Skocz do zawartości

Remaster Resident Evil 4, 5, 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tak kupujcie re4 po raz 3 czy 4 . Dajcie Capcomowi znak że mogą was dymać.  Tyle ciekawych gier wychodzi . Wy odgrzany w mikrofalówce kotlet kilkudniowy wolicie zjeść zamiast dobrej ciekawej nowej potrawy. 

• Plusik 1
Opublikowano

Cena nieporozumienie jak na wieloletni, blaszany port. Jakby to był pakiet 4-6 albo pelnoprawny rimejk to jeszcze jako tako, a tak szkoda gadac. Jedyna nadzieja w rimejkach dwojki i moze Nemesisa, pozniej niech pakuja mandzur.

• Plusik 1
Opublikowano

Next week marks the release of Resident Evil 4 on PlayStation 4 and Xbox One. Yeah, I know, this is another port of the game in a long list of them. But it’s about damn time we’re getting it on current-gen platforms! I’ve actually been itching to replay it for a while now, but feel too lazy to whip out the old PlayStation 3 to do so.
Once Resident Evil 4’s released, fans and newcomers alike will have quite a selection of games from the franchise to play on their current-gen consoles. And that’s because Resident Evil 4 will be joining Resident Evil HD Remaster, Resident Evil 0 HD Remaster, Resident Evil 5, and Resident Evil 6. (Yeah, there’s Umbrella Corps, too, but…yeah.)
So, what better way to get new fans into the series than by offering a mega bundle compiling all these games! It looks like Capcom is doing just that, as recently revealed on Famitsu.

Tutaj masz info z Rely on Horror.

A tutaj link:

http://www.relyonhorror.com/latest-news/resident-evil-news/a-new-resident-evil-bundle-is-coming/

Opublikowano

To niech się bujają - już mam kupione na PS3. Do tego RE Code Veronica X czy jakoś tak (ja grałem na Dreamcast i tam było bez udziwnień) i też ten sam problem - zestaw pucharków godnych jakiejś popierdółki z PSN, a wszystko przez M$, który wtedy miał taką politykę, że 1000GS zarezerwowane było tylko dla produkcji retail.

Szkoda, bo platyny w takich klasykach to byłoby coś...

Opublikowano

No ale mam 6 i mam 5 więc dlaczego mam nie kupić najlepszej 4, tylko dlatego że nie ma platyny na PS4 tylko ten sam zestaw osiągnięć? Owszem nie za pełną cenę ale za jakiś tam czas pojawi się w obrocie wtórnym. 

Opublikowano

1080p i przede wszystkim 60 fps (o ile nie jest tak skopane jak w RE5) to dobry deal za odpowiednią cenę, ale w samym digitalu szkoda by mi było dawać więcej jak 6 dych

mam nadzieję że framerate jest rock solid to kiedyś tam wezmę, ale tylko w pudełku w zestawie z 5 i 6

Opublikowano

No ja nie widzę sensu, bo to cyfrówka, jakby było pudełko to jeszcze, ale cyfrówkę już mam, więc...

No toż są już dostępne w pudełkach. Ello :) 

A zestaw pudełkowy to nie Fake, trzeba poczekać zanim dotrze do EU.