Skocz do zawartości

Pokemon Sun & Moon

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Bardzo ładny team Ragi :lapka:

Ale zmień męskiego Salandita na babkę :lapka: ja nie wiedziałem o tym wtedy jak złapałem :dog:

No w sumie, nie chce miec transa.

Opublikowano

Jeśli oferujesz coś ciekawego w zamian, to chętnie :lapka:

Team Konserwa:

woRytzm.jpg

Zazwyczaj mam dwa wolne miejsca na złapane Poki, ale teraz się CHWALĘ.

Opublikowano

To ja cały czas myślałem, ze jak jest full, to się nie da złapać xddd Dzięki za tipa.

Gość ragus
Opublikowano

Jak chcecie bezstresowo łapać legendy to podobno Quick Balle w SunMoon są niesamowicie skuteczne. Koleś na /vp/ na 10 prób, 8 razy złapał Solgaleo za pierwszym razem xD

Opublikowano (edytowane)

rotfl

pierwszy raz walcze z solgaleo - quick ball, 3 shake i sie wyrwal. no to walcze normalnie, czerwone hp, zaczynam zarzucac ultrasami. zaatakowal mi golisopoda, tak ze mu hp spadlo ponizej polowy, a on ma ability takie, ze wtedy zwiewa z walki i mi uciekl, przerywajac walke xDDD moglem do niej wrocic ze stanem pokow i balli jakie mialem aktualnie, no ale stwierdzielm ze dobra tam, sprobuje metoda na quick balla przy uzyciu soft resetu

za drugim razem 1 shake i sie wyrwal

za trzecim razem zlapany. 

czyli do trzech razy sztuka :lapka: ta gra jest niesamowita, sprawai taka frajde ze ja nie moge :banderas:

wlasnie spotkalem absola, rzucilem quick balla, wpadl od razu 

snorut tez. 

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

Mój team na te chwile :

1f312705a354747e145732539f00608c.jpg

Jakieś 31h na liczniku

37d1c3830eb12c8a9626359a9cb264ae.jpg

:obama:

Jest 2:30 a ja gram w pokemony, ta gra jest N I E S A M O W I T A :fsg:

Edytowane przez Rayos
Opublikowano (edytowane)

No właśnie żadnego sprintu nie robiłem, zaglądałem pod każdy kamień, walczyłem z każdym, gadałem ze wszystkimi i generalnie zwiedzałem świat i łapałem pokemony. Wczoraj nawet ponad godzinę 2 jangmo-o łapałem :dunno:z drugiej strony, nie siedziałem po kilka godzin w trawkach, tylko łapałem pokemony, które spotykałem po drodze, kilka razy tylko siedzialem w jednym miejscu i polowalem na konkretnego poka

Szkoda, że Sun, miałem zaoferować wymianę UB ;)

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

To jedna z wielu świetnych zmian jakie wprowadzili w sunmoon :banderas:

Bez przesady, od absolutnie pierwszej części dało się łapać Pokemony mając pełne party. Były automatycznie odsyłane do boxa po prostu.

Od Sun/Moon pojawiła się możliwość wysłania do boksa jednego z 6 pokemonów które aktualnie mamy przy sobie, by zrobić miejsce dla nowo złapanego i od razu mieć go ze sobą.

Opublikowano

Prawie 40 godzin, jestem przed Konikoni City, do you even lift? :banderas:

I ktoś chętny na Kangaskhana? :3

Opublikowano

To jedna z wielu świetnych zmian jakie wprowadzili w sunmoon :banderas:

Bez przesady, od absolutnie pierwszej części dało się łapać Pokemony mając pełne party. Były automatycznie odsyłane do boxa po prostu.

Od Sun/Moon pojawiła się możliwość wysłania do boksa jednego z 6 pokemonów które aktualnie mamy przy sobie, by zrobić miejsce dla nowo złapanego i od razu mieć go ze sobą.

no zastosowalem troche zbyt wielki skrot myslowy, mialem na mysli wlasnie dodawanie do aprty od razu ;) 

Opublikowano

Czy mogę się tutaj jeszcze spuszczać nad geniuszem tej gry?

Gość ragus
Opublikowano

Spoko.

Mam chyba ostatniego członka mojej drużyny - złapałem psychicznego goryla w dżungli.

Opublikowano

Że Oranguru? Kur.wa, dzisiaj biegałem za nim jak za Feebasem :( :( :(