Bzduras 13 087 Opublikowano czwartek o 13:52 Opublikowano czwartek o 13:52 Kurde, no nie oszukujmy się, najbardziej potrzebny remake (jeśli jakiś w ogóle) to CV. Jedyneczka w remasterze może przerastać ludzi z ADHD którzy muszą mieć wszystko teraz, tutaj, a najlepiej żeby włączyć tryb auto i niech się samo gra, ale to do dzisiaj jest diablodobra gierka. CV ma swoje lata na karku i da się tam sporo rzeczy poprawić - po deliktanych poprawkach jest potencjał na jedną z najlepszych części serii. A piąteczka klasa i mam ból dupy, że nie dostała na konsolach paczyka z PC wprowadzającego pełny ekran w coopie, wyłączenie niektórych QTE i takie tam. Cytuj
łom 2 121 Opublikowano czwartek o 13:57 Opublikowano czwartek o 13:57 CV zrobione na modłę RE2R jak najbardziej, ciekawe jak by podeszli do Alfreda xd Z drugiej strony RE0 w stylu Rev 2 też z chęcią bym zobaczył. Cytuj
Pupcio 19 162 Opublikowano czwartek o 14:01 Opublikowano czwartek o 14:01 Ja w re0 to nawet taki pełnoprawny coop bym zobaczył ale jakoś w kościach czuje że jeśli będzie coś rimejkowane to re1 dostanie remake deluxe typu dwójka a reszta jak 0 i cv to już tam byle było i się odjebali ludzie jak przy re3 chociaż oczywiście bym tego nie chciał bo bardzo lubie obie gerki Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano czwartek o 14:19 Opublikowano czwartek o 14:19 A ja bym chcial cokolwiek byle w koncu cos sie zaczelo dziac w temacie bo siedza za cicho od premiery czworki Cytuj
Square 8 956 Opublikowano czwartek o 14:22 Opublikowano czwartek o 14:22 Przytulił bym remake RE5 ze zmianami na poziomie REm4ke, zostawić coop, poprawić słabsze lokacje i starczy. Ogólnie to nie iść dalej niż to co było w Lost in Nightmares. 1 Cytuj
darkos 4 365 Opublikowano czwartek o 14:54 Opublikowano czwartek o 14:54 Resident Evil 5? Seven minutes, seven minutes is all i can spare to play with you Cytuj
Zwyrodnialec 1 768 Opublikowano czwartek o 21:32 Opublikowano czwartek o 21:32 Jak zostawią coop, to można zapomnieć o horrorze. Capcom znowu zapędzi się w rejony akcji i zaraz trzeba będzie robić reset. Poza tym kwik kolorowych, że nie ma Shevy i znowu biały morduje murzynów to jest odważna zmiana której trzeba. Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano czwartek o 21:54 Opublikowano czwartek o 21:54 Ja osobiście chciałbym żeby cała gra była Sheva - zajebista postać i szkoda, że tylko na jednej części skończyła. Osobiście jestem fchuj ciekaw remaku walki w wulkanie xD Cytuj
Josh 5 259 Opublikowano czwartek o 21:59 Opublikowano czwartek o 21:59 Nie odważą się wykopać Shevy z tej gry, niestety A dałbym się skopać po jajkach, żeby pyknąć w RE5 singlowo. Więcej horrorku, mniej słońca, Chrisowi mogliby zrobić normalne proporcje (nigdy mi nie pasowała jego sylwetka na Pudziana), powrót Merchanta, łączenie ze sobą skarbów jak w RE4 (w Piątce to był chamski downgrade), druga połowa gry totalnie do wymiany. Jest mnóstwo rzeczy, które mogliby poprawić remake'u. Cytuj
Pupcio 19 162 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Mi przez tego coopa to najbardziej przeszkadzał ekwipunek. Wgl re4 to jest taka moja górna granica akcji w tej serii i na każde jej przekroczenie będę już kręcił nosem. Przynajmniej w głównej serii bo spinoffa akcyjniaka to nawet chętnie przytule. Na ten moment to ja chce cokolwiek. Od wrześniowej premiery separate ways w 2023 cisza Cytuj
Bzduras 13 087 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Gotują nowego RE i o tym powiedzieli, daj kucharzom działać. Będą gotowi to pokażą, Capcom ze swoimi gierkami nie wychyla się pięć lat przed premierą i chwała im za to - ogłoszenie, maks rok czekanka i gramy. Wolę takie podejście z ciszą w eterze niż np. to co odstawiła becia z TES VI - pokazali logo pięć lat temu i elo, kiedyś może wyjdzie Cytuj
Pupcio 19 162 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Wiadomka po prostu cierpię jak narkoman. Tak się kończy ogranie kilkunastu gier z jednej serii w trochę więcej niż rok Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 55 minut temu, Bzduras napisał(a): Gotują nowego RE i o tym powiedzieli, daj kucharzom działać. Będą gotowi to pokażą, Capcom ze swoimi gierkami nie wychyla się pięć lat przed premierą i chwała im za to - ogłoszenie, maks rok czekanka i gramy. Wolę takie podejście z ciszą w eterze niż np. to co odstawiła becia z TES VI - pokazali logo pięć lat temu i elo, kiedyś może wyjdzie No wlasnie niby tak ale wiadomo ze na 30 lecie marki cos wleci a zapowiedzi jak nie bylo tak nie ma. Troche jednak licze ze cos Capcom wrzuci na Directa Nintendo bo maja dobra historie jak chodzi o czasowe exy na ich sprzet. Cytuj
Bzduras 13 087 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Zobaczymy, jak dla mnie to ma być cykl zapowiedź-premiera za maks pół roku, wtedy wszystko zostanie przebaczone Cytuj
Pupcio 19 162 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu No i z tym zapowiadaniem na szybko przed premierą to w sumie lekko Cie poniosło Bzdur Deep down, pragmata, okemi 2 zapewne. Mówi to coś dla Pana, Panie Bzdur? Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Wyjątki potwierdzające regułę, raczej trzymają się już krótkiego okresu między revealem a premiera. Cytuj
Bzduras 13 087 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 6 minut temu, Pupcio napisał(a): No i z tym zapowiadaniem na szybko przed premierą to w sumie lekko Cie poniosło Bzdur Deep down, pragmata, okemi 2 zapewne. Mówi to coś dla Pana, Panie Bzdur? Miałem na myśli ten współczesny Capcom po redemption arcu, ale no w sumie racja z tą Pragmatą i Okemi. Deep Down Chyba dwie osoby o tym pamiętają i jedną z nich jesteś Ty, hehe. Cytuj
Pupcio 19 162 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu W 2014 dzięki niebieskim wojownikom musiałem kilka razy dziennie oglądać gif ziejącego ogniem smoka w cw więc dobrze pamiętam Ale na pragmate czekam bo mi się podoba to co widziałem, tłuste lata capgods. Niech monster im się sprzeda dobrze to będą mieć hajsy Cytuj
Zwyrodnialec 1 768 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 16 godzin temu, XM. napisał(a): Osobiście jestem fchuj ciekaw remaku walki w wulkanie xD Niektórzy wierzyli, że Wesker to przeżył, więc w rimejku Chris powinien go rozjebać pięściami i nie będzie wątpliwości, że to koniec. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi