Bzduras 13 091 Opublikowano czwartek o 13:52 Opublikowano czwartek o 13:52 Kurde, no nie oszukujmy się, najbardziej potrzebny remake (jeśli jakiś w ogóle) to CV. Jedyneczka w remasterze może przerastać ludzi z ADHD którzy muszą mieć wszystko teraz, tutaj, a najlepiej żeby włączyć tryb auto i niech się samo gra, ale to do dzisiaj jest diablodobra gierka. CV ma swoje lata na karku i da się tam sporo rzeczy poprawić - po deliktanych poprawkach jest potencjał na jedną z najlepszych części serii. A piąteczka klasa i mam ból dupy, że nie dostała na konsolach paczyka z PC wprowadzającego pełny ekran w coopie, wyłączenie niektórych QTE i takie tam. Cytuj
łom 2 122 Opublikowano czwartek o 13:57 Opublikowano czwartek o 13:57 CV zrobione na modłę RE2R jak najbardziej, ciekawe jak by podeszli do Alfreda xd Z drugiej strony RE0 w stylu Rev 2 też z chęcią bym zobaczył. Cytuj
Pupcio 19 163 Opublikowano czwartek o 14:01 Opublikowano czwartek o 14:01 Ja w re0 to nawet taki pełnoprawny coop bym zobaczył ale jakoś w kościach czuje że jeśli będzie coś rimejkowane to re1 dostanie remake deluxe typu dwójka a reszta jak 0 i cv to już tam byle było i się odjebali ludzie jak przy re3 chociaż oczywiście bym tego nie chciał bo bardzo lubie obie gerki Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano czwartek o 14:19 Opublikowano czwartek o 14:19 A ja bym chcial cokolwiek byle w koncu cos sie zaczelo dziac w temacie bo siedza za cicho od premiery czworki Cytuj
Square 8 956 Opublikowano czwartek o 14:22 Opublikowano czwartek o 14:22 Przytulił bym remake RE5 ze zmianami na poziomie REm4ke, zostawić coop, poprawić słabsze lokacje i starczy. Ogólnie to nie iść dalej niż to co było w Lost in Nightmares. 1 Cytuj
darkos 4 365 Opublikowano czwartek o 14:54 Opublikowano czwartek o 14:54 Resident Evil 5? Seven minutes, seven minutes is all i can spare to play with you Cytuj
Zwyrodnialec 1 768 Opublikowano czwartek o 21:32 Opublikowano czwartek o 21:32 Jak zostawią coop, to można zapomnieć o horrorze. Capcom znowu zapędzi się w rejony akcji i zaraz trzeba będzie robić reset. Poza tym kwik kolorowych, że nie ma Shevy i znowu biały morduje murzynów to jest odważna zmiana której trzeba. Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano czwartek o 21:54 Opublikowano czwartek o 21:54 Ja osobiście chciałbym żeby cała gra była Sheva - zajebista postać i szkoda, że tylko na jednej części skończyła. Osobiście jestem fchuj ciekaw remaku walki w wulkanie xD Cytuj
Josh 5 259 Opublikowano czwartek o 21:59 Opublikowano czwartek o 21:59 Nie odważą się wykopać Shevy z tej gry, niestety A dałbym się skopać po jajkach, żeby pyknąć w RE5 singlowo. Więcej horrorku, mniej słońca, Chrisowi mogliby zrobić normalne proporcje (nigdy mi nie pasowała jego sylwetka na Pudziana), powrót Merchanta, łączenie ze sobą skarbów jak w RE4 (w Piątce to był chamski downgrade), druga połowa gry totalnie do wymiany. Jest mnóstwo rzeczy, które mogliby poprawić remake'u. Cytuj
Pupcio 19 163 Opublikowano wczoraj o 07:41 Opublikowano wczoraj o 07:41 Mi przez tego coopa to najbardziej przeszkadzał ekwipunek. Wgl re4 to jest taka moja górna granica akcji w tej serii i na każde jej przekroczenie będę już kręcił nosem. Przynajmniej w głównej serii bo spinoffa akcyjniaka to nawet chętnie przytule. Na ten moment to ja chce cokolwiek. Od wrześniowej premiery separate ways w 2023 cisza Cytuj
Bzduras 13 091 Opublikowano wczoraj o 07:48 Opublikowano wczoraj o 07:48 Gotują nowego RE i o tym powiedzieli, daj kucharzom działać. Będą gotowi to pokażą, Capcom ze swoimi gierkami nie wychyla się pięć lat przed premierą i chwała im za to - ogłoszenie, maks rok czekanka i gramy. Wolę takie podejście z ciszą w eterze niż np. to co odstawiła becia z TES VI - pokazali logo pięć lat temu i elo, kiedyś może wyjdzie Cytuj
Pupcio 19 163 Opublikowano wczoraj o 08:03 Opublikowano wczoraj o 08:03 Wiadomka po prostu cierpię jak narkoman. Tak się kończy ogranie kilkunastu gier z jednej serii w trochę więcej niż rok Cytuj
pawelgr5 1 605 Opublikowano wczoraj o 08:44 Opublikowano wczoraj o 08:44 55 minut temu, Bzduras napisał(a): Gotują nowego RE i o tym powiedzieli, daj kucharzom działać. Będą gotowi to pokażą, Capcom ze swoimi gierkami nie wychyla się pięć lat przed premierą i chwała im za to - ogłoszenie, maks rok czekanka i gramy. Wolę takie podejście z ciszą w eterze niż np. to co odstawiła becia z TES VI - pokazali logo pięć lat temu i elo, kiedyś może wyjdzie No wlasnie niby tak ale wiadomo ze na 30 lecie marki cos wleci a zapowiedzi jak nie bylo tak nie ma. Troche jednak licze ze cos Capcom wrzuci na Directa Nintendo bo maja dobra historie jak chodzi o czasowe exy na ich sprzet. Cytuj
Bzduras 13 091 Opublikowano wczoraj o 08:49 Opublikowano wczoraj o 08:49 Zobaczymy, jak dla mnie to ma być cykl zapowiedź-premiera za maks pół roku, wtedy wszystko zostanie przebaczone Cytuj
Pupcio 19 163 Opublikowano wczoraj o 08:55 Opublikowano wczoraj o 08:55 No i z tym zapowiadaniem na szybko przed premierą to w sumie lekko Cie poniosło Bzdur Deep down, pragmata, okemi 2 zapewne. Mówi to coś dla Pana, Panie Bzdur? Cytuj
XM. 11 298 Opublikowano wczoraj o 08:59 Opublikowano wczoraj o 08:59 Wyjątki potwierdzające regułę, raczej trzymają się już krótkiego okresu między revealem a premiera. Cytuj
Bzduras 13 091 Opublikowano wczoraj o 09:02 Opublikowano wczoraj o 09:02 6 minut temu, Pupcio napisał(a): No i z tym zapowiadaniem na szybko przed premierą to w sumie lekko Cie poniosło Bzdur Deep down, pragmata, okemi 2 zapewne. Mówi to coś dla Pana, Panie Bzdur? Miałem na myśli ten współczesny Capcom po redemption arcu, ale no w sumie racja z tą Pragmatą i Okemi. Deep Down Chyba dwie osoby o tym pamiętają i jedną z nich jesteś Ty, hehe. Cytuj
Pupcio 19 163 Opublikowano wczoraj o 09:06 Opublikowano wczoraj o 09:06 W 2014 dzięki niebieskim wojownikom musiałem kilka razy dziennie oglądać gif ziejącego ogniem smoka w cw więc dobrze pamiętam Ale na pragmate czekam bo mi się podoba to co widziałem, tłuste lata capgods. Niech monster im się sprzeda dobrze to będą mieć hajsy Cytuj
Zwyrodnialec 1 768 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 16 godzin temu, XM. napisał(a): Osobiście jestem fchuj ciekaw remaku walki w wulkanie xD Niektórzy wierzyli, że Wesker to przeżył, więc w rimejku Chris powinien go rozjebać pięściami i nie będzie wątpliwości, że to koniec. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi