Bzduras 12 764 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 No Capom .. to już nie jest przesada. To w przypadku 4 zakrawa już na nekrofilie ale nie taką parę minut po śmierci tylko zabawa z 11 letnim trupem!Capcom be like http://innemedium.pl/wiadomosc/straznik-muzeum-w-usa-gwalcil-mumie-liczaca-ponad-25-tys-lat huehue 1 Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Ja 6 kupiłem niedawno za jakies 30zł na promocji na PSN. NIe zmusiłem się jeszcze żeby zagrac ale chce sprawdzić chociaż scenariusz Leona bo podobno takie nawet i 6/10. Cytuj
okens 541 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Oho a za rok ktos tu oglosi upadlosc... powaznie, internety powinny sie zjednosczyc i zbuntowac przeciwko temu syfowi. Gdzie nowe pomysly, nowe scenariusze, nowe cokolwiek? Ktomus z szefostwa widze spodobalo sie szybkie, luksusowe zycie i potrzebuje szybkiej gotowki albo machnal reka mowiac" gimby nie znajo" Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 I ponownie któs zarobi 2 raz a w przypadku RE 4 aż TRZY (!!!) razy na tym samym produkcie. Smiech na sali z tymi remasterami. Cytuj
Cottage 343 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) I ponownie któs zarobi 2 raz a w przypadku RE 4 aż TRZY (!!!) razy na tym samym produkcie. Smiech na sali z tymi remasterami. jak 2 razy :-) ??? RE 4 wyszły na :2x PC, X360, PS2 i 3,,Wii i GC + porty na komórki Edytowane 26 lutego 2016 przez Cottage Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 I ponownie któs zarobi 2 raz a w przypadku RE 4 aż TRZY (!!!) razy na tym samym produkcie. Smiech na sali z tymi remasterami. jak 2 razy :-) ??? RE 4 wyszły na :2x PC, X360, PS2 i 3,,Wii i GC + porty na komórki Smutne, że jedna z najlepszych gier wszech czasów jest tak szmacona. Capcom nie ma skrupułów. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Jest to jeszcze śmieszniejsze w kontekście wypowiedzi Shinji Mikamiego o ekskluzywności RE4 na Gamecube. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Jest to jeszcze śmieszniejsze w kontekście wypowiedzi Shinji Mikamiego o ekskluzywności RE4 na Gamecube. Fakt brzmi to jak ponury żart, ale portów nie robi(ł) Mikami .. debilny capcom Cytuj
metalcoola 178 Opublikowano 26 lutego 2016 Autor Opublikowano 26 lutego 2016 (edytowane) Na obronę Capcomu i innych firm, ale to wina nas, konsumentów, gdybyśmy nie kupowali tych remasterów, to by tego nie wydawali. Edytowane 26 lutego 2016 przez metalcoola Cytuj
Gość kufir Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Pierdu pierdu nasza wina. Nic z tych rzeczy po prostu korporacje wszelkiej masci nie mają za grosz etyki zawodowej i rżną gracza czy innego konsumenta na każdym kroku. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Pierdu pierdu nasza wina. Nic z tych rzeczy po prostu korporacje wszelkiej masci nie mają za grosz etyki zawodowej i rżną gracza czy innego konsumenta na każdym kroku. Osobiście myśle ,że Growi wydawcy myślą ,że są już jak wytwórnie filmowe które co jakiś czas wypuszczają nową wersje filmów . Jest tylko jedno małe "ale". Gry jeszcze nie osiągnęły stadium ewolucji pozwalającego na prawie "bez" problemowe przeniesienie danego produktu na nową generacje. Przemysł filmowy czerpie krocie z remasterów , a przemysł gier video nie chce być gorszy. Cytuj
triboy 984 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Gracze powinni zbuntować się przeciwko nakazowi kupowania takich tworków... a nie, chwila... 2 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 RE 5 i RE 6 miały kilka ciekawych dodatków online i tryb współpracy, można całą grę przejść we dwóch na kanapie albo online. Mam nadzieje że Remastery będą miały takie opcje. Ale już na kompletne wydania nie ma co liczyć bo DLC które były dostępne dla RE6 na pewno nie wejdą w skład podstawowy. Skoro Capcom wypuszcza remastery to chce na nich zarobić a potem jeszcze skosi kasę za dodatki. Dobrze że RE6 wyjdzie jakie pierwsze, będzie przynajmniej wiadomo co capcom knuje. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Jak bedzie 60 klatek w RE4 i 5 to biorę i tak, pierwszy to moje TOP 3 gier i mam każda edycje na półce, a druga to również świetna gra - z bratem grubo ponad 100h w samych mercenaries natłukliśmy. Oby tylko dali jakaś edycje w boxie, to nawet mogę przecierpieć i wziąć z "szóstką". A że remaster i dojenie kasy? No niestety, Capcom ewidentnie pikuje w dół i chce z nas zerznac kasy ile sie jeszcze da, ale tak jak pisałem - 60 klatek + box i mogę dać się ruchnąc i nie będę płakał. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Gracze powinni zbuntować się przeciwko nakazowi kupowania takich tworków... a nie, chwila... A "skopiuj to" pamiętasz? Piątka ma świetnego coopa, ale skupili by się na siódemce, bo szóstka była tak słaba, że pomimo wielokrotnych prób nie dałem rady skończyć (coop). Cytuj
triboy 984 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 No ba Piatka w coopie to był kozak, ile się tam uśmiałem to głowa mała A pamiętasz co tam było o cyckach? Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Pamiętam w których momentach, ale nie konkretne teksty Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 "5" GOTY w Co-opie ale w chałupie na splicie z browarami i zawiązywaniem braterskich relacji z kumplem! Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 RE 6 dwa razy próbowałem skończyć na x360. Najdalej doszedłem do 3 kampani . Leona i chrisa skończyłem i leona jest goty ale reszta ... Najgorzej wspominam tą kampanie gdzie cały czas uciekałeś (pipi)a jakie to wkurzające było. Poza LEonem reszta to w sumie był już shoter a nie survival Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 ukończyłem 2 razy demo wszystkich trzech kampanii "szóstki" i obczaiłem trochę tego crapa na YT czy dalej jest jeszcze debilniej. po zobaczeniu tego "tyranozaura" u leona najpierw opadła mi szczena a następnie ryłem z beki. debilizm jak z made in hong kong no te scary mutacje trauma po dziś dzień Cytuj
tomzacz 205 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Ja grałem tylko w czwórkę. Moja czwarta ulubiona gra (po SMG, Portalu 2 i Undertale [tak, szał na to mi nadal nie minął...]). Ale... zostaje jeszcze piątka. I tam jest tyle wrogów, że nie wiem czy to ogarnę nawet w co-opie. A jeśli chodzi o szóstkę... to tylko Mercenaries. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 (edytowane) cholera właśnie pomyślałem sobie jakim miłym kąskiem byłaby kolekcja RE4 w 60 fps wraz z Revelation 1&2 może next time Edytowane 27 lutego 2016 przez nobody 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 Dla mnie z 6-ką jest tak: fatalny pacing gry, słaby level design, średnia historia (nawet jak na standardy RE) i wszechogarniająca irytycja, przede wszystkim dlatego, że pod tą powłoką kryje się rewelacyjny system shootero-brawlera i dla mnie najlepsza walka w serii, ale po pierwsze: nie została należycie wytłumaczona w grze, przez co większość graczy nawet nie liznęła dużej gamy możliwości podczas starć; po drugie: nie tego oczekują osoby przyzwyczajone do marki.Koniec końców wyszła gra ze zmarnowanym potencjałem, szkoda, szczególnie przy tak dużym budżecie, Capcom sparzył się jak nie wiem co. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 27 lutego 2016 Opublikowano 27 lutego 2016 (edytowane) dla mnie właśnie gunplay ssał tam przeokrutnie co jest dziwne mając w pamięci dobre kopiuj wklej z czwórki w piątce. jakby nie stykło dodać wolnego poruszania w czasie aim wzorem Dead Space edit: a no i czołganie się na plecach do przodu przy równoczesnym ostrzeliwaniu się z colta magnum, snajperki, czy shotguna też był niezłym lolkiem Edytowane 27 lutego 2016 przez nobody Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi