTT dobra, mój blad - wpisuje sie tylko do dexa jakbys go widzial, a nie zlapal. no to pozostaje tylko wymiana/proba zlapania Edytowane 30 listopada 2016 przez Rayos Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Triale > gymy, dziękuje bardzo. Pożądana przeze mnie zmiana, w ostatnich częściach te gymy już mi się zlewały, z XY nie pamiętam żadnego poza wróżkowym, bo tylko w nim udało mi się zginąć. A tutaj? Panie, każdy jest wymagający SunMoon raczej nie przebije BlackWhite w moim rankingu gier pokemon, ale nieśmiało stoi gdzieś niedaleko. Fantastyczna odsłona. Problem z przebiciem BlackWhite jest taki, że moim zdaniem te odsłony doprowadziły formułę "starych" Pokemonów do perfekcji, gdzie XY były sporym regresem. SunMoon mocno różnią się od pozostałych odsłon, więc kto wie, może kiedyś wyjdzie odsłona bazująca na tych grach, która stanie się moją ulubioną. Edytowane 1 grudnia 2016 przez ragus Cytuj
MYSZa7 8 944 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Historia żony na cmentarzu i Machampa który stracił swojego trenera Jeszcze ta muzyczka w tle. Edytowane 1 grudnia 2016 przez MYSZa7 Cytuj
Dante 444 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Cholera, pierwszy raz się zaciąłem w grze. Trafiłem na bossa od czaszek i jego durnego Pokemona, który mi jednym ciosem załatwia każdego z ekipy. A myślałem już, że Rowlet będzie niepokonany. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 podexpij trochę. Ja w tej chwili bez żadnego grindu mam już dużo mniej problemów z walkami niż tak do połowy trzeciej wyspy. Nadal to nie poziom press A to win, ale jest łatwiej Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Wszedłem powalczyć do Battle Royal, a tam Pokemony na 50 levelu XD Sprzątały jednym strzałem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Poke Pelago Czy ta gra kiedyś się skończy? Mam 30 godzin na liczniku, a jestem po ognistym trialu. Gra roku pańskiego 2016. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 No Pokemony to jest gra na setki godzin, samo story zazwyczaj koło 30 zabiera i potem jest endgame. Ja w swoich White mam ponad 80h nabite, mam znajomego co ma w X ponad 300. Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 30h I dopiero ognisty trial? Ile Ty tego feebasa lowiles xD ja latam wszędzie, gadam z każdym, łapie poksy do boxa, walczę z każdym i generalnie się nie spieszę a obecnie mam 26h i 3 Grand trial skończony Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 U mnie 11h przed ognistym trialem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Łapię KAŻDEGO Poka, zaglądam wszędzie, leveluję i rozwijam milusińskich. Jakoś to leci xd Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 ja chyba powoli koncze, tak mi sie wydaje. 30h nabite Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Czy w tej części też działa rozmnażanie Pokemonów? Jeśli tak, to opiszcie jak to zrobić. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 Czy w tej części też działa rozmnażanie Pokemonów? Jeśli tak, to opiszcie jak to zrobić. https://youtu.be/temoW3MBUzo A oto mój team, zostało jeszcze jedno wolne miejsce Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 2 grudnia 2016 Opublikowano 2 grudnia 2016 (edytowane) Bardzo ładny team Ragi Ale zmień męskiego Salandita na babkę ja nie wiedziałem o tym wtedy jak złapałem Edytowane 2 grudnia 2016 przez Rayos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi